Бебеш

...7 7,15 някак по ме устройваше
Ако го закарам на някой вулканизатор 

ще чакам още за лятото 

Тази седмица ще ходя да му правя изследванията и другата седмица вече на ясла.Вече се моля да е здрав,а аз да почна работа.Записах се в една частна трудова борса и чакам да ми се обадят от там.Сега най - новата мания на Преслав са списанията с коли.Незнам какво го прихвана,но цял ден се разкарва с тях и ни показва коли и емблеми.Ляга и става с тях.
А наистина какви са тези батути за скачане,големи ли са и на каква цена,всяка вечер му е традиция да се наскача на леглото,докато не стане вир вода,преобличаме се и лягаме. Това е за сега лек деен на всичкии.
Щях да обикалям днес в мола, ама така се вбесих в Карфур, че направо ми мина всякакво желание за пазар
ПРиеми го от веселата страна и не се ядосвай...всякакви хора има....едва ли в тая криза кражбите са намалели...
тя поне спокойно ли ходи на зъболекар?

Иначе търка, плакне с детска вода за уста...ама и аз съм била с кофти млечни зъбки...После ми излязоха хубави...ама бате е само с мостове, та дано не се метнат на него де... 

Купихме пролетни панталони днес, два чифта, все още имаше някакви намаления в мола, а намерихме на приемлива цена. Особено съм доволна от кадифените панталони, които бяха намалени от 99 лв на 19,99
И навън бяхме, почти два часа изкарахме, доволна съм 
Препоръчани теми