Време е за Икеа! - тема 13

• 91 550
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Вчера с майка ми направихме голям удар  Grinning
Този рафт, само че в бяло го взехме за 19 лв.; и още един по-малък, пак бял за 10 лв. Консултантката каза, че белите вече няма да се предлагат и затова последните бройки ги разкарват.
ПП намерих ги
http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=19026
http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=19040
Мерси много, че сподели, сериозно се замислих дали и аз да не си взема. Стига да им измисля място Simple Smile Дали може да се сложи наобратно, т.е. със стъклото надолу, закрепено ли е стъклото или се мърда? Мисля го в нишата между прозорците и тавана и ако стане със стъкло надолу, бих наредила да се виждат като застанеш отдолу примерно сухи листа и подобни.

# 631
  • София
Привет.
Не успях да изчета всички теми, затова направо ще питам...
Как стои въпроса с доставка до друг град? Някой споделял ли е инфо?  Rolling Eyes
И аз ще съм благодарна, ако някой сподели  Peace

Взимаш си нещата, плащаш, след касите има гише за доставка. Там ти маркират стоката, изчисляват ти колко ще струва - според зоната и килограмите, плащаш, и до 5 раб. дни ти ги доставят. Качване до горе - 15лв.

# 632
сетони, това с коя фирма?
с транспортната фирма с която си работят .Както е написала  jivotinche гишето им е след касите.Неприятното е, че ти си се занимаваш да качваш мебелите по колички, но пък веднага след касите ги разтоварваш и приключваш.Описва се всичко - кашони, тегло и дали искаш обаждане 1 ден по-рано.
Сега погледнах - фирмата е "Ренус България"  Peace.

# 633
Как стои въпроса с доставка до друг град? Някой споделял ли е инфо?  Rolling Eyes

А нещо онлайн няма ли да измислят? newsm78

# 634
Как стои въпроса с доставка до друг град? Някой споделял ли е инфо?  Rolling Eyes

И аз се интересувам !

# 635

[/quote]

[/quote]  А така  newsm10 newsm44   Мале,мале,то тогава ще настъпи пълна лудница,то всичко ми харесва на мен  hahaha  и тук темите ще хвърчат от изписване  rotfImbo rotfImbo

# 636
Вчера с майка ми направихме голям удар  Grinning
Този рафт, само че в бяло го взехме за 19 лв.; и още един по-малък, пак бял за 10 лв. Консултантката каза, че белите вече няма да се предлагат и затова последните бройки ги разкарват.
ПП намерих ги
http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=19026
http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=19040
Мерси много, че сподели, сериозно се замислих дали и аз да не си взема. Стига да им измисля място Simple Smile Дали може да се сложи наобратно, т.е. със стъклото надолу, закрепено ли е стъклото или се мърда? Мисля го в нишата между прозорците и тавана и ако стане със стъкло надолу, бих наредила да се виждат като застанеш отдолу примерно сухи листа и подобни.

Е няма как да стане: отстрани ще изпопадат листата; освен това около 3 пръста е разстоянието между стъклото и основата т.е. дори и да затвориш страните бая листа ще трябва да събереш.
Според мен е подходящо да се сложи някъде в хола, от горе книги, вази, свещници или каквото там имате, а под стъклото дистанционни, лупа, очила, някаква декорация....

# 637
Аз пазарувам с Еконт и за пореден път ще кажа, че съм много доволна от тях и ги препоръчвам - за услугата, че пазарят вместо теб заплащаш към 3% от цялата сума, а другото е според тарифата им за куриерска услуга. Най-голямото/ тежко нещо, което взехме беше близо 200 кг/ 25 артикули, сумата беше към 1200-1300 лв., препоръчаха ми най-изгодния вариант - мисля че беше палет - цялата услуга от врата до врата ми излезна по-малко от 200 лв.  Peace

Много доволна съм и от куриерската фирма на ИКЕА, изключително усложливи и приятни служители - след 2 ч опити за вкарване на дивана и постоянно звънене от страна на шефа им, че закъсняват - не се отказаха и го пренесоха до хола  Peace

# 638
Благодаря ви.
Нямам път към София, значи ще трябва да се поинтересувам от услугата на Еконт.

# 639
  • на Мелмак
С това намаление тази седмица на стъкларията,всеки ден си купувам по-нещо Laughing
Днес вече чакам обедната почивка,да отида да си взема ....все ще измисля нещо Laughing
Ще питам и за транспорт,но ако ми кажете и докъде и някоя друга подробност няма да е зле Peace

# 640
Ети, мен ме интересува до варна и мога ли да поръчам по телефон, например

# 641
Аз съм от град близо до Велико Търново и също се интересувам от цени. Simple Smile

# 642
  • Бургас
Благодаря ви за отговорите. Значи към Еконт ще се ориентирам.
Ще споделя после до Бургас как са цените .

# 643
  • на Мелмак
Ок,момичета,ще ви кажа по някое време на обед Hug

# 644
Момичета, аз съм звъняла и в ИКЕА и в транспортната фирма, която ги обслужва - за съжаление няма как да се изпратят нещата, без някой да ги купи първо /поне така беше преди 2 месеца/.

Общи условия

Активация на акаунт