Време е за Икеа! - тема 13

• 91 550
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
...
Бурканчетата за подправки Rajtan да ги пускам ли в съдомиялната или по точно капачките им? Притеснява ме да не се обелят  newsm78 На опаковката не пише нищо.
...
Моите до момента имат 1 пускане и нищо им няма.

# 616
Ama O Mar, Lqlq, страхотно сте се справили.
Lqlq, изобщо не ми се вижда "изкукало". А този плат и аз го бях харесала, но за панелни щори. Оказа се тънък обаче и не се получи.
Ama O Mar, ние сложихме под бюро-плота ето това http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=11599, на него седят разклонители, рутери и т.н. Като лежиш на дивана се вижда, но иначе не. Много добре се прибра всичко. Но нашия плот е по-широк.
Изкушавам се да покажа завършените профи снимки, но ги има само на сайта на дизайнерите и не мога да ги сваля. Пък ако показвам сайта да не се вземе за реклама.
gigsy, квартала се съединява със сигурност, но за този не знам. Трябва да питаш на място.

# 617
Черепахова, не мисля, че ще е проблем ако пуснеш сайта.

# 618
Lqlq, страхотна стая и пердета:)
Ama O Mar, хареса ми също много:)
Аз днес отидох и смених завесата за баня, оказа се,че е с илици и сега си я закачих - много добре стои. Бях си поръчала калъфки за възглавници при шивачката, и си ги взех, но доста аматьорски са ушити newsm78 сигурно затова взима толкова евтино.
Момичета, някои ползва ли тези рафтчета http://ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=22807 и дали могат да издържат като тежест, ако бъдат запълнени изцяло с книги? Имам идея да си сложа две едно до друго над спалните врати в коридора и там да си слагам част от книгите.

# 619
Не съм ползвала но ти казвам, че 99% сигурно е, че ще издържи. 99см е цялата дължина което не е много при условие че има допълнително укрепване  в средата.  Peace

# 620
  • на североизток
iv4i, как я подреждаш?
Ами най-вече наум Laughing
Е, за STUVAта ползвах тази програмка, а иначе се опитвам да си направя проект на стаята и със Sweet Home 3D поне горе-долу да си представя какво ще се получи, но като ги няма точните мебели в програмата пак е малко наизуст Simple Smile

# 621
  • София
Ama O Mar, ние сложихме под бюро-плота ето това http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=11599, на него седят разклонители, рутери и т.н. Като лежиш на дивана се вижда, но иначе не. Много добре се прибра всичко. Но нашия плот е по-широк.
Много удобно изглежда и вече му измислих приложение - на бюрата в другите стаи, но тук мисля да го реша наистина с П образен профил за да могат да се скрият и контактите, които така и така са под плота. Благодаря за съвета и за милите думи на всички Simple Smile

# 622
Минавам да кажа, че отново съм очарована от Икеа след днешното ми посещение. Отидох да си купя само разни дреболийки, а и да разходя децата в лошото време. Изненадаха ни с 2 талончета за детско меню по повод Великден, а след като големия поигра в детския кът, го поканиха да боядиса яйчица за него и сестра му Simple Smile
Прекрасни четири часа  Hug Отношението им към децата е невероятно Heart Eyes

# 623
# 624
Вчера с майка ми направихме голям удар  Grinning
Този рафт, само че в бяло го взехме за 19 лв.; и още един по-малък, пак бял за 10 лв. Консултантката каза, че белите вече няма да се предлагат и затова последните бройки ги разкарват.
ПП намерих ги
http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=19026
http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=19040

# 625
  • Бургас
Привет.
Не успях да изчета всички теми, затова направо ще питам...
Как стои въпроса с доставка до друг град? Някой споделял ли е инфо?  Rolling Eyes

# 626
Привет.
Как стои въпроса с доставка до друг град? Някой споделял ли е инфо?  Rolling Eyes
И аз ще съм благодарна, ако някой сподели  Peace

# 627
Привет.
Ние миналата седмица поръчвахме, плаща се в зависимост от това в коя зона е града, доставката е до 5 работни дни /ние поръчахме в понеделник и дойдоха в петък/ , ако искаш, плащаш и до врата.Заявяваш дали искаш да ти се обадят 1 ден предварително. Таксата до врата по принцип е до вратата на апартамента, но аз помолих момчетата и ми ги внесоха вътре в коридора на апартамента, много мили момчета, супер любезни, подреждаха кашоните, за да може да се минава.Попитаха ме какво първо ще сглобяваме и оставиха кашона с диванчето най-близо.Нямам забележки.

# 628
сетони, това с коя фирма?

# 629
Привет.
И аз ще съм благодарна, ако някой сподели  Peace
Питах в Еконт, с тях няма проблем те да ти купят стоката от Икеа и да ти я доставят. Естествено си плащаш стоката и доставката, но не разбрах да има сума за самата услуга.

Общи условия

Активация на акаунт