СЕПТЕМВРИ'09 - тема 40

• 36 641
  • 734
  •   1
Отговори
# 90

За подаръците  - Атракция, чак днес успях да пусна колета, дао не закъснее.

И аз така-днес го пуснах  Hug
Честито на сестра ти, кураж и успех на брат ти  Peace

Наде,  Hug

До сега борих една елхичка (на работа ще си разменяме ръчно изработени подаръци), ще я снимам и утре ще ви я покажа, май ми се получи  Sunglasses

Здрасти, Цвети  Hug

Днес е било тържеството на свил, не  е очарован нещо  Laughing Утре е на брат му, ще водя и дребния, та пак подаръци купувах  Money В петък ще ги водя с мен на работа-ще има постановка,танци на децата, мисля, че ще им е забавно. И за там подаръци  Crazy И за Коледа отделно....

# 91
Цвети, добре дошла при нас Hug
Днес цял ден обикалях магазини. Въз варненския Дойчман има  много намалени кецове, Найкове за 22лв, Адидаски за по 30лв, номера има от 19-20 до 26-27 някъде. За Зоя няма и ме хвана яд, че тя има само 1 чифт, а Лора има поне 5 чифта да износва, как да и купя нови ooooh!
Утре ми казаха че в Карфур, текстила ще е на -50%, а януари ще е на -70%
Надина: аз на Зоя съм давала, като много се спече положението Лактулоза. Тя размеква изпражненията Wink С някакви други пробиотици да пробваш?
Иначе аз от 3 месеца давам всяка сутрин по една лъж. сироп/домашно приготвен/ от бъз и на Зоя едни детски витамини за деца на 4г. са и това е, да чукна, добре са за сега, не броя по някой сопол или кашлица. Лора за 4 месеца ходене на градина да и се събират 2 седмици да не е била, на 2 пъти кашля и затова не ходи.

# 92
Добро утро момичета,

Благодаря на всички за топлото посрещане!

Nadina, и ние имахме такъв проблем, но всичко идва от храната, като яде по-малко солети, крокита и др, акото е редовно! Гледам да и давам повече плодове и зеленчуци, лъжем се с яденето им, едно на мама, на тати и така! Според мен всичко е от храната!

Днес и малката има тържество! Дядо Коледа ще идва в яслата, и само за него говори, както казва ще и донесе "кукла Бади"! Поръчах и снимки, но дано станат хубави, че календарите бяха плачевни! Ще им сменям снимките, и на 4-те е червена от рев! Хайде отивам да приготвям костюма за днес, че сме с рокля!

Хубав ден на всички и само положителни емоции!

# 93
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

# 94
Добро утро, ама то добър ден да ви турна едно следобедно кафе

Днес на работа до обяд, голям ужас - децата все така не слушат, утре имат тържество и супер превъзбудени. Нищо не можах да свърша качествено. Големи нерви изхаби колежката - всичко да е на макс, не че и аз не искам, но все пак за 2 дена не мога така качествено да вляза в цялото театро. Да мине утре и ....

Боби е доста зле от към нос, едвам диша, такова чудо не сме имали отдавна. Какви ли не капки пробвам само и само малко да диша по свободно. Днес и той имаше театър в яслата, заведохме го само за театъра. През цялото време седял в сестрата и ревал. Баба му директно от ръцете на жената го взела и там са го и оставили де. Подаръкът - без думи съм, купуваха на всички деца еднакви неща. По-добре да си бяхме занесли ние подаръци, ама хайде догодина вече. Така отчетох се за момента. После пак ако измисля нещо newsm78

# 95
Здравейте!
Малката е спечелила конкурса за бебе на лидл за димитровград  Flutter Сега ще сложат плакат с наша снимка в магазина в града и  ще получаваме ваучери за 100лв в продължение на година  Party

Днес беше тържеството в градината. Явор като е влязъл веднага се е заиграл, много му е харесало, но като влезнали актьорите облечени в черно и малкия не е спрял да реве докато не излезли с татко му. Притеснявам се че вече няма да иска да стъпи в градината  Confused

# 96
eee бебеш браво! Simple Smile) тр да почерпиш!

вчера тържеството мина весело, пяха песнички, танцуваха, подариха им по една дъска за рисуване и фотокнига Simple Smile много е хубава
днеска са на театър..
сутринта като тръгвахме за градината повтори 100 пъти как днес пак иска подарък.
надина.. аз като нищо друго не помага прибягвам до макситрол. и мнооооого физиологичен разтвор

# 97
Ооо писна ми вече, меко казано ми се реве. През час слагам капки лайка или капки е клеева или олинт/виброцил - е, няма и няма, поне малко да се отпуши. По време на сън е страшно. С такава хрема не се е сдобивал от не знам кога. Абе ще мине, ама нали трябва да ми излязат нервичките.

Такива гимнастики правим за да го гледаме...ужас. Чувствам се дори и виновна, че работя. Работещите, имате ли такива мисли и усещания, виновни че работите, а не си гледате детето - или пък прецакани, че все вие го отнасяте - вие си взимате болничен/отпуска, а не таткото.

Както и да е, ще мине всичко, ама трябват нерви. Мерси, че не ме корите за черното настроение, което внасям в темата последните дни.

# 98
Бебеш поздравления, ще чакаме да видим снимката! Hug

Надина, не се чувствай виновна, че работиш! Все пак трябва да се изкарват пари, за да си гледаме децата, и да им осигурим добър начин на живот! Така че не се самообвинявай! Дано се оправите по-скоро! Hug

Днес беше тържеството на малката, госпожите казаха, че доста си е поревала! На всичкото отгоре, по лицето са и излезнали пъпки, бузите са и груби и червени, а и по тялото има ситни пъпчици! Не е шарка, мисля си че може да е реакция от антибиотика! Утре ще я водя на лекар, моля се да не е нищо сериозно Praynig Praynig Praynig! Иначе ще се гръмна вече #2gunfire! Горкото за три месеца какво ли не пи вече! Стискайте палци, момичета!

Лека вечер!  bouquet

# 99
Аз съм в депресия. Днеска в градината обувките на дара прогизнали.. единствените, които ушким не пропускаха Sad
Моля ви помагайте преди да ида в геокс, откъде и какви да взема, така че да са й сухи краката.. и да не са бесни суми

# 100
Атракция да каже за апреските на К&К конкретно, но си мисля, че някакъв тип апрески трябва да вземеш. Всеки ден ли я извеждат навън? Айде той Боби сега не е на ясла, но не биха ги извели зимата.

# 101
ще се разровя за апрески значи..
да всеки ден ги извеждат.. само мъгла да няма. това е и една от причините заради която толкова исках да е в тази градина

# 102
Ади пробвайте с гумени. Ние от мат стар взехме много симпатични и не са от най-тънките, стават идеално за сега за навън. Иначе има едни посли по детските магазини които даже са със дунапренено ботушче отвътре и се водят зимни, а иначе са си гуменяци..... може и да се махне подплатеното вътрешно. Наще стари бяха такива...намерих линк http://www.zetpol-bg.com/index.php?module=albums&page=viewal … pageback=kop5.php сега като гледам имат и апрески Wink

# 103
Атракция да каже за апреските на К&К конкретно, но си мисля, че някакъв тип апрески трябва да вземеш. Всеки ден ли я извеждат навън? Айде той Боби сега не е на ясла, но не биха ги извели зимата.
Mного са добри  Peace Преди 2 г. купувах на Божидар, 2 зими ги носи.

Наде, да ти минава нервата и да оздравява Боб  Heart Eyes

Бебешондел, ура за Тея  Peace

Вчера беше тържеството на големия маймун, много сладко мина, Свил пя и танцува  Crazy

Хубав ден на всички  Hug

# 104
  • София
Добро утро чацки!
Ивилда дано всичко се оправи с брат ти Praynig
Бебеш браво на Теа...
НАдина  Hug на Боби бързо да му минава...да не се повтарям, ама тия хреми със яко запушен нос най-вероятно са бактериални...
Иначе ние ходим на зъболекар...На КАти 2та кътника са зле...вчера и Ачо го прегледаха хахаха и той не е с цветущи зъби...та дано постоянните да са оки...И аз бях като дете така, пък после ми изникнаха хубави зъбки...
Кати още не се е изпъпчила...на снаха ми са казали да чака бебето на 30,12 хе хе....абе идва си....
За тържеството в ДГ много мислих, ама няма да я пусна...толкова време я държах в къщи..та сега, когато уж се води най-заразна да я пусна ...все едно нищо не съм направила...Ще я заведа да си вземем календарите и да види госпожата и така...с две думи ще я лиша...а и като гледам само и само да се присъства на тържеството се пускат маса болни деца..аз ще се въздържа...

Общи условия

Активация на акаунт