Отговори
# 240
Честито на всички с бебоци
Диване снимките са просто уникални  Simple Smile

Аз да ви се оплача след 4 месечно отсъствие моя мъж си дойде преди 4 дена и вече не мога да го търпя...така да ме дразни и ядосва,че само се чудя в кой ден ще го изгоня в яда си.Като за капак,ми вика като родиш майка ти да си пусне отпуска да гледа малката,че аз сега си дойдох и все някой ще ми се обади да излезем, и няма да мога да гледам малката докато те няма.Майка ми трябва да си пуска неплатена отпуска,не че е казала нещо жената,няма да ме остави разбира се,ама бива ли така...освен да взема и малката с мен в болницата,че да може принца да си се находи на спокойствие щото видиш ли приятелите му явно са по-важни  #2gunfire
Ох оплаках се,извинявам се ако съм досадила на някой
Хубава вечер

# 241
  • София
Честити бебчета на Cvete7575 и IoviDanina!  Да са ви живи и здрави!

Диване, снимките са страхотни. Направо се просълзих. Качвай още, с това няма как да ни отегчиш. май наистина ще те ползваме за фото сесии и на нашите дечица.

# 242
Честити бебчета на Cvete7575 и IoviDanina!
 newsm51
Диване страшни снимки , много е готина твоята Яна  Hug

# 243
Диване-пращай момата по списания и т.н.Уникална е и абе нямам думи.Пу пу да не я урочасам

askim87 , люби явно сме се по-изнервили на финала.И аз напоследък се заяждам с мъжа за тва онва

# 244
Нямам думи за снимките на Диване - страхотни са просто ...

Аз пък снощи бутнах фотоапарата на земята и картата памет се прецака с всички снимки от изписването и прибирането у дома  newsm45 newsm45 newsm45 . Ще се пукна от яд ...

# 245
cvete7575, отдъхнах си, сериозно! Предпоследния ти пост беше притеснителен, но последния е добре. Hug

Диване, снимките са невероятни.

# 246
Ей, много ви благодаря, момичета. Направо се просълзих. Аз още се уча само.. Но пък ще се радвам като се стопли на лято и почнат да сядат бебоците да направим някоя среща в един от парковете и да се поснимаме. Simple Smile

Галактик, ползвай, само не знам дали можеш да видиш директен линк към самата снимка. Ако не можеш ми пиши на ЛС. Simple Smile

# 247
ЦВЕТЕЕЕ-честито бебче!!!!Живи и здрави да сте-много успехи ви желая.

# 248
  • Хасково
stefito_8986 това имаме по ЗК това правят и да поставям на място и да не поставям ти казва плати си за каквото искаш
Диването много хубави снимки на сладката Яна

# 249
Защо бременните жадуват за определени храни
*гладът за сладко показва психологически дискомфорт и/или нервно разстройство
*неочакваното пристрастие към кисело се появява по време на токсикоза и при недостиг на витамин С
*горчивото и лютивото ни привличат при загуба на сили
*за жадуваните лук и/или чесън сигнализират за респираторно заболяване
*неутолимо желание за плодове показва, че се нуждаете от повече витамин С или фолиева киселина
*гладът за цветно зеле - че на организма му липсва йод
*за ябълки – че навярно имате нужда от калций, магнезий, фосфор или калий
*ако организмът ви е обезводнен, може да ви се прияде солено.

стана ми интересно това и затова реших да го споделя с вас Hug
Ауми  не е май баш така, Naughty но и макар да трябва да си платим,да не би да имат сливи в устите си да кажат "налага се еди си какъв преглед но струва еди си колко..." Close

ММ пак почна да ми лази по нервите до сега търчах като сервитьорка около него,накарах го да ме разтрие малко поне, много ме боли гърба,ама като каза "Няма" и това си е #Cussing out но утре ще ме хване да ме поразкара да му правя закуска и т.н. всеки да се спасява по единично Rage

# 250
Gadamer, абсолютно съм съгласна с написаното от тебе.. ама.. така е - когато човек има избор, че и лекарите и те доволни Simple Smile Ама нека пък да си признаят и майките, на които са им направили секцио, против тяхното желание. Аз мисля, че няма да има много такива  Rolling Eyes

Аз звънях на доктора всеки ден след като ми каза, че ще съм секцио да го питам нямам ли шанс за нормално. После 2 дена преди датата ревах по цял ден. Веднъж се и разплаках по телефона, когато говорих с д-ра. Когато постъпих в Токуда бях толкова ядосана, че ще ме режат, че когато влязох в операционната не говорих с никой. Преди да вляза в операционната доктора дойде и ми каза, че мога да потърся и друго мнение ако се съмнявам в неговото и все още не е късно ...

Димитрина аз в началото ползвах силиконовите зърна - вършиха ми работа, но сега кърмата ми намаля и не мога да изкарам цяло кърмене и минах на цедене Sad

Честито на родилите мами! Да са им живи и здрави бебоците и много да ги радват   bouquet

# 251
  • Хасково
stefito_8986 съгласна съм не съм права но аз съм твърдо против за плащането на гинеколога защото има доста които те гледат на видеозон най малкото и не даваш стотинка а моя иска 10лв а за разкритието да ми каже еди коко струва искаш или не а той мълчи и не му пука за мен искам да го  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire за да съм по спокойна и аз все пак 38седмица си е притеснявам се
как може да си лекар и да следиш бременност и да кажеш  че е ноормална без проблем когато не гледаш бебето а само мериш кг и кръвно

# 252
Moмичета имам контракции на 3мин.
И потеглям. Надявам се скоро да има включване с новини.

# 253
  • Хасково
стиснати палци имаш от мен дано всичко да мине леко  Hug Praynig

# 254
  • София
gala, успех, стискам палци, дано всичко мине бързо и безпроблемно Praynig

Общи условия

Активация на акаунт