Отговори
# 420
Здравейте и от мен мами  Hug
Честито на всички празнуващи днес, то почти мина, но сега успях да се включа.
Честито и на мамите, които са родили днес, да са живи и здрави бебоците. Дюки наистина изненада Simple Smile

Цвете, силно стискам палци да се оправите бързо  Praynig

Ние днес имахме гости, свекърите, добре ми дойде едно приготовление, но сега съм малко изморена  Rolling Eyes
Направих и питка  Rolling Eyes

Свекърва ми не издържала и купила някои неща за бебка. Толкова ми харесаха, че сега реших да сменя дрехите за изписването и ще сме с новите, които тя ми донесе  Laughing

А за себе си- мин. събота бяхме на фирмено парти с мъжа ми и за повода си купих една бяла рокля /много семпла, не бална  Laughing а една плетена, като туника е/, добре изглежда с корема, мисля си, че и след раждането ще е ок, та ще съм с нея.

# 421
Честито на родилите днес мами, да са живи и здрави бебенцата и да растат щастливи!  smile3504
Искам да попитам естествено родилите мами до кога им "беснееха" бебенцата - моето бебе е с термин 24.12 а все още играе вътре толкова интензивно, колкото и преди месец. Все си мислех, че като му отеснее трябва да се поспре и движенията му да станат по-скоро като докосване, но то така блъска, че корема ми се деформира постоянно.
При мен цялата бременност бебчо беснееше в корема ми и поседните 2 дни преди да родя - тотално затишие,доста притеснително на моменти, само леки помръдвания, явно му е било тясно и без място да плува на човека, та така усетих че идва моментът.

# 422
Здравейте   bouquet
Благодаря за милите пожелания от мое име и от името на бебе Дани!Черпим ви виртуално с по една бира-позволена и полезна за всички,най-вече за кърмещите!
Снощи след като го похвалих,малкия реши да ни покаже,че има как и да е буден по няколко часа и да мрънка за да тормози мама и тати,но след като се съмна си заспахме пак кротко...бебешка му работа!А е точен с храненията като часовник!Останат ли 15мин се започват напъни да изкара предното и после рев докто не го вземем да го мием хахаха
Аз обче взех да се предавам и последните хранения ги давам от шише...много ме боли като ми засуче гърдите!Като цедя не,но щом ме хапне той и започвам да плача  Tired сега пак ще опитам и утре мисля силиконови зърна да си взема да видим как ще е.Не ми е ясно защо ме боли толкова,като от самото начало си се цедя?!Не ме болят само зърната,а и самата гърда.Дано е временно,защото много искам да се покърмим поне още няколко седмици!Приемам всякакви съвети!Благодаря! Hug

# 423
Записвам се Simple Smile
Честито на всички обебили се мами  Hug
Ние сме си вкъщи и сме добре:)
Нямам много време, но тези дни ще наваксам

# 424
http://www.estestveno.com/ На някой ако му се чете за раждания и т.н.

До утре след обед ако не родя реших, че ще звъня на моята доки и да ме прави нещо или поне да ме прегледа,днес цял ден бебо едва едва помръдваше,сега така се мърдаааа и ме ръчка с ръчичка в пикочния мехур че вече ще се побъркам и ще ревна с глас #Crazy И краката ми днес се издуха като Македонки Cry

Искам да минава вече всичко,страх ме е от неизвестното но така пък също не е работа.Нека си родя вече и да не се тревожа... дано никоя мама не преносва, а да си ражда до термина,много е гадно Cry (не че преносвам ама на там вървят нещата)

# 425
Стефито, разбирам те ... и аз вече не мога да трая и искам да се приключва всичко. Не знам защо, но си мисля, че контракциите ще започнат през нощта и всяка вечер си лягам с надежда, че по светло вече ще съм с бебенце  Hug

Айде пак отивам да чакам и да се мъча да заспя. Лека нощ и сладки сънища на всички  smile3507

# 426
Ванина_нина, и аз съм със запушени канали и засега не намирам ефективно решение! Гърдите ми са като бомби, но пък капва само по 1 капка при изцеждане. Ако има някой от ЛЛЛ, който да даде съвет, много ще съм благодарна. Топлите компреси и масажи засега не ми помагат.

Иначе - днес ще ни изписват и съм много щастлива.

# 427
IoannaD с каката бях така!!Много търпение мила ще ти трябва.Каката успя да ми нарани зърното и досега имам белег.Само силиконовите зърна ми помогнаха докато свикне гърдата.Но и с тях търпение трябва,ЧЕ ХИЧ НЕ ГИ ХАРЕСВАТ.Не бих давала с бутилка цеденето мляко,защото бързо забравят гърдата.Казват ,че било от неправилно позициониране на бебето,но аз не мисля така.Просто гърдите ми са отвратително чувствителни.Това е моето мнение...Успех!
Ужасно ме страх да не се повтори пак историята,но аз съм по упорита от едно бебе се оказа Mr. Green

# 428
Стефи, листата от малини не са за по-лесно раждане. Те стимулират мускулите на матката, а тя съставена от 85% мускул. Честно казано аз ги пих 2 дни и на 3-тия ден ми изтекоха водите. Родих на 4-тия със секцио, защото бебето се беше обърнало, а и нямах родова дейност и рискът за бебето от инфекция започна да става голям.
Стискам ти палци скоро да си имаш рожба и всичко да мине по най-лекия начин  Peace Hug

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАМИ!!! ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СА ВИ БЕБОЦИТЕ И МНОГО ДА ВИ РАДВАТ!!!

# 429
  • София
 newsm78
Няма отпушване на едната гърда и това е...... от другата цедя по 30-40 мл засега.... а на бебо давам АМ, водичка и малко от гърдите да суче

Моля за съвет от ЛЛЛ, снощи много ме боля операцията - секциото и пих един течен аналгин... мога ли да кърмя след като съм го пила или да хвърлям кърмата?

Последна редакция: нд, 18 дек 2011, 10:29 от vanina_nina

# 430
Добро утро момичета   bouquet
Ще се застраховам ако не съм поздравила някоя обебила се мама и ще  кажа ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ с бебчета вече ,да са живи и здрави
Ванина-нина и мен ме боли ,ама мисля че е от едно рязко ставане от леглото... И имам усещането че нещо съм разпукала шевовете , вече 7-ми ден съм така ! Доки ми позволи един спазмалгон сутрин и вечер ,незнам аналгина дали е вреден ,нека по компетентни да кажат !
Момичета със секцио - внимавайте много със ставането от леглото -бавно и полека !!! Hug
Диване на първа страничка най отгоре ,това бебенце много ми прилича Яна , да не би да е тя Simple Smile

Последна редакция: нд, 18 дек 2011, 11:16 от a_n_c

# 431
  • София
Добро утро, момичета Grinning
Голямо затишие тези дни, дано да е поради предстоящия сериозен бебевалеж Wink
ММ се е развихрил в кухнята и прави палачинки, а аз си чакам да похапна славно - голям майстор им е Mr. Green
Не знам при вас как е, но при мен последните два дни бебо не е толкова активен - само бута леко, няма силни ритници, а през нощта си е абсолютно затишие, а на мен паниката само това ми трябва.... Sad Надявам се, че всичко е наред и просто му е тясно newsm78 При вас как е положението?

# 432
  • Beyond the Frontiers

Диване на първа страничка най отгоре ,това бебенце много ми прилича Яна , да не би да е тя Simple Smile

Да, тя е  Mr. Green Получих позволение да ползвам снимката  Peace

# 433
Много минорно настроение  Tired... Хайде момичета, кураж малко остана

Ето закуската

Последна редакция: нд, 18 дек 2011, 12:22 от Radostche

# 434
Останахме 126  МАЙЧЕТА и очакваме  hahaha 1126 БЕБЧЕТА  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт