СЕПТЕМВРИ'09 - тема 40

• 36 619
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
  • Испания и Стара Загора
Покахонтас,не се ядосвай.Аз си спомням,като си бях в България ,Алекс беше на 10м и отиваме в Метро.Там не ме пуснаха да вляза,защото било забранено влизането на деца под 7г.Момичетата на информацията ми предложиха да оставя детето в детския кът. ShockedАз си тръгнах и повече там не съм ходила.А в Билла всеки път ми проверяваха количката и ме караха да вдигам Алекс,а миналата година и Андреа. ooooh!

# 676
Оказа се че си имаме
глисти Simple Smile от 2 седмици скърца със зъби и през
деня и през нощта, и горе долу от тогава спи по
корем и доста неспокойно. Пихме едно хапче за
паразити и тази сутрин излязоха в акито. Някой
има ли опит с глисти да даде насоки как да ги уморим допълнително,

# 677
  • София
Добро утро мацки!
pocahontas80 разбрах те, че не е спец.отношение към теб...но при условие, че има кражби и сумите се удържат от персонала...го оправдавам това отношение. Заслужили сме си го...да унизително - да така е, но явно е такова съзнанието на масата, че могат спокойно да си влязат в голям магазин, да си похапнат безплатно, за мушнат нещо в торбата...и т.н. Майка ми работи в Практикер....изчезнали цигари за голяма сума и понеже цигарите са на касата...удържат от касиерките сумата...ми честно ли е, при условие, че тя дори не е пушачка...Ако не платят следват наказания....и това не е честно, но при тая криза си налягаш парцалките...
http://www.obekti.bg/dnes/4-chovek/3827-Пенисът-Кънчо-образова-децата
Какво ще кажете? Sunglasses

# 678
  • Испания и Стара Загора
.
http://www.obekti.bg/dnes/4-chovek/3827-Пенисът-Кънчо-образова-децата
Какво ще кажете? Sunglasses
Уникално JoyНямам думи. ooooh!

# 679
Оказа се че си имаме
глисти Simple Smile от 2 седмици скърца със зъби и през
деня и през нощта, и горе долу от тогава спи по
корем и доста неспокойно. Пихме едно хапче за
паразити и тази сутрин излязоха в акито. Някой
има ли опит с глисти да даде насоки как да ги уморим допълнително,
Сурови тиквени семки, но как да и ги дадеш, да не и дразнят на гърлото и да не се задави   Thinking

# 680
  • София
Бебеш, тиквени семки (можеш в робота да ги накълцаш), чесън, ако малката ще иска да яде, на Ана Мария й слагам в някои ястия  Rolling Eyes. Иначе тук в Бг Вермокс има само, в Румъния имаше Зентел сироп, което беше доста по-ефикасно при нас (ние нали имахме острици миналата година - или по-миналата, не помня вече).
Емир, не съм съгласна с теб. Не е коректно нито от персонала да одържат, просто трябва да инвестират повече в охраната, ако ще и да имат "скрити" клиенти, техни хора, не знам как се наричат на бг...не ме интересува какво ще правят, но не ми се струва нормално да слагат на всички надпис "крадци"  Crossing Arms Аз днес преоткрих Хит, бях забравила колко хубав е този магазин  Laughing А и на малката детска градина е до Кауфланд, така че ще имам път близо до други магазини  Wink

# 681
Здравейте!
Аз пък съм много доволна от тукашната Билла, влизала съм с количката с все торби от няколко магазина и никой не ме е карал тях да показвам, пък не си и помислям да вдигам детето. Но аз съм редовен клиент, определено ме запомниха от как Валери беше бебе и аз едва лавирах с две колички \бебешка и пазарска\. Явно им станах симпатична и никога не са ме проверявали. А Валери редовно си хапва и пийва нещо там.
Бебеш, само стискам палци, нямам никаква представа как се борят глисти. Даже профилактично не ми дава личната нищо, въпреки че други лекари тук в Д-ч дават някакви хапчета пролет-есен.
Вчера ни беше първото тържество за осми март, много бяха сладки децата и ни подариха едни много красиви стъклени сърца със снимка на децата.

# 682
мен в пикадили ми правиха проблеми като дара беше бебе.. защо съм имала мокри кърпички в количката.. защо съм имала отворено пюре.. защо съм имала биберон ... Simple Smile
спрях да ходя...

дара се разпищя, че я боли ухо, звънях на док.. капах капки, дадох панадол.. нищо.. накрая дадох хексалгин и се поуспокои.. взех я да спи при нас тая нощ, да видим кво ще става  newsm78

за глисти нищо не знам  newsm78

# 683
Добър вечер!
Дани направи реинфекция и се оказа ухото...бяхме пак  в болница 4 дни,сега ще си седи в къщи до края на месеца и тържество няма да вида в аслата..
За кражбите по магазините-в Била като влезна с нещо от вън давам да го маркират,а в Кауфланд има сотаджии цивилни,които обикалят и се правят на клиенти,а и двама гледат постоянно камерите и хващат крадци,но май повече роми...На нас нищо не ни удържат,мисля че и на касиерките не удържат...

# 684
Честит Празник, мили Майки  bouquet

Зайченце бяло, котенце мило,
в скута на мама сега се е свило,
твойта главичка на моето рамо,
можеш ли ден да прекараш без мама?
Мама във чашката мляко налива,
сплита косите на плитка красива,
кърпи чорапи с пробити петички,
мама се грижи за всичко.
 Кой ще разкаже на мойто момиче,
как тъй луната на сърпче прилича,
как се превръща водата на пара
и самолета с кого ли се кара,
има ли в спътника истинско куче,
мама попитай и ще научиш.
Но след години ще станеш голяма,
умните книги сама ще намираш
и ще рисуваш и ще бродираш,
дългите плитки ще сплиташ самичка.
После ще литнеш и ти като птичка,
 умна и силна ще стигнеш далече,
можеш без майка си вече.

# 685
  • Испания и Стара Загора

# 686
  • София

Честит 8-ми март!
Ана Мария занесе цветя днес на любимата си учителка Миши Laughing Беше много сладка как тичаше по коридора към нея с протегната ръчичка с букет  Laughing И запомни даже какво да й каже  hahaha Ще видим днес какво ще творят и за мама днес, щели да правят картички  Heart Eyes

# 687
Честит Празник Дами !!!

Жени, недейте остарява,
бъдете като липовия цвят-
макар че в юли прецъвтява,
години пази своя аромат.

Ние следобяд сме на празник в яслата, знае 2- 3 стихчета, дано си ги каже.

Хубав ден Ви желая!!!

# 688
Честит празник, момичета!  bouquet

Да сте здрави, обичани и глезени!
Хубав празник на всички малки и големи дами и техните мъже Hug

# 689
  • София
Чести 8ми марта мацки!
Надина страшно е стихотворението....
Голяма еуфория за тоя празник в ДГ..брех, брех...по едно време след демокрацията почна да се отрича... Laughing Сега май вече не  Laughing Стихчето и картичката за празника си ги получих в аванс, Кати не можа да издържи хахаха...Съответно и тя очаква подаръци хахах..но май със стихче и картичка няма да мина само хаха...Сутрина си получи една саксийка с иглика и реши, че иска да я носи в ДГ....ама опасна работа са тия малки госпожици бре...гланц, парфюм и с пола трябвало да бъде днеска  Flutter
aguto още ли мислиш, че не е бактериална инфекция?

Общи условия

Активация на акаунт