СЕПТЕМВРИ'09 - тема 40

• 36 751
  • 734
  •   1
Отговори
# 210
За много години, момичета !!!

При нас мина добре, освен че Алекс тъкмо заспа към 22, и след половин час се събуди от гърмежите, ама толкова уплашен ... та изкара с нас до 2 ч. и сега цял ден спи  Joy
Мъжо бе на работа затова днес е заседнал от 11 на маса, сега и гости чакаме ...
НАздраве!!

# 211
ЧНГ и от мен! Нека новата 2012г. бъде чудесна и изпълнена само с хубави емоции за всички ни!  Praynig Kissing Heart

Агуто, и аз като теб посрещнах НГ с болно дете. Ади през нощта имаше висока температура и заспа спокойно( съответно и аз ) чак призори. Но откакто стана на обяд не е вдигал повече, та дано бързо да му мине. Явно баща ми го зарази, че кашля и киха от няколко дни. Дано и Дара вече да е добре!
Иначе хапване, пийване и тези две неща ( щеше ми се да кажа три неща, но уви..).

# 212
За много години, момичета!
Живи, здрави и благасловени!
И при нас мина добре, с малко сополи, но се очакваше, защото Мартин от три дена кашля и киха и бях почнала и нея превантивно.
Иначе... както esim казва
хапване, пийване и тези две неща ( щеше ми се да кажа три неща, но уви..).

# 213
За много години!
Живи, здрави, много усмихнати и много сбъднати желания!

Ние бяхме вкъщи със сестра ми и мъжа й. Валери игра спокойно, заспа към 22.30ч., не се събуди от гърмежите и към 1.30 и аз се присъединих към него. Доста скучно и спокойно, но някак си не се чувствам разочарована, все ми е хубаво едно такова домошарско сега.

Сутринта излязохме на още хубавия сняг, поразходихме го със шейна, правихме снежен човек, чистихме сняг с лопата. Все неща, които надявам се да си останат като хубав детски спомен и дай боже да ни станат традиция Crazy.

Бебето се кротна и може да ми излязат верни предчувствията, че този път няма да раждам много преди термин, да не кажа, че имах чувство, че ще си откарам до края.

Бързо да оздравяват болните и да се радват на подаръците от празниците!
Децата харесаха ли си подаръците?

# 214
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

# 215
  • София
Добро утро мацки!
Бързо оздравяване на мъниците....
Ние изкарахме екстра...Ангел заспа в 22 часа и така и не се събуди от гърмежите, а беше страшна пукотеваци...Кати посрещна НГ на балкона с бомбички и бенгалски огън....после си легна...а ние откарахме до 5,30  ooooh! чак и аз се изненадах...уж легнах, обаче Ачо скочи в 7,30 и така...В крайна с/ка  бебето го изписаха на 01/01/12 в 11 часа, та ходих на изписване...Та новата година беше сменена с бебешки емоции много бързо  Laughing Снощи на татко на имен ден..да е жив и здрав....та тегав ден ми беше....Като цяло добре...Но имам да наваксвам от към пране, гладене и т.н.

# 216
  • sofia
Ч. Н. Г. и от нас!!!
И Петко проспа поредната си новогодишна нощ... Laughing

# 217
И Дара проспа пукотевицата Wink

тая нощ ни спретна голям цирк.. събуди се с див рев и цялата трепереща и крещяща как я боли коремчето.. и се стегнала и не дава да я пипнеш и да я мръднеш.. и седи и пищи и се тресе цялата..и почна да ми се отпуска в ръцете и да клюмва..
та на бегом до токуда.. оправи се след като повърна и свали температурата до 39,4..
днеска пак е с 39 и почнахме антибиотик.. изследванията са й като за бактериална инфекция... в токуда я обявиха с гнойна ангина.. не знам
утре ще ходим при наща си лекарка
а така се надявах да замине утре на градина.. Simple Smile

емир - тежка програма Simple Smile трябва ти почивка!
аз не знам какво съм се размечтала за вана със соли и мехурчета.. нито пяна имам, нито вана Simple Smile

# 218
Добро утро !!!

АгутоHug!

# 219
Да оздравяват болничките  Praynig
Искам да Честитя на Тея 1ят Рожден Ден. Пожелавам ви да се разминете без операция, а ако се наложи всичко да мине по вода. Да порастне голяма и силна, да е много смела и най-важното много ЗДРАВЕ, на цялото ви семнеийство   bouquet

# 220
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТЕЯ!

\съжалявам, че е на патерици\

Много, много ЗДРАВЕ! И щастливо детство!

# 221
  • София
Брех ...много пусто бре..аз наваксам от към домашната работа..ама другите къде са Laughing

# 222
  • София
На работа  Mr. Green
Нещо тия дни не мога да вдигна глава, голяма следновогодишна лудница...

Честит рожден ден на Тея на патерици Hug

# 223
Честито на Тея! Simple Smile и аз пожелавам всичко да се развие по най- лекия и добър начин Winkи най-вече да е здрава и щастлива и батко й, и вие също Wink
ние нищо интересно.. дара е на антибиотик и днеска вече се посъвзе, та ми къса нервите. май се оказа уроинфекция.. в петък тр да стане стерилната урина да видим

иначе.. имаме един съседи дето правят ремон.. и си късаме нервите между 2 и 4... дара днеска е спала 30мин.. ходих горе 2 пъти да ги замоля тихичко.. на 3тия път вече дара будна.. качвам се и им викам, че така не може.. майсторите ми казват " ма ние запояваме!" и с другата ръка държи големия чук  Crazy кълбо от нерви съм станала

# 224
  • sofia
Ч. Р. Д. и стиснати палци за Тея и от нас!!!
Ми кво да правим...Както напоследък, нищо вълнуващо. По гости, тук-таме, свеки ни гостува/утре пътува/ и така. Хвърля едно око на форума и...нямайки с какво да се похваля8оплача, затварям.
Хи хи, днес се случи забавно нещо. Чувам по едно време странни звуци от входа. Мяучене, едно, като хленч. Отварям вратата да погледна и между краката ми се шмугва котка. Тичам, затварям Марто в едната стая, а котарака се скрил под раклата в хола. Добре, че бате си беше в къщи, та го пратих да се качи до едни комшии, за които знам, че са котколюбци, та и да не е тяхната, да рекат, кой още има котка тук. А тя милата, страх...Една лична такава/оказа се котарак де/, от сините породи- Тайландец. Та дотича майка му и си го прибра. Оказа се, че тяхната дива тинейджърка, излизайки не е и видяла как е избягал.  hahaha Та има хепи енд историята. Иначе щеше нанагорно да ни дойде с марто, голям котак, морско свинче и рибата на една приятелка, която в момента е на пансион у нас... Crazy
На болничките, бързо оздравяване!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт