СЕПТЕМВРИ'09 - тема 40

• 36 738
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
Честито Рождество Христово! Мир и благоденствие в домовете ни!
Честито и на днешните празнуващи! Живи, здрави и щастливи!

Снощи на мен се падна паричката и ММ заяви, че напуска работа и аз да го издържам  Mr. Green
Задържах няколко по-дребни подаръка за Ади за НГ да му ги дам, че да има време да си опознае основните. Иначе голяма игра падна снощи.

# 151
Честито Рождество, живи и здрави всички  Hug

Децата са супер щастливи от подаръците си  Party

Чудна Бъдни вечер изкарах - оказах се права - Свил вдигна Т, цяла нощ я боря, ангина. От Аугментина се разповръща, та на сутринта втори АБ  Tired

# 152
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

# 153
  • София
Добро утро мацки!
При нас е весело..като начало бате е с варицела...снощи почна да се изпъпчва..ние бяхме на купон, няколко дни преди това му беше кофти, болеше го глава, но твърдеше, че се е намръзнал и настинал...За варицелата не се разбра карал ли я е или не...но явно не е, след като сега е с пъпки...Та купона снощи беше къс, защото се прибрахме рано рано....Децата са при нашите..сега звънях и Кати имала 3 4 пъпки ooooh!, та явно 17 ден е пика на заразяване хахаха...Нооо бате няма 3 4 пъпки, а 30-40, а има и Т.....Давам хомеопатия, мажа с едно вълшебно мазило, пък дано мине леко и на двамата...После ще ходя да си взема и децата...та такам...
Иначе вчера татко се облече, като дядо Коледа и раздаде подаръците в нашите...Кати си глътна граматика, нито стихче каза, нито песничка изпя...Ангел се държа мъжки...беше любезен с дядото, проведоха някакъв разговор и го изпрати след това....хахаха. Ноо Кати направо се спече...обаче дядото знаеше много неща за нея....и хахахаха не знам, тя защо така реагира....е получи си и тя подаръците.... Laughing
Паричката от нашата питкас е падна на Кати...Нашите ни бяха оставили по парче от тяхната питка...и там се падна на мен...но ще я вменя на бате, че с тая неплатена отпуска няма как да издържам семейството  Laughing

# 154
Добро утро и от нас!

При нас паричката се падна на мен, мъжо каза че в мен му е надеждата  Wink

Иначе Алекс не иска и да види дядо коледа, в яслата си взе подаръка, не рева, но не искаше да го снимам. А иначе толкова щастлив беше като видя подаръците вчера сутринта, в 7 часа започнахме да правим писта, такъв кеф ... и голямо пияно си има с микрофон и пее ли пее ... ще ни се надуе главата тези дни ...  но да ви кажа за първ път пазарувам по интернет, и съм мноого доволна, всичко си е ок и са хубави. За пистат ме е яд, трябвало е от дървените да взема, ама ..нагодина.

Емир, пълна програма си имате, добре че ти си я карала, че иначе .. ДАно бързо им мине.

Хубав ден!!!

# 155
  • sofia
Добрютро!
Паричката се падна на Петко. Явно, понеже ние не се справяме добре с бюджета, той ще вземе нещата в свои ръце. hahaha
Емир, егати...Айде, да минават пустите празници, че... #Cussing out

# 156
  • София
Привет, дами!
Аз най-после мога да се отдам на почивка, тъй като за момента приключихме с гостуванията, домакинстването и празнуванията. Капакът беше рожденденският купон снощи, в резултат на който диванът остана с един счупен подлакътник, има петна от червено вино по килима и къщата на сутринта приличаше на кочина. 3 часа чистих с прахосмукачки, парочистачки и други дивотии и май успях да постигна дезинфекция. Crazy Сега къщата е на разположение на Никола да се радва на подаръците си. Grinning

При нас паричката се показа още при първото разчупване на питката и в крайна сметка я нарочиха, че се пада на къщата в такъв случай. Ще чакаме новогодишната баница с късметите за по-голяма достоверност. Mr. Green

Атракция, Емир, дано бързо ги преборите тези болести, че е много кофти особено по празниците Hug

# 157
Хо- хо- хо, Весела Коледа, живи и здрави да сте всички  Heart Eyes

Имаме ли именници? Честити да са  Hug

Ивилда, получихте ли подаръка? Аз днес ще ида до пощата, че имам известие...

