СЕПТЕМВРИ'09 - тема 40

• 36 744
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
Честит рожден ден на Мам-ма!  bouquet
Честита племенница на Емир!  bouquetДа е жива и здрава, и бързо да се издължава, да стане една дългокрака мадама Wink!
Аз си стоя с почти никаква шийка и много ниско слязло бебе. Но откакто съм се спряла да почивам се чувствам много зле, почна да ме боли всичко и да имам зверски киселини. Почвам да се замислям, че повечето от оплакванията са от лежането, а не от самата бременност.
На мен и на двете баници ми се падна любов ooooh!. Много ще ме обичат мъжете ми явно!
Много съм притеснена как ще приеме Валери всичко! Вече се чувствам толкова виновна, че му отказвам игри, носене и му се карам, че много често от кълчене ми удря корема. Давайте съвет!

# 181
Мая, от хормоните е,не се обвинявай!
Еми,честита племенница. На мен пък леля ми роди момченце в 4 сутринта-секцио, 2800 е бебето. Това е четвърто дете за чичо ми, има едно момиче от първия брак на първата си жена и едно момче на 20г от нея. Сега се ожени за втори път и има едно момиче на 2,5г и сегм момченце.

# 182
  • София
Ехаа много бебета, много нещо днеска бре...Това за мерките е на шега...Ама уж видеозин,  уж дългокрака...ама като излезе вече става ясно каква е работа хахахах....Важното е да са зрави....

# 183
Еми, честито, жива и здрава да е Радина   bouquet

# 184
  • София
Днес ми беше много ползотворен ден - подстригах се, боядисах се, Ники също го подстригахме, въобще супер. Mr. Green
Утре ако е хубаво времето мисля да го заведем на Витоша малко да се попързаля с шейната.

# 185
Честити бебоци. Да са живи и здрави  Grinning
Аз едно голямо похвал. Имам нова работа  Simple Smile От 4.01 ще се водя на договор, сега ходя да се понауча. Много е интересно и колегите са симпатяги  Party
Андреа утре ще ходи с баща си на Витоша на ски. От както ходихме вчера със Дара и Ади само за това говори. Определено се изкефи на макс  Laughing Ако някой ги срещне утре да не се срамува и да ги поздрави  Laughing

# 186
Ванина, супер, честито - да ти е забавна и приятна работата   bouquet

# 187
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

Ванина,честито!! Hug

# 188
  • София
Добро утро мацки!
Снощи поляхме бебето....то направо си има предимство бате да е болен хахахах..като отвързана съм, по цял ден скитам, а той в къщи с децата хахахаха...Беба една ококорена дуда хахаха...
Ванина честита ти нова работа, разкажи повече де...

# 189
  • sofia
Емир, честита беба!!!
Ванина, честита работа! 
И аз се подстригах онзи ден...Позволих на фризьорката да ме убеди да ми я резне по-късо и сега съм, като идиот в главата...успокоявам се с това, че коса расте... Confused

# 190
Ехей, колко поводи за честитене  Grinning
Честити нови попълнения в родата на Емир и Бебеш - да растат здрави и щастливи!
Честита нова работа и на Ванина - със здраве да си я ползваш чааак до пенсия  Heart Eyes

Аз съм супер изтощена от тези приготовления и суматохи по тези празници - непрекъснато търча на лево- на десно като отвързан кон... Да вземат да свършват вече и да си тръгвам на работа, че да си почина  Mr. Green

Мацки, вашите мъници питат ли ви непрекъснато защо, защо? Ади е станал голям защотко, на моменти до степен нетърпимост. Все си мислех, че от 3г. нататък стават любопитни ( и досадни)  newsm78

# 191
  • София
Мацки, вашите мъници питат ли ви непрекъснато защо, защо? Ади е станал голям защотко, на моменти до степен нетърпимост. Все си мислех, че от 3г. нататък стават любопитни ( и досадни)  newsm78
И Никола е същият, на моменти направо трудно се издържа.

Днес се разписахме на Витоша за малко, но имаше ледено студен вятър и не можахме да издържим дълго.

# 192
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

# 193
  • София
Добро утро мацки!
Анита видях те във фейса, идвай да мяташ кафето  Laughing И тортата дето си спретнала ми хареса...
Днеска се очертава тежък ден....Има вероятност да изпишат снаха ми  ooooh! Нашите гости ще дойдат от обяд....аз ще трябва да ходя и на изписване и да готвя и въобще не се виждам...Но предупредих мацката, че ще трябва да помага...Иначе менюто е измислено, вчера бате и нейния мъж ходиха на пазар...На бате това му е първото излизане след 5 дена в къщи хахахаха.
esim и какво...викаш тръгваш на работа...мале , мале дойде си време...на старото място ли се връщаш?
Относно защотота..подгответе се за още по трудни периоди..в които трябва да обяснявате, защо се умира, защо се старее и т.н.
Кришка е колко си се подстригала...твоята коса си беше доста дълга...съвсем късо ли???
Мацки весело посрещане на НГ. Ако не успея да вляза повече, ви пожелавам мнооого здраве, усмивки, само хубави неща през новата година и всичко, което си пожелаете да се сбъдне! Hug
Надина се покри..и други липсват...я бързо по един отчет  Wink
Ехее аз докато пиша и Ани метнала кафето...страхотно пак...

# 194
Добро утро Simple Smile
честити племенници Simple Smile (2ма изброих.. дано не съм объркала) да растат здрави и палави   bouquet
дара нещо пак не е добре  ooooh! та съм я подпукала да се стяга
тр да пазарувам и да готвя за довечера.. такива страхотни неща измислих, че ми текат лигите Simple Smile дано станат и вкусни де Simple Smile

напоследък се замисляме, че тр да правим второ.. че 3г ми се вижда добра разлика.. ама хич не ми стиска  Tired

Общи условия

Активация на акаунт