СЕПТЕМВРИ'09 - тема 40

• 36 747
  • 734
  •   1
Отговори
# 195
  • София
напоследък се замисляме, че тр да правим второ.. че 3г ми се вижда добра разлика.. ама хич не ми стиска  Tired
И аз се бях засилила преди няколко месеца, но се оказа, че една колежка е бременна и ми казаха, че ще ми прехвърлят нейната работа. Та по този повод реших да отложим с няколко месеца.

Емир, вярно тежка програма си заформила за днес.
Ние ще празнуваме навън, така че не ми предстоят никакви приготовления. Трябва само една супа да направя, за да имаме за обяд и това е. Sunglasses

# 196
Зд,авейте момичета!Весели празници на всички!Честити нови попълнения да са живи и здрави!
Хайде почерпете се че остарявам с една година  party023  :
Моля за съвет за ужасни болки в гърлото Praynig

# 197
  • София
Деси, мен последния път ме оправи Тонзилотрен. Гърлото ми беше толкова зле, че не можех да преглъщам, но тия хапчета ме оправиха за един ден.

# 198
  • Испания и Стара Загора
При нас "дядо Мраз" дoнесе подаръците днес,защото утре е на работа първа смяна. WinkДецата останах доволни.Тази година сме по-скромни от към подаръци,защото очакваме нещо голямо през януари и се надявам всичко да мине без проблеми.И се надявам скоро да се похваля с това "нещо".
Аз от сутринта съм в кухнята.Няма да правя много неща,но пак имам доста работа.Ще си празнуваме в къщи,само ние. Peace
dessi79,честит рожден ден!!!  bouquet

Последна редакция: сб, 31 дек 2011, 15:18 от anita29

# 199
Честити племенници! Да са ви живи и здрави!
Desi79 честит празник, да си жива и здрава   bouquet
Еми, тежък ден и вечер се заформя при теб  Hug

Ванина, честито, наистина разкажи повече. Simple Smile

Пожелавам ви весело посрещане, щастлива, здрава и успешна да е новата година! Всички лошо да остане в отиващата си  Hug

# 200
И ние се приготвяме за довечера. На гости сме в приятели, но пък готвим всеки по неща, та си имам работа. Малкото и голямото бебе спят и като станат отиваме да метнем дребоса на баба и дядо Wink малко ми е мъчно, това ще ми е първата НГ от както се е родила без нея, но няма как. Обикновенно сме на някоя вила и има много стаи за спане, но днес в апартамент не я виждам да изкара с нас до края.
За работата - ми в kolektiva.bg правя обявите-визуализация и оформление на сделките. Всички са млади и за сега изглеждат симпатични. С една приятелка сме заедно, тя ми намери работата, та ми е кеф. Мога да си ходя по-рано за да си прибирам детенце, абе кеф. Парите са повече от добри  Grinning
На 4ти подписвам договора  Grinning

# 201
В последният ден къде без мен  Hug

Честит Рожден Ден dessi79!!! С пожелание за хубави преживявания и желани емоции   bouquet

vanina123, честита ти нова работа.

При нас всичко под контрол, кой болен, кой здрав - вече не ме интересува, ама хич. Търсим си пак жена за Боби, че не може така - уж на работа, пък да съм в къщи. Засега като че ли намерихме една, ама да видим как ще потръгне с Боби.

Празниците минаха в ядене, пазарене, маси, пазаруване пак и с много харчене на пари - направо сме разорени. Довечера последно от към всичко - харчене и маси. Не мога да си видя къщата оправена, все има някъде заготовки за някоя салата или основно. Е, не отричам, че не ми е приятно - чувствам се супер и наистина ми е едно празнично на душата.

По отношение на питането - при нас е не -Защо-, а -ко е туй-, посочват се разни предмети и ко е туй, и така до откат, всичките думи ги знае, ама му харесва да ги чува пак ли и аз не знам и ни сбърква.

Довечера момичета, весело празнуване скромно пиене и хубави мисли в главата за да посрещнете с хубаво и новата година. Четох, че трябва да сме с бляскави бижута и пълни чаши с шампанско за да ни тръгнело на добре новата година.

Айде лека, спокойна и Наздраве!!!

# 202
Честита нова година на всички! Нека тя ни донесе повече здраве и хармония!

Честито на рожденниците!
Ванина, честита работа  Hug

Явор също пита ко е туй?
На 3ти тръгва на ясла, стискайте палци за закъснелия "ученик" Crazy

Получихме си подаръка от Петко. Страхотен е ! Явор веднага се заигра, но не успях да снимам /малката като види апарата оврещява света/ та тези дни ще пробвам да ги запечатам.

# 203
  • Испания и Стара Загора
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ!!!

# 204
Честита!
Ние хапнахме пиинахме с кумовете у нас... и дара за 3та поредна година на нова година е болна  Crossing Arms
този път е с 39 градуса.
за питането.. пита какво, ама как, ама защо, ама къде, .......... баща й днеска изпуши с нея  Crazy

# 205
  • София
ЧНГ мацки!
Когато снежинките тихичко падат в нощта,
когато декември изпраща последната вечер с тъга,
спомни си, че някой ти праща горещи привети в нощта
и устните тихо нашепват: Бъди най-щастлив на света!
Нещо ми е романтично....

# 206
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

Честит имен ден на всички,които празнуват днес!!! bouquet

# 207
За много години, живи и здрави да сте всички, много късмет и усмивки!  Heart Eyes

Ани, супер кафе, както винаги  Hug

aguto, да оздравява Дара  Peace

vanina, добре звучи работата Simple Smile

# 208
За много години на всички! Пожелавам здраве, но и късмет, защото както казват, на Титаник всички били в цветущо здраве, но късметът им изневерил и всички знаем какво е продължението....
Честито на всички, които на последък имаха поводи за празнуване! Преслав преди десетина дни изтряска монитора и го строши и сега се налага да дебна щерката да освободи лаптопа, а и малкия терминатор да спи, та да се включа.
За защоткането-моето човече малко по-бавно напредва с вербалните умения и сега е на етап да повтаря като папагалче думички след нас. Доста ни разсмива с някои от опитите си да възпроизведе по-дълги думи.
Агуто, много кофти това с разболяването на Дара HugСкорошно оздравяване!

# 209
  • София
Честита нова година, момичета! Дано сме здрави, щастливи и обичани - и ние, и любимите ни хора Hug

Ние изкарахме що-годе добре снощи, но в сравнение с миналата година си беше направо разочароващо.

за питането.. пита какво, ама как, ама защо, ама къде, ..........
И Ники е същият, направо може да откачи човек. Да не говорим, че напоследък е започнал да ме "мамосва" за всичко - независимо какво прави през 3 минути ме проверя дали съм там. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт