СЕПТЕМВРИ'09 - тема 40

• 36 632
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
А операцията не могат да я направят докато Тея е болна нали?  Thinking
Евала бебеш, че издържаш на всичко това.. аз сигурно щях да съм се сринала от мрънкане  Peace

Дара ме изненада с дълбока кашлица с храчки и сополи..та сега спи и буха.. отсега ги виждам инхалациите  ooooh! а щях да я давам на майка ми за уикенда  Crossing Arms

# 646
  • sofia
Бебеш  Hug от нас и стискаме палци всичко да е наред!!!

Последна редакция: пт, 02 мар 2012, 22:50 от Кришкамишка

# 647
  • София
Бебешондел  Hug
Ние имаме баба н гости, малката искаше да спи с нея и аз се съгласих, обаче след малко ще ходя да си я прибирам, че ги чувам как си приказват, а е почти 23:00ч  Rolling Eyes

# 648
остави ги бе покахонтас.. това е един от кефовете да спиш с баба Simple Smile

дара ми е с ларингит  Crossing Arms кажете нещо хитро?- правя инхалации с физ. разтвор и антихистамин, не иска да яде и да пие.. към 10 ще звъня на док да ми каже..  newsm78

# 649
  • София
Добро утро мацки!
остави ги бе покахонтас.. това е един от кефовете да спиш с баба Simple Smile
И аз така правя.... независимо, че се дразня...Рядко се случва и то само със свеки и то само следобедния сън...но след 1 час приказки или се намесвам или просто Кати не заспива и си я гледам кисела...Но това е положението...
aguto компрес с извара..и понеделник пускай МБ...
След като снощи пак си бяха направили стаята на кочина...прибрах всички играчки...до такива крайна мерки мислех да не стигам...но ми писна... Crossing Arms Оставих 1 количка, 1 камион, 1 кукла с една рокля само и едни животни дето са си в една торба прибрани....Книжките и пъзелите ги оставих....

Последна редакция: сб, 03 мар 2012, 09:12 от EmiR

# 650
за какво се пуска мб? и къде и как?

и кати и ачо какво мислят по въвпроса за играчките сега? Crazy

днеска дара и баща й имали имен ден..  Simple Smile

Последна редакция: сб, 03 мар 2012, 09:25 от aguto

# 651
  • София
Миии не знам..аз бих пуснала...напоследък често ти подкашля, зачервява гърло..мирише ми на стафилокок..Нищо, че ларингитите уж рядко били бактериални...амаааа аз мисля друго по въпроса...Мб гърлен секрет..на гладно...Педи би могла да ти даде направление...ако не на частно, кдето ти е удобно...Цибалаб правят...
Кати е ужасена...1 кукла с 1 рокля на фона на 10 15 кукли с по 30 рокли Laughing Плюс това не съм оставила Пепеляшка, а някаква друга..на мен са ми еднакви, чашки, чинийки и кви не друго дребни съкровища...всичко прибрано..макар, че точно с тях на-много се занимава..Ама като не сенаучиха да си ги сортират и прибират...така ще е  Crossing Arms... Laughing Ангел още не е реагирал...

Последна редакция: сб, 03 мар 2012, 09:26 от EmiR

# 652
спомням си че едно време мн се дразнех на наще като правеха така...   Whistling
ама то какво да направиш друго..  Joy

# 653
  • София
И аз се дразнех..поради същата причина, смятах да не го правя с моите деца...Обаче стаята е зарината в буквалния смисъл от играчки /снощи мислех да правя снимка, ама се отказах/...няма къде да се стъпи...и това ежедневно се прибира по някакви вагони....но не подредено..а ей така нахвърляно..Не се знае, кое къде е..Кати вече е голяма, трябва да си пази играчките...обаче не..То и охолството от играчи не е препоръчително...та сега ...ще бъдат лишени..да оценят..броя на куклите, количките и т.н. Не знам дали ще стане, но поне аз няма да прибирам ежедневно, като пускам Румбата хахахах...Може и това да наклони везните, така бързо да ги прибера...вероятно щях да издържа поне още 1 месец...Но покрай Рд на Кати играчките пак се увеличиха, щото като се подарява на нея, се подарява и на него...
Да е жив и здрав на Дара бащата!
Мдаа и честит 3ти март!

Последна редакция: сб, 03 мар 2012, 09:42 от EmiR

# 654
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,
Честит 3 Март на всички.Ии честит имен ден на всички именици днес.  bouquet  bouquet  bouquet

При  нас нищо ново.Поне времето се стопли и ходим по разходки. Peace

Бързо оздравяване на болните. Hug

# 655
а къде си ги прибрала? кати не е ли захитряла вече .. да си ги намери и да си взима? Simple Smile

# 656
  • София
Ами на втория етаж в една стая Laughing Колко да е захитряла...тя там не смее да се качва, стълбите сме ги преградили с един шкаф...успява да го прескочи, но горе не пускаме парно, студено е...а и понякога се тропа...като духа вятър...та и двамата не смеят да се качват без мен. Сигурно подозира, че са горе...защото аз й казах, че една част са горе, друга на кофите за боклука...Но няма да се качи..сама...То всъщност горе в тая стая вече е склад за играчки..По тоя повод се сетих, ако някой знае къде се лепят гумени неща, че батута се спука и сега и той седи по средата на стаята спаднал....обаче не знам къде е спукан  Thinking а във ваната са търся си е доста голям...ама и това е някакъв вариант де Thinking

# 657
  • София
aguto какво каза педиатърката?

# 658
  • sofia
Честит 3-ти Март, момичета!!!
Честит имен ден и на всички именници!
Днес изживях адски ужас...Петко пристига при мен в кухнята, сочи си носа и ми вика "синьото". Надзъртам аз и гледам синьо мънисто в едната ноздра...Яката се паникьосах. Пробвах с пинсета да го измъкна, но той се стресна и отказа да стои кротко. Точно щяхме да се хукваме към Исул, когато след дълъг инструктаж успя да го издуха, а аз да го измъкна.....Остарях с някоя и друга година....Пепи пък научи думата мънисто и така.... hahaha
П.П. и на Петко батута е спукан от известно време. Пробвах да го лепя, но не ми се получи...

# 659
кришка..  Crazy младежите са си за бой...    Hug
ходихме до наще привечер.. дара седи на масата пие чаша вода.. същевременно яде нещо, залитна от стола, дръпна покривката и всичко на земята.. стъкла..  на мен реакциата ми беше само да си затворя очите  Blush

иначе сутринта беше с ларингит.. сега вече слезе и надолу и хрипти яко, а същвременно и гласа си изгуби.. почнах я на вентолин.. честно казано само чай я оправя.. за бронхит на цяръ

какви са тия батути, че са толкова разпространени? за първи път чувам.. иначе за лепене.. друг начин освен в банята не знам Simple Smile

вчера видях че карнивал кидс са пуснали разни намаления за летните и за зимните неща и мисля да напазарувам за лятото .. то и за сега няма почти нищо.. всичко й омаля  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт