СЕПТЕМВРИ'09 - тема 40

• 36 644
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Аз на Никола му взех ботуши Уфо, кожени, досега не са пропускали. Ще ги видим на сняг как ще са, но щом при дъжд удържат положението, предполагам, че и при сняг ще са така. Засега съм доволна.

Работещите, имате ли такива мисли и усещания, виновни че работите, а не си гледате детето - или пък прецакани, че все вие го отнасяте - вие си взимате болничен/отпуска, а не таткото.
Честно казано угризения не съм изпитвала до момента. Embarassed Ходя си с кеф на работа и за мен това е разнообразие, колкото и шантаво да звучи. Досега не съм си взимала болничен, ама Ники така или иначе го гледа жена, та не го мисля много. Няколко пъти се е случвало баща му да остава вкъщи, ако е бил по-болен дребният.

# 106
Късно виждам мненията за ботушките..  ooooh!
купих.. ако пропуснат ще си отрежа главата.. а и на производителя също.
гледах КиК.. един модел мн ми хареса обаче всичките бяха с нещо ръмбаво по стелката при петата.. което боцка и не е удобно.. мн странно.

Ивилда стискам палци всичко да завърши благополучно  Hug
аз останових, че съм пристрастена към ксилометазолина.. сега ще се мъча да го спирам.
изчетох какво ли не.. ако ги знаех тия неща никога нямаше да пръсна нито на мене нито на дара такива капки.. притеснявам се, че и на дара прекалих с тях..

# 107
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

Вчера беше коледното тържество на Алекс.Мина много добре.Днес за последно е  на училище и от утре е във ваканция до 9.01. Crazy

# 108
  • sofia
Добрютро, банда!
Анита, мерси за хубавото кафе!!!
Мятам по едно око на форума, но все не ми остава време да пиша...То няма и какво, де...
Петко мрънка отегчен, коледно настроение нямам, което иде оттам, че и пари няма...На бате парите ги бавят и вчера разбрахме, че няма и скоро да си ги вземе, а най-вероятно ще е чак след Нова година...Абе, тъпотии...
Поне сме здрави, дет се вика...

# 109
Такам един пак мрънкащ пост от моята особа. Кришка ще ти правя компания.
Вчера ми мина коледното тържество - всичко чудесно, родителите бяха доволни, аз не толкова от децата, на репетициите се представяха по-добре  Crazy Получих и първият си подарък от едно момиченце - коледен сувенир, ама много сладурски са го измислили. Получих и цветя - е, едно де, ама си ми е моето. Родителите донесоха страхотни тиквеници, баници и всякакви правени неща, голямо ядене падна, децата и те милите хем искат още хем вече пъшкат от толкова храна.
Е, не се разминахме и без отрицателни емоции, оказа се, че от подаръците на децата е изчезнал един - супер тъпо, защото точно него майката ми го даде лично в ръцете. Добре че има камери, та се разбра, че някакво момченце на видима възраст 10-12г. го е откраднало. На камерите се вижда всичко, ама каква полза, изприщихме се хиляда пъти. Един приятел отиде по спешност до Карфур-а да купи същата играчка. Супер неудобно - звъняхме на майката, на нея не и стана ама хич приятно - ми естествено. Тя си е тяхна вината де (на учителките имам предвид), слагат ги зад един параван в един общ коридор и уж никой външен не знае, но това хлапе някак си е успяло - както и да е. Намерихме и опаковката в двора на градината, което мен лично ме успокои, че наистина е откраднат, а не че съм го замотала някъде с моя разсеян мозък. Всъшност хич не е успокоително, че всеки може по всяко време да влезе в градината и да си вземе каквото си поиска  ooooh!
Довечера е на Коко тържеството-  а с Боби е голяма въртележка, кой да го гледа как да стане - ужас. Той пък от снощи е с болки в ухото и пак с темп. Няма край - сигурно ще е с пореден аб, само преди 10 дена свръши предния, който пи 10 дена.
Нямам време за нищо, а толкова планирани неща.
Да минава тази седмица вече - от друга страна си казвам толкова бързо пак излетя времето и този месец и тази година и изобщо кога станахме на толкова години.

# 110
  • София
Здравейте и от мен..
Надина тъпо се е получило...кофти и за Бобсъна..ама има такива каръшки периоди...Айде да минава ....пък нова година, нов късмет....
Днеска правих ей тия меденки http://www.moetodete.bg/idei-za-koleda/koledni-medenki.html много добре станаха...Едната тава вече децата я изядоха и ще повтарям явно...
aguto хмм ми ако ги спреш, какво ще стане...аз пръсках 3 месеца и нямах проблем със спирането...
Кришкамишка дано пък предколедно да изненадат мъжа ти...
МИ и мен ми е едно тъпо, щото никъде няма да ходим заради тая шарка, ама каквото такова...и все съм в някакво очакване...На Ангел кашлицата също не е минала окончателно...досега никога така не е било....подкашля си и това...и това супер много ме дразни...явно има нещо, дето не излекуваме докрая..гърди чисти, не знам си кво...ама не ми харесва тая работа...Та айде и аз да се включа малко мрънкащо...

# 111
Да се запиша само.Чета ви, но не ми се пише- в дупка съм.

Стискам палци на Ивилда и се моля  всичко да мине.

Последна редакция: чт, 22 дек 2011, 21:39 от gary

# 112
и какво.. всички сме в една дупка Simple Smile
емир.. спрях ги капките от вчера.. ама съм като риба на сухо, не мога и не мога да дишам. а през нощта беше кошмар. силно се надявам утре да съм по-добре вече. казаха ако до седмица не ми мине да ходя на унг.
надина.. много емоции ти се събират.. не знам как се справяш  Crazy
днеска ми дадоха от градината календар с дара и картичка, която са рисували заедно Simple Smile мн готино ми стана. иначе всичко й беше вир вода..  но беше на седмото небе как цяла сутрин са играли в снега Simple Smile утре по-съобразително, ще й взема грейката.

Hug хайде да минава тая година.. и следващата да е по-хубава

# 113
  • sofia
Е, ако не по- хубава, то може поне да е последна... hahaha

Последна редакция: пт, 23 дек 2011, 09:04 от Кришкамишка

# 114
Добро утро !!!

Снощи бях на банкет до 4 и сега ми се спи ... ама трябва да работя.

Хубав ден!!

Днес само положителни емоции Simple Smile

# 115
  • София
Добро утро мацки!
Кришка..трепач кафе...прилича ми на бейлис хахах от сутринта екстра...
aguto що не олажняваш с низита гел ..или пък ако толкова е зле положението с виброцил гел..той свива кръвоносните съдове и пак постепеннно да отвикнеш.... Thinking
От снощните меденки останах 10 15 бройки...ще правя нова порция...
Нещата и за празниците уж се понаредиха..на 24 поканихме свекито...те не ядяли постни манджи хаха пък да видим как ще е...Щели да се прежалят за варицелата с една дума, та ще се видим - абе тия хора с всяка изминала година ме изумяват все повече и повече...ама. Казах им да дойдат по-рано, за да мога да спретна трапезата на спокойствие..казаха добре и след малко звъннаха да кажат, че ще дойдат в 17 часа хахаха #Crazy -явно все пак, колкото по-малко седят в къщи, толкова по-малка е вероятността да се заразят хахаха...На 25 ще ходим в нашите...те са изкарали тази шарка хахахаха....А вечерта с бате сме на купон  Laughing Та горе долу се нареждат нещата...дано и децата да са здрави , да не ги мисля....

# 116
Влизам с въпрос: как приспивате децата на обяд?
ММ приспива Явор като го качва в колата и обикалят  #Cussing out Не може да се излезе на глава с него, 100 пъти му повторих, че това не е правилно и че ще ни изиграе лоша шега тоя навик. Не и не, той си знаел, почва да ме обвинява и така.
За всичко свързано с Явор е голяма борба. Да махнем млякото, да не спи при него в леглото, да спрем да му даваме боклуци между храненията, да махаме памперса (тази борба не успях да спечеля), да го пуснем на ясла, да спрем да му пускаме клипчета на компа, после филмчета на телевизора (скрих телевизора защото ми писна - гледаше по 10 филмчета на ден).
Сега се опитва да ми се бърка и за Тея, аз искам да започна да замествам хранения за да ми олекне малко - не кърмата била най-важна, искала съм да я отбивам, каква майка съм била  ooooh!

Последна редакция: пт, 23 дек 2011, 12:53 от Бебешондел

# 117
Здравейте момичета,
да почерпя за порасналото ми момче - да ми е живо и здраво най - вече Simple Smile

Бебеш, за приспиването - ми ние сме още с биба  ooooh! тя я лапа аз и изпявам две - три песнички и е отнесла, а като я махнем, направо не знам Tired
за дупката и аз съм в кюпа, за това и не влизам, че няма и какво да пиша.
Всички болнички бързо да се оправят Hug
Надинка, дано всички неприятности да си останат в тази година Hug

# 118
Привет  Hug

mam_ma, живо и здраво да ти е детенце   bouquet

Водих моите младежи на тържество в училище, хареса им, Свил танцува, снимки има у фейса  Sunglasses

Да се фукна с елхичката ми, с която спечелих наградата сред колегите-всеки изработва и подарява на някой от колегите...забавно Simple Smile

# 119
  • София
Привет!
mamma, да ти е жив и здрав рожденникът  bouquet

Никола не го приспивам следобед, слагам го в леглото и излизам, той си заспива сам в повечето случаи. Ако пък не иска, имаме една люлка - като беше по-малък го приспивах на нея и още работи този номер. Grinning

Аз днес си пуснах отпуска и цял предиобед обикаляхме с мъжа ми да купуваме подаръци. Оправихме ги всичките, много съм доволна. Grinning Остана за утре пазаруване, готвене и да украсим елхата.

Общи условия

Активация на акаунт