СЕПТЕМВРИ'09 - тема 40

• 36 739
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Не сте нещо много активни..
Какво вечеряха вашите деца днес?
Дара яде кисели краставички, маслини и малко царевица Wink
Никола яде някаква манджа от детската кухня и един портокал за десерт. Дара много зеленчуково го е раздавала тази вечер. Mr. Green

Стефи, честит имен ден! Всичко най-хубаво ти желая Hug

# 166
aguto,Андреа изяде 1 хамбургер,салата марули,1 кренвирш,няколко бисквити и 2 бонбона. Rolling Eyes
ехе ... браво на малката Simple Smile

Агуто, ние бяхме на зеленчукова супа .

Стефи
, честит празник, всичко най-хубаво ти желая!!!

Атракция
, получихме го още миналата седмица, би трябвало и ти тогава да си го получила. Много благодаря  Hug. Нямах време да го снимам, малкия го занесе у нашите. Като отида ще снимам да сложа в албумчето  Peace

Днес беше едно тичанее, малкия нали си е вкъщи, та стана, нахраних го и го предадох на баща му, а аз на работа. В 11 се прибрах да го нахраня пак, че само при мен / и при майка ми / яде. При свеки не ще, то като така съм ги научила ... Та нахраних го и го предадох на свеки да спят.
Утре ще е по лесно, майка ще го гледа  Naughty

Досега готвих, сега чакам пералнята и мисля да лягам ... Че утре вечер съм на банкет, да имам сили  Wink

Айде, отчетох се сега ,Лека Simple Smile

# 167
  • София
Добро утро мацки!
Ангел вечеря домати с ориз на манджа, хляб, кисело мляко..после преди да легне пи данон...
aguto  Laughing ми детето си има предпочитания...
Иначе бате вчера беше по добре ...мина му главата, не го втрисаше повече...Кати пък са й излезнали точно на чочи пъпки и явно й е доста неприятно...мажа я с мазилото, ама то не може да се прекалява...та ще видим днес как ще е...Често казано болестите не ги приемам толкова трагично, когато се карат леко....Както вчера педи, каза на бате...варицелата е дадена да си починеш в къщи, независило че е неприятно. Та бате ще си седи 5 дена в къщи...имаше нужда от тая почивка дори и изпъпчен...Вчера на бате  няколко приятели  минаха на гости да се посмеят , колко е изпъпчен...та си имахме и гости, посмяхме се... купона си тече.
Би трябвало за Нова година вече да сме незаразни....но ако се събираме ще е със семейства без деца и изкрали шарката....Снаха ми вчера е била на преглед и е с 2 см разкритие...та нещата явно ще са съвсем скоро  LaughingМного ми е кеф....дано всичко мине нормално и видим скоро бебата....

Последна редакция: ср, 28 дек 2011, 08:10 от EmiR

# 168
Добро утро

Атракция
, получихме го още миналата седмица, би трябвало и ти тогава да си го получила. Мн
В петък е дошло известието, вчера о взех - Божидар му превзе всичко  Crazy Много забавна играчка е, блаодаря. Снимах, после ще кача в албума Simple Smile

# 169
да почерпя, че остарявам с още една година Simple Smile

Най-после успях да "катурна" по леглата и двете ми сладки чудовища (ЕмиРHeart Eyes)

От няколко месеца обработваме Ива да се раздели с бибата, накрая на самата Коледа, след като получи желания подарък, Върна се с куче и така се разделихме с бибата  newsm44 Честно казано мислех, че ще е по-драматично. Макар, че преди лапва бибата, ляга си в леглото и заспива, а сега голямо въртене и бърборене пада.

браво на вас Hug
При нас е положението е ooooh! Понеже бибата и стои в една кутийка, на въпроса ще я даде ли на Дядо Коледа, отговаря, че ще му даде кутийката  hahaha

# 170
Честито mam_ma Simple Smile жива и здрава и много здрави нерви и хубави моменти Wink

аз се опитвам да оправя кочината вкъчи.. но седя и не знам откъде да започна

# 171
  • София
ЧРД mam_ma здраве, късмет, много хубави изненади ..и това със здравите нерви на aguto ми хареса..та и аз ти го пожелавам!
Ама и вие как сте се заредили...празник, след празник...ставате ли въобще от трапезата  Laughing

# 172
Честит Рожден Ден , мама_ма , жива и здрава бъди!!!

Аз опекоха една Чипровска баница, сега слагам късметите и отивам на банкет   Party

Хубава вечер, и .. Наздраве !

# 173
благодаря ви момичета, особено за здравите нерви, че мойте нещо се късат напоследък Tired

Ама и вие как сте се заредили...празник, след празник...ставате ли въобще от трапезата  Laughing

Еми, тежко е... и финансово, и физически Laughing Понякога се чудя защо събирам масата ooooh!

# 174
  • sofia
mam_ma, Ч. Р. Д. и от мен!!!   bouquet Много здраве, късмет и спокойствие ти желая!!!

# 175
  • София
Добро утро мацки!
mam_ma ммдаа напълно те разбирам..при нас м.ноември е такъв....
БАте е екстра....Кати обче голяма  драма с тия пъпки...било я страх от тях, не ги скала..мрънка целодневно....как не искала да ги гледа и т.н. Е явно я посърбяват и повече, отколкото Ангел, защото са и повече от неговите, но направо си се глезучка...Вчера заключи, че нямала да боледува повече и само на ДГ щяла да ходи хахахаха, явно доста й е писнало висенето в къщи с тая варицела хахах...ама това е положението...
Мая къде си , как си...днеска снаха ми влиза в болница да я наблюдават, че има 3 см разкритие и контракции...пък да видим кога ще е чудото  Grinning
Ивилда как беше банкета..дай и рецепта за чипровската баница Wink

Последна редакция: чт, 29 дек 2011, 08:04 от EmiR

# 176
Добро да е !!!

# 177
mam_ma, Честит Рожден Ден ! Бъди здрава, обичана и на ръце носена   bouquet

При нас нищо ново. Децата са здрави (пу-пу-пу  Praynig) Моето търпение на моменти клони към нулата и се усещам, че много викам по Ива и се чуствам гадно от това. И на бате само се оплаквам, вместо да съм лъчезарна и любяща жена. Абеее.....не мо'а се трая такава.... Мръннннн

ivilda, стискам палци на брат ти  Hug

# 178
  • София
Хо хо хо станах пак леля....мома Радина 46 см и 3 кг, никак манекенски мерки...хаха
Ми пак не стана с картинката....

# 179
  • София
Да ви е жива и здрава момата, пък има време да става манекенка Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт