СЕПТЕМВРИ'09 - тема 40

• 36 621
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
  • София
вчера видях че карнивал кидс са пуснали разни намаления за летните и за зимните неща и мисля да напазарувам за лятото ..
Какво е това, онлайн сайт ли или магазин? Blush

Бебеш Hug

# 661
  • София
Добро утро мацки!
Ангел пак стана в 6,30  и сега съм му сърдита... Crossing Arms ...7 7,15  някак  по ме устройваше  Laughing
Кришка мале, мале..знам какво е..ама на Кати топчето с духане не излезе...добре, че Пецата се е справил така добре...
aguto аз пазарувам от сайта им...по-евтини са нещата...от тези в магазина..а едни и същи...сравнявах  Laughing Супер точни варненци...имай предвид, че по-скъпите неща са турски..малко са уголемени...другите китайски - тези доста по-евтините....Мацката обаче каза /като ти се обади да потвърдиш поръчката/, че независимо от размера са съобразени с дадения ръст...амааа не е съвсем  така..щото имам една тениска на Кати с размер 104 ...дето още й е голяма...и тая година дойде едно яке 98 см, ама доста уголемено беше...та имай си едно на ум де...
Иначе батут за скачане бре....ама нашия е много голям...и се замислих, че няма да мога да го напъхам във ваната...ако е надут Thinking Ако го закарам на някой вулканизатор  Laughingдали ще ми обърнат внимание хахаха, че децата добре се забавляват там...

# 662
вчера видях че карнивал кидс са пуснали разни намаления за летните и за зимните неща и мисля да напазарувам за лятото .. то и за сега няма почти нищо.. всичко й омаля  newsm78
Сестра ми напазарува за племенницата от там миналата седмица, много доволна остана. Но момчешки,каквото и да харесам,няма размера.

Да се оправя Дара  Hug

# 663
Добро утро!

как сте? как спахте?Wink
Соник - онлайн магазин Wink
Поръчах вчера, но предимно блузи с дълъг ръкав и панталони.. че то намаление намаление.. ама не е достатъчно  Tired ще чакам още за лятото
ще видим какво ще дойде.. поръчах по-големи размери, защото при мен всичко се свива в сушилнята..

# 664
Хай Simple Smile

aguto, и после да я пратиш на кОнкурс http://www.facebook.com/pages/Carnival-KIDS-Shops/14218299915048 … p_276352112389780   Peace

И двамата са тук, от сутринта не мога да седна  Whistling

# 665
Добър ден,момичета.И аз мисля да отида до carnival Kids,понататък да пазаря за лятото,разгледах сайта им и има много хубави неща.Пуснах и снимка във конкурса им ,така че който иска може да гласува - снимка Номер 300 е тази на Преслав.Simple SmileТази седмица ще ходя да му правя изследванията и другата седмица вече на ясла.Вече се моля да е здрав,а аз да почна работа.Записах се в една частна трудова борса и чакам да ми се обадят от там.Сега най - новата мания на Преслав са списанията с коли.Незнам какво го прихвана,но цял ден се разкарва с тях и ни показва коли и емблеми.Ляга и става с тях. Simple Smile А наистина какви са тези батути за скачане,големи ли са и на каква цена,всяка вечер му е традиция да се наскача на леглото,докато не стане вир вода,преобличаме се и лягаме. Това е за сега лек деен на всичкии.

# 666
  • София
Добро утро!
Аз утре ще ходя с малката да й търсим някакви дънки, че всичко й е късо  ooooh! Щях да обикалям днес в мола, ама така се вбесих в Карфур, че направо ми мина всякакво желание за пазар  Rolling Eyes Искаха да ми запечатват в някаква тяхна торба дамската чанта на влизане  Twisted Evil Все още треперя от нерви...от сега нататък ще се пазарува от другаде, ако ще и да карам през ден до другия край на Младост  Twisted Evil
Иначе малката днес не искаше да остане в градината защото момичето, което ги занимава е болно и тази седмица ще ги забавлява друго момиче (което тя познава също, ама като тя си харесва Миши какво да се прави  Laughing) А утре няма да има занималия, защото няма кой да я замества  Rolling Eyes Но ние ще ходим да търсим дънки, така че ще има излизане Simple Smile

# 667
Аз карфур много не го харесвам.. само подправки имат страхотни.. и затова си заслужават Wink
Иначе пазарувам само от фантастикото до нас.. страхотно е Simple Smile

# 668
  • София
Добро утро мацки!
pocahontas80 е ти пък защо си се ядосала? Нали не пазруваш за първи път там или? Мен до сега дамската чанта не са ми запечатвали, на разни други пликове - да...Освен,  ако ти е била много голяма дамската чанта  Wink ПРиеми го от веселата страна и не се ядосвай...всякакви хора има....едва ли в тая криза кражбите са намалели...
Аз го харесвам Карфур....Фантастико също, но няколко пъти месото беше ужасно....спрях да купувам месо от там...Напоследък в Билата правят добри промоции на месо и е много хубаво...
При нас нищо интересно...освен, че Ангел супер много ме нерви с тия локви....уж ми обяснява, че лекичко ще джапа..и то става едноооо пльоскане..прибира се мокър...е имаше и дни, в които наистина минаваше леко през локвите, но вчера не беше такъв ден....Вчера в ДГ на Кати едно детенце повърнало, дано не е началото на някой стомашно-чревен...Та това е..Днеска ще ходя на фризьор, но няма да се моткам, че  после сме на зъболекар с Кати...че нали й отвориха един зъб..пък се е появил и още един кариес на 4ти, та явно ще си походим пак редовно....

# 669
Емир.. доста гадно със зъбите на Кати  ooooh! тя поне спокойно ли ходи на зъболекар?

вчера ходихме до док.. цялата история е ларингит, но и растат 2 кътника и от там са сополите и 2рия тип кашлица.. дето е като бронхит  и температурата и подутите сливици..  и най-вероятно като ми обяснява, че я боли устата, я болят зъбите, а не гърлото  Whistling

Ние ще ходим след малко с дара я подстрижат, аз на кола маска.. че ми разказа играта вече.. не дава да я къпеш, да я решеш, да я вържеш..
чудя се само дали да й реже пак бритона или да го оставим да си расте .. по ме кефи без бритон.. ама е голяма досада това връзване и фибички постоянно .. та се чудя между тези

# 670
  • София
Аз съм за втората снимка...
Ами поне успях да я убедя КАти, че при зъболекаря не е страшно...важното е, че ме разбра, но при всяко ходене ме манипулира и си иска нещо..което е в реда на нещата де.....Иначе има три пломли и 3  умъртвени нерва....Дава да се работи с машинка...но процеса е бавен..защото поне 2 пъти се слага арсен...в смисъл, че се работи по 5 10 минути...за да не й омръзне..Макар че последните пъти й работиха два зъба..ама тя е печена де...Ще видим сега как ще е сега, щото я боли като я натисне ...Няма страх..четем за Чук и Пук, но не мога да й обясна, защо след като си мие редовно зъбите й се развалят.... Thinking Иначе търка, плакне с детска вода за уста...ама и аз съм била с кофти млечни зъбки...После ми излязоха хубави...ама бате е само с мостове, та дано не се метнат на него де...

# 671
ген си е.. аз до ден днешен имам 1 пломба.. от като бях бременна..
брат ми е по зъболекари от 3 годишен.. той си миеше зъбите супер често.. аз.. ако си ги миех 1 път на седмица пак добре..
в интереес на истината откакто е с  постоянни зъби няма проблеми.. та дано и при кати мине всичко  Peace

# 672
  • sofia
Добрютро!
Емир, горкичката Кати...Аз квото съм шубе от зъболекари, добре че имам здрави зъби...
И аз гласувам за гена. Но има значение и профилактиката, а и каква вода пием. В Германия ме учудваше, колко хубави зъби имат, иначе грозните германци...
aguto, аз харесвам снимката без бретон, но Петко е с прическа, като на втората. Това успях да докарам, докато спи...
Вчера беше хубав ден. Пецата показа завиден самоконтрол и направихме дъългаа разходка. Срещнахме Пламена и бебето Анди. Сладури!
И аз се обнадеждих и си рекох и днес да повторим, но Пепи  пък се тръшна да облича блузата, с която съм аз.....Рева и се тръшкоти....И рече, че не иска навън... Crossing Arms

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 23:24 от Кришкамишка

# 673
  • София
Aguto, на мен втората прическа ми харесва повече  Peace
Ана Мария днес спа 3 часа и половина, не знам какво ще я правя довечера  Simple Smile Купихме пролетни панталони днес, два чифта, все още имаше някакви намаления в мола, а намерихме на приемлива цена. Особено съм доволна от кадифените панталони, които бяха намалени от 99 лв на 19,99 Simple Smile И навън бяхме, почти два часа изкарахме, доволна съм  Grinning
Емир, ядосвам се защото това не беше някакво "специално" отношение към мен, а практика. На Информация, където отидох да вдигам скандал ми обясниха (доста нелюбезно), че вече така ще правят с всички клиенти...Това за мен е неприемливо отношение...просто не може така да се отнасяш с клиентите си и да очакваш същите да си оставят парите при теб после  Peace

# 674
  • sofia
Покахонтас, спомням си как преди две години в Била ме накараха да вдигам Пепи от количката, та да не съм скрила нещо под него...Той спеше и изобщо много унизително и противно ми стана...Аз там и без това рядко ходя , ама егати...
Днес мина добре. Като ме видя да тръгвам, Пец се примири и реши да си носи неговите дрехи. Навън беше чудесен. Ха дано така да бъде вече!

Общи условия

Активация на акаунт