# 158
  • sofia
Хо хо хо и от мен!
Как сте всички? Атракция, Емир, как са болните?
 Hug

# 159
  • София
Добро утро мацки ! хо хо хо Laughing
Честит имен ден на Смайлс...жива и здрава и  да имаш много сили и търпение с тези малки сладки чудовища  Grinning
Други празнуващи имаме ли...ако да живи и здрави!
Ами в нашата къща положението засега е под контрол...Бате снощи живна леко....Добре, че се съгласи да не ходи на работа, но явно се чувстваше много зле, та се обади на съдружника, че днес няма да ходи...На Кати снощи поизбиха още 10 на пъпки....но тя глезана го раздава, притеснява се да не й избият по лицето...почесва се, абе лигави се...Снощи имаше и малко Т, но дадхо панадол и през нощта си беше оки...Сега още спят двамата варицелни хахахах....
Днеска чакам и педи...все пак да си каже тежката дума....и да убеди бате да не ходи на работа поне още няколко дни, докато е заразен...щото като се почувства добре, ще хукне....ама не бива...

# 160
Честито коледа!
Честито на всички именници тези дни!

Аз нищичко не съм готвила, бяхме на село, имаше си и постни ястия, наредихме девет неща на масата \това с плодове, орехи, жито и тем подобни\, но после си имаше и месце. При нас дядо Коледа си идва през нощта, докато спим през комина и реално си получихме подаръците сутринта под елхата. Валери също получи писта, вкъщи има вече сигурно 50 вида колички, няма такъв мир и спокойствие, почти не помня толкова съсредоточено да си е играл някога. Имаме и Мики Маус, от този, койте пее и разказва приказки, легнахме си с него, сутринта го търсихме пак, от слушане направо загрява и не си разказва докрай приказките ooooh!. Даже и се е отпуснал да приказва, повтаря думички, сега е на вълна имена. За Нова година оставих един дребен подарък, който даже си мисля, че му е рано още, но е на вълна от филма "Колите" и не се стърпях да му го купя.
На самата Коледа минахме и през нашите, но той заспа в колата, после поспа там само 30-40 минути, и не беше особено очарован ни от подаръци, ни от масата.
За спането, често Валери вкъщи заспива чак към 3-4 часа, после естествено по късно заспиваме, но съм се научила вече, че с натискане да спи, когато аз искам, освен нерви и на двамата нищо друго не си докарвам. Имаше един момент, даже пък се наспиваше в един през нощта, но аз просто не мога да го накарам да заспи ако той не е решил сам. Та вчера слагахме Мики маус-а да спи, после и количките, трябваше да пазим тишина, четох сигурно по десет пъти всяка две книжки и накрая от стоене в леглото заспа. Няма как, студено е , почти не излизаме, не се уморява въобще, в същото време сетивата му са превъзбудени. Преди много се ядосвах така, ама бременността нещо ми докара едно такова летаргично- непукистко настроение и това сякаш се отразява и на детето и не се караме така, както преди, спането - ами важно е, но насила нищо не става при Валери. Но в яслата си има хубав режим, спял по доста и така си спестявам също доста нерви и си имам достатъчно за давата дни, които остават Mr. Green.

# 161
Най-после успях да "катурна" по леглата и двете ми сладки чудовища (ЕмиРHeart Eyes)

Да ви почерпя, че съм именничка

Да ви споделя - наистина по Коледа се случват чудес. От няколко месеца обработваме Ива да се раздели с бибата, накрая на самата Коледа, след като получи желания подарък, явно реши, че Дядото е сериозен човек и може да се разчита на него, сключи сделка - каза,че ще му даде бибата ако той й донесе куче, даже и писмо му написа  Joy hahaha. Бате метна ушанката и беж в Кауфланд да носи на Дядо ти Коледа писмото. Върна се с куче и така се разделихме с бибата  newsm44 Честно казано мислех, че ще е по-драматично. Макар, че преди лапва бибата, ляга си в леглото и заспива, а сега голямо въртене и бърборене пада.

ЕмиР, а дано с това приключи серията при вас  Hug
Атракция, и на вас бързо оправяне  Hug

# 162
Емир.. дано скоро свършат вашите приключения и за нова година да сте здрави всички.  Peace
Честито на празнуващите и празнувалите Wink
Ние нищо интересно..  добре си прекарваме Simple Smile

# 163
Не сте нещо много активни..
Какво вечеряха вашите деца днес?
Дара яде кисели краставички, маслини и малко царевица Wink

# 164
  • Испания и Стара Загора
Днес получих картичка,която ме изненада много приятно.Надина,благодаря за пожеланията.Пожелавам на теб и семейството ти весели празници,успешна нова година,изпълнена с много щастие и положителни емоции. Hug

aguto,Андреа изяде 1 хамбургер,салата марули,1 кренвирш,няколко бисквити и 2 бонбона. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт