СЕПТЕМВРИ'09 - тема 40

• 36 615
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
Ауу, Ани, супер кафе  Grinning

Честит имен ден на Дани на Арчита, жив и здрав!   bouquet Други именници имаме ли?

Аз днес ги оставям на баща им и отивам за подаръци, допълнително изникнали  Crazy
Трябва и по някоя картичка да врътна, сладки да направя....

# 61
  • София
Добро утро!
Леле как сте успели да се оправите с подаръците вече, аз нито един не съм купила още.  Embarassed

# 62
Добро утро!

Подаръци ще има само за децата. За баби и дядовци по един календар с децата ако смогнем да го направим.
Ива снощи вдигна Т 38 гр. През нощта пак е имала, сега е ок. Много се надявам, че е свързано с последните два - горни кътника  Praynig 

# 63
  • sofia
Добрютро!
Снощи Бате сглоби многоетажният паркинг с асансьор и много екстри от Бебешондел. Което си беше автогол отвсякъде, защото Петко не искаше да се раздели с него и си легна след 11. hahaha И сега играе с него и се опитва да му види сметката, но той за сега е държелив!
И ние не сме направили много от покупките. Бате не е почивал от миналата седмица, а и днес навън е егати урагана...Много мразя вятър...

# 64
  • Испания и Стара Загора
И ние още не сме купили подаръците.ММ само повтаря,че имало много време до НГ,а аз много мразя да купувам в последния момент. TiredДругата седмица вече трябва да купим подаръците,защото от 22.12. Алекс е във ваканция и няма как да отидем по магазините  без него . Rolling Eyes

# 65

Ето го и последния слайд Simple Smile

После съм намислила постоянен следколеден колаж /няма да е толкова шарен/  Crazy

# 66
  • sofia
Е, така си е друго! Петко е в прекрасна компания!!! Heart Eyes

# 67
Е, така си е друго! Петко е в прекрасна компания!!! Heart Eyes
Абсолютно  Heart Eyes

Купих подаръците, набарах в Хиполенд машина за стикери на Бен 10, разбира се, за 23 лева, което е върха за Коледното му тържество във вторник.

# 68
  • София
Здравейте мацки!
Смайлс да минава какво и да е бързо.
Аз с подаръците, като че съм готова..поне за децата„„от нас, от баби и т.н. За майка ми не съм измислила нищо още  Thinking Като ходя до Джъбмо обикновено взимам разни неща в повече, че все изкача по някое дете...Сега съм взела 3 броя момичешки чанти и съм убедена, че ще има на кой да ги подаря хахахах...За момчетата колички и т.н. Та винаги имам готови подаръци... Laughing
Кати още не се е изшарила...вече нямам търпени, защото не мога никакви планове да правя хахаха...Брато има Рд на 21, 24 обикновено сме в нашите...25 сме на купон с бате...Ама нали снаха ми е бременна и най-вероятно няма да ходим у нашите...та ще спретвам трапезата в нас...
Ако се изшари днеска утре...ще е минала карантината до 24, ама не ще бре.... Laughing

# 69
..................................
Ако се изшари днеска утре...ще е минала карантината до 24, ама не ще бре.... Laughing
ЕмиР, при съмнения за шарка при племенницата, тяхната ЛЛ беше посъветвала сестра ми да й даде 1-2 лъжици червено вино, ако било шарка това провокирало опъпчването. На мен ми звучи странно, но лекарката е читава, та не знам... Thinking
Ива до сега не е вдигала Т отново, но е такъв киселяк, че не се трае.

# 70
Хелоу и от мен  Hug

До сега отчет- децата ходиха на куклен театър, дори и дядо Коледа дойде и донесе подаръци, е баба им се беше постарала, много бяха доволни. Боби мина 10-минутен инструктаж да не плаче от дядо Коледа и Снежанка и да остане да им направят снимките - имаше професионален фотограф, от който после ще трябва да ходя да диря снимките. Самият театър беше много хубав - много песнички имаше и куклите бяха разкошни, ммодерно облечени и с хубави дрешки, актьорите се постараха много.
Дребният спи, а баткото е с таткото на кино. Аз въртя перални и си търся хубав филм по телевизията.
Ако не ни мине котка път утре сме за подаръци и ние - крайно време. Както ме сюрпризираха с работата от понеделник, утре категорично трябва да се вземе нещо, защото после няма кога.

Брех по Бтв само стари филми, не им ли омръзна не знам.

Та Еми защо няма да ходиш на рожден ден семейно, ако снаха ти е карала варицелата няма проблеми за нея? За виното и аз съм го чувала, ама не съм посмяла да го пробвам при Коко.

# 71
  • София
Nadina племеника ми не я е карал варицелата....А бебето го чакаме да се роди до края на месеца...Ако той се зарази...после и бебата...... Thinking А и четох някъде, че в последните седмици също било опасно за бебето, нищо, че майката е карала варицела....Та хич не ми се рискува...
 Smile'S да ти кажа честно, не видях да ми избиват по-бързо пъпките, но доста червено винце пийнах, като се разболях от варицела хахаха..Беше ми мноооого добре....

# 72
Пропуснах инфото, че има и друго дете  Blush

# 73
Измислих какво ще подарявам на Тея за коледа  Crazy http://www.youtube.com/watch?v=0K1WvhpJhA4 Ей туй чудо. В бг е 250лв /http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/cPath/45_582/products_id/5515/ аз го намерих на 100  Mr. Green Тотален хит е .В детския център където ходим има такова но розово и Тея умира от кеф като се вози.
Явор ще получи комплект инструменти в куфърче на бош, лего дупло конюшня и колело без педали /за р.д. че тогава нямахме пари да вземем, пък и сега го взех на 53лв вместо 90)

# 74
Бебешондел, такова нещо мисля че го има в асдата за 45 лири, по едно време го имаше и на намаление и беше около 25 лири. аз също го гледах за Боян, още от миналата година дори, ама нещо не се наканих да го поръчвам тогава http://direct.asda.com/on/demandware.store/Sites-ASDA-Site/defau … +Tikes+Cozy+Coupe

Общи условия

Активация на акаунт