Време е за Икеа! - тема 13

• 91 546
  • 730
  •   1
Отговори
# 690
shhhh... и red shoe, много благодаря  Simple Smile

# 691
  • на североизток
Ох и аз съм си заплюла от новите продукти много неща - мокетените плочи, възглавниците на точки, столчетата-етажерки за обувки, които влизат едно над друго, шкафа с шкафчетата също ми е много на сърце... Чудя се какво е това, дето е зад и пред краката на същия тоя мъж с лилавия пуловер newsm78 Някакви ниски шкафчета с чекмеджета ли са, какво са?

# 692
  • ENGLAND
Ох и аз съм си заплюла от новите продукти много неща - мокетените плочи, възглавниците на точки, столчетата-етажерки за обувки, които влизат едно над друго, шкафа с шкафчетата също ми е много на сърце... Чудя се какво е това, дето е зад и пред краката на същия тоя мъж с лилавия пуловер newsm78 Някакви ниски шкафчета с чекмеджета ли са, какво са?
Пише шкаф за телевизор, ето тук по отблизо http://www.ikea.com/ms/de_CH/media/Newsroom/IKEA_PS_2012/IKEA_PR … PS_FY12_DE_ia.pdf

# 693
  • Варна
Някой виждал ли е на живо тези дивани LIGNVIK ? Дамаската им не се сваля, нали?

# 694
Ясмина, тъкмо миналата седмица изпробвахме диваните. Не помня как стои въпросът с дамаската, но доста се разочаровах от точно този - не беше много удобен... Знам че за удобството всеки има различен вкус, все пак не ме впечатли особено.

# 695
  • Варна
Ясмина, тъкмо миналата седмица изпробвахме диваните. Не помня как стои въпросът с дамаската, но доста се разочаровах от точно този - не беше много удобен... Знам че за удобството всеки има различен вкус, все пак не ме впечатли особено.

малко твърд ми се вижда, така ли е?

Tърся всъщност легло за юношеска стая. През деня да може да се сяда на него (нещо тип кушетка), и да е удобно за спане (може и да се разтяга).
Hemnes ми идва скъпа
Odda ми допада малко, чудя се отдолу може ли да се сложат чекмеджета?

Ето това Tromso искам, но не се предлага в Софийската Икеа. Май ще ходим пак до Букурещ.

# 696
Твърд, да.

# 697

малко твърд ми се вижда, така ли е?

Ето това Tromso искам, но не се предлага в Софийската Икеа. Май ще ходим пак до Букурещ.

Ей това гледали ли сте го? Има избор от 3 вида матраци и няколко цвята. Има го и във вариант разтегателно кресло. Аз ще го купувам за допълнително легло в детската (креслото).

http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=30241

# 698
# 699
  • Варна
Bliss гледах го това, обаче се разтяга напред, а при нас няма достатъчно място. Трябва ми нещо, което да се разтяга настрани. Засега се колебаем между LIGNVIK и BEDDINGE, като ги видим на живо може би ще решим. Като функционалност LIGNVIK ми допада повече. secret girl според теб ще издържа ли на всекидневно разпъване? Твърдостта не ме притеснява, стига да не е като пейка все пак и да е удобен за спане.

# 700
Мами, имате ли идея от къде мога да си купя тези малките пластинки, на които се закрепя рафчето в Stuva-та. Не бяхме сложили едното рафче и се оказа, че сме загубили тези пластинки и сега не можем да го сложим. Става въпрос за: http://ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=2703

Thanks!

# 701
  • Варна
Искам да сложа завеси, които да отделят част от стаята. Мисля си, евентуално да закрепя корнизите на тавана, но не знам коя система и какви завеси са подходящи. Завесите трябва да са плътни, ок.240 см дължина. Ширината на платовете на метър e 150 см, ако си го представим на завеса това широчината или дължината е?
 Някой може ли да ми помогне със съвет какво ще е най-подходящо?   bouquet

# 702
  • София
  В неделя си напазарувахме перденца и корнизи, надявам се днес да се опитаме да ги поставим.
  Набелязах си обаче и доста други неща  Simple Smile
  Имам въпросче за детските легла. Макар в момента да имаме легла, три единични големи, се оказа че това не е най-удачното в момента. Колебая се дали временно да не ги сменя с тези легла, но не мога да преценя до каква възраст могат да бъдат ползвани. Ако някои има опит, ще се радвам да сподели. - http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=33578

# 703
  • София
Има размери отдолу. Леглото е за матрак 160/70, т.е докато момичетата станат примерно 140 макс. до 150см - това е 10-12г., но зависи с какви темпове растат.
Имам познато момиченце, което е доста височко за възрастта си - на 7г вече дрехите са и 140, а дъщеря ми е на същата възраст 120см.

Жалко, че не са ви удобни леглата, толкова труд хвърлихте.

# 704
Айла, ние сме с такова, дъщеря ми спи на него. Като го гледам може би 10-12 години както казва Маминко, но пък от друга страна не е подходящо леглото да е точно по размер като дреха си мисля? newsm78 Дъщеря ми доста се върти и определено е ок за момента, но за 10-12 годишно може би голямо легло си е най-добре. А и трудно му се намират чаршафи за този размер, поне в Икеа не съм намирала такъв размер комплекти.
Ако искаш ще го снимам да го видиш в употреба. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт