СЕПТЕМВРИ'09 - тема 40

• 36 732
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
  • Испания и Стара Загора
И аз я слагам в леглото и излизам.Тя си приказва 5-10 минути и заспива. Peace
Бебешондел,мисля че вече сте големи за да се приспивате така.Опитайте да го приспивате,като баща му легне до него  на леглото.Първите дни ще  е трудно,но ще свикне. Peace

Ние по цял ден сме навън.Времето е супер топло 30 градуса е.И го дават така да се задържи.Изобщо не личи да е Коледа. Crazy

mam_ma,да ти е жив и здрав рожденника.  bouquet

# 121
mam_ma, много здраве и късмет на порасналото ти момче!   bouquet

Бебеш, сетих се за една серия на докум. филм "SOS бавачки" как семейство всяка вечер накачулваха децата си 4-5бр. в семейния ван и обикаляха докато заспят. След това ги пренасяха по леглата им. Като дойде бавачката успя за няколко дни да ги приучи да заспиват на леглата си сами. Естествено първите дни имаше съпротива и драми..
Ади от годинката някъде си заспива сам и денем и нощем. Бибата я давам само през деня. Обаче като сме на чуждо място трябва да лягам с него иначе не иска сам - явно му е некомфортно и страшно.
 Еми, не стига, че искаш да умориш от глад свекърите баш на Бъдни вечер с постни манджи, ами и шарка искаш да им натресеш  ooooh! Аз ако бях на тяхно място щях да хвана пътя за чужбина  Laughing Heart Eyes

Аз се изкривих от чистене на банята вчера. Днес и слагах силикон на някои места, та се борих като прасе с тиква. А този препарат-пяна дето го рекламират е пълен боклук - само дето се натрових от него. И подаръците за щерката от Спортса още не са пристигнали и леко ме втриса като знам как ще се тръшка  ooooh!, мрън.

# 122
Мацки спешно ми трябва оригинален английски инфакол. Ако някой има останал или познат с останал го купувам веднага

# 123
  • sofia
mam_ma, жив и здрав да е рожденика, много да слуша и да помага!!!  bouquet
Бебеш, никакъв капацитет не съм по приспиването, уви. Петко заспива само до мен, в леглото. Вече се усеща, като го местя на неговото и или се буди веднага, или по някое време, през ноща се домъква при мен...Изкривила съм се яко по тоя повод. Не мога да му надвия на характерчето...Слава Богу, бате не ми се меси. Я му тропни с крак на твоя!
Емир, на мойто бате му беше много странна традицията да се ядат постни манджи на Бъдни вечер...Неговата дива фамилия, не бяха запознати с този обичай...Много ми е тъпо, като почнат подобни да се превземат. Ма как постно и пр. Гаче ли, секи ден мръвки набиват...

# 124
  • София
И в нашата къща я има драмата с постното ядене. Мъжът ми има рожден ден на 24.12 и понеже изобщо не признава постното ядене откакто живеем заедно бъднивечерската ми трапеза е с пържоли. Rolling Eyes На мен ми е криво, защото Бъдни вечер ми е много любим празник с чудесни традиции, но пък не мога да му откажа, щото е рожденик. Crazy

# 125
Здравейте!
Аз си почивам тези дни, че лекарката ми каза, че вече ми е много скъсена шийката и ако не искам да раждам сега да лежа и почивам. И аз изпълнявам Mr. Green! Детето на село, мъжът ми уж вече зазими вкъщи, и на бъдни вечер ще сме у свекърите, т.е. няма и да готвя.
Валери винаги е бил мноооого труден по заспиването, но поне вече трябва само да лежа до него и не изпада в истерия ако не съм там, когато се пробуди. Аз се радвам, че спи що годе спокойно, защото вече ми идеше да се гръмна. Когато започна да спи почти по цяла вечер си дадох сметка, че две години въобще не съм спала. Научих се вече да не го приспивам, така си заспива в един момент. Колкото по-малко неща променям от дневния график, толкова по-лесно заспива. Естествено в кола заспива лесно, но никога и не съм си помисляла спцеално да паля кола, за да заспи. Е тогава вече ще ми иде да се #2gunfire Но от една страна разбирам колко упорити могат да са децата ooooh!
ЧЕСТИТО И НА РОЖДЕННИКА НА МАМ-МА!  bouquet

# 126
Дара през кви ли не периоди мина със заспиването...
в момента аз лягам при нея, тя пие кисело мляко, като заспи след 10мин се изнасям. понякога спо по цяла нощ, друг път се  буди по 100 пъти. в такива случи лягам при нея и така до сутринта. нощем изпива по още едно шише мляко.
бебеш.. успех с боренето..  Hug
ванина.. нямам инфакол, моите изтичаха 2010 към края още и ги раздадох
честито на рожденика Simple Smile
моя нос е  мааалко по-добре. ще пробвам виброцила емир. а има ли разлика между гела и капките?

# 127
  • София
Добро утро мацки!
aguto ами като състав са еднакви..но гела поне на мен ми действаше по-добре...защото мажеш с клечка за ухо докъдето стигаш и после от топлината на тялото си се разтича сам надолу, доста по-бавно отколкото капките...които, като ги капнеш веднага ти попадат в гърлото...Все пак си отиди и на УНГ, да разбереш откъде идва проблема...със запушения нос..при мен имаше хемангиом в носа.
Бебеш до към 1 годинка Ангел си заспиваше сам...след това се усети човека и сега само следобяда лягам с него, четем някаква книжка /силно казано, по скоро разглеждаме картинките/ и заспива, но той като му се доспи винаги си е давал сигнали...не сме имали приспивания насила по 30 60 минути...грабва си одеалцето, облича си пижамата. Та съвет и аз май няма да мога да дам..но със сигурност не бих разкарвала с колата  Laughing Мен пък ми е кеф да си ги гушкам..ей на шега Кати ще стане 5 години ....после едва ли ще се гушкаме толкова...и със сигурност ще искат сами да спят и заспиват... Laughing
 mam_ma честито на патерица ..да е здраво и с много късмет порасналото ти момче!
С нашите винаги сме си празнували Бъдни вечер както си е по традиция...и аз много харесвам този празник, дори едно време имаше дядо Мраз и тогава идваха подаръците, а не с дядо Коледа  Wink
На бате техните, уж християни, уж направи параклис на вилата....пък ей такива елементарни неща не зачитат...Както и да е....ще има постно за вечеря...след това, ако са още гладни /щяла да донесе свинка кавърма  Party/ да си дояждат... Laughing
  anita29 независимо от 30 градуса, сложи по едно снежно кафе... Wink
Като по поръчка ме боли глава, но няма начин Мц+ главоболие да ми е подаръка за празниците  Laughing ПРеди 2 години по това време правехме Ангел хе хе, а сега... Laughing
maya_4ekelova стискам палци и на теб...явно със снаха ми ще сте по едно и също време хе хе..Име измислихте ли?

# 128
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

Аз моя инфакол така и не го ползвах,и го дадох на една позната. Peace

След малко започвам с готвенето. Crazy

# 129
  • София
Соник..ЧРД на мъжа ти...да те слуша, глези и приятно изненадва!

# 130
  • София
Добро утро!
И мен днес ме чака пазаруване и готвене и мислех след малко да тръгвам, ама по Нова пуснаха Рататуй и май ще поизчакам малко. По-зле съм от децата в това отношение. Crazy

Соник..ЧРД на мъжа ти...да те слуша, глези и приятно изненадва!
Благодаря! Дано да те чуе, който трябва Mr. Green

# 131
И аз загледах рататуй Simple Smile

мислех да идем на витоша.. ама на сайта на псс го дават лоши условия за туризъм.. та ще си помисля още.
ние довечера сме при наще, с братовчедите ми, леля ми и чичо ми, бабите.. въобще 100 човека Simple Smile
тр да взема опаковъчна хартия само и като заспи дара да се позанимавам

# 132
Еми, с името сме под кривата круша. Този път не сме ограничени, от това на кого ще го кръстим и това се оказа голям проблем. Не ми се иска името да е просто ей така, да има някакъв смисъл и история. Та засега ще видим дали няма да е на имен ден, а дотогава ще мислим още за вариант извън празниците Rolling Eyes.
Има много имена, които харесвам и точно затова ми е трудно да избера newsm78.
Аз купих Инфакол от аптеката за бебето. Ванина, смяташ че има разлика от английския и този, който внасят ли?

# 133
Аз пък изгледах филма с колите  Mr. Green по един детски канал.
И да ви почерпя по случай именния си ден

Ние с майка всичко направихме и остана само питката.
Мацки, пожелавам ви чудесно изкарване на този хубав празник!!!  Hug

# 134
Момичета, весели празници, много спокойствие и добро настроение на всички ви Hug

И аз по приключих с приготовленията, остана само питката, ние също ще сме почти на постни манджи - категорично няма да има месо, но ще има някоя и друга майонезена салатка. Питката и тя ще е с малко кисело мляко, че само содена нещо не ми се върза, ама знам ли как ще ме изпере готварската довечера.

Соник, да е живо и здраво съпружеството и много да те слуша.

Боби, категорично заспива само в присъствие на родител, не знам какво е това да излезеш от стаята и да изгасиш лампата и детето да заспи само.

Цял ден съм само пред телевизора - Нова тв тази година се представиха добре само с филми.

Общи условия

Активация на акаунт