Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Откъде мога да поръчам безплатни календари, картички и други подаръци с мои снимки?
Как да приготвя баница с късмети?
Можете ли да ми кажете къде мога да намеря поставки за чинии като тези на снимката?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Откъде мога да поръчам безплатни календари, картички и други подаръци с мои снимки?
Можете да поръчате безплатни календари, картички и други подаръци с ваши снимки от уебсайтове като VisaPrint и PhotoBox. Първите 50 или 100 снимки са безплатни, като се плаща само за доставка. Тези уебсайтове предлагат различни продукти, включително календари, картички, визитки и други персонализирани подаръци.
-
Как да приготвя баница с късмети?
За да приготвите баница с късмети, извадете тестото от хладилника и го оставете да се размрази поне за 24 часа. След това изпечете на средно силна фурна за около 1 час на всеки килограм месо. Поръсете обилно с мазнина отгоре и използвайте плънка по избор. Ако желаете, можете също да добавите късмети към баницата.
-
Можете ли да ми кажете къде мога да намеря поставки за чинии като тези на снимката?
-
Кои са някои добри места за пазаруване на дрехи за деца?
-
Къде мога да намеря дрехи за деца?
. Благодаря отново.
.Аз близо година и половина имах доста чести кризи и никакви хапчета не ми помагаха освен аулин.Беше направо кошмар.Но това лято се реших и я махнах.Спазвах стриктна диета около 2/3 месеца и вече осем месеца нямам никакви проблеми,а си хапвам вече всичко,че понякога даже прекалявам
.Пожелавам ти все по рядко и по рядко да ти се обажда и да нямаш проблеми,а за перипетиите ти отначало докато четях ми се стори забавно като комедиен сериал,но като се замислих,ако на мен беше ми се случило това ,аз каквато съм кълбо от нерви сигурно щях да откача

и се преструвам, че не се е случило, но ми е криво и болно, и нямаше как да се приберем с брат ми до БГ

Какаови блатове, яйчен крем и банани