Великобритания-тема 39 Зимна Коледна Приказка

• 42 868
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
trollipen, ще изчакам и ще видим .  Ще пиша след 22 .02  и ще кажа  съществува ли секцио по желание в Англия със сигурност. А колкото за бащата, о, съпругът ми няма никакво желание да присъства . Става му зле, така че този плюс от раждането в  Англия отпада Rolling Eyes А и  след секцио е малко трудно веднага да започнеш да се грижеш за бебето(поне за мен беше) - и този плюс отпада. Ще видим, има време. Simple Smile. Благодаря отново.

# 661
Муфти дей - при нас се носеше нещо дребно, като дарение /играчка, сувенир, бонбони.../ и в замяна учениците имат право да са с техни дрехи, не униформи. Ето и обяснението: http://en.wikipedia.org/wiki/Mufti_(dress)

# 662
Шу като прочетох,че имаш проблеми с жлъчката направо ми настръхна косата  smile3511.Аз близо година и половина имах доста чести кризи и никакви хапчета не ми помагаха освен аулин.Беше направо кошмар.Но това лято се реших и я махнах.Спазвах стриктна диета около 2/3 месеца и вече осем месеца нямам никакви проблеми,а си хапвам вече всичко,че понякога даже прекалявам  Grinning.Пожелавам ти все по рядко и по рядко да ти се обажда и да нямаш проблеми,а за перипетиите ти отначало докато четях ми се стори забавно като комедиен сериал,но като се замислих,ако на мен беше ми се случило това ,аз каквато съм кълбо от нерви сигурно щях да откача  #Crazy

# 663
Шу, радвам се да те видя отново тук. Дано всичко се оправи бързо и жлъчката да не те тормози много.
валери08, горе главата и не се притеснявай - дано всичко се нареди както го искаш.
Не писах след последния пост, че ми изгоря зарядното на лап топа и чаках да дойде новото.
На малкото на 80% му мина обрива. Бях се притеснила, че вместо да намалее, след като ходихме на лекар, той взе че се увеличи. И в последствие от едно място изчезваше, за да се появи на друго. И се издразних, че ми отказаха да му направим изследвания за алергии. Та си ме човърка сега какво точно го предизвика този обрив. И съм се замислила, да не е нещо от новата групичка където ходим и дали няма пак да си го хванем в Понеделник като отидем. Офффф ... важното е, че не се чеше вече мъника и хич не му пука, какво става с него и около него. Много ви благодаря за отговорите - бързи и точни както винаги Simple Smile.
Остави, днес откри как се отваря входната врата и само седи и ни дебне и ако успее, отваря и се мъчи да бяга в градината. И сме станали едни целувателни - направи ли беличка обикаля всички, които са наоколо и се целуват ръце, крака, лица - което му е най-налесно. Моя мъж из онзи ден готви и си сложил моята престилка, а Криси гледа го, гледа го и му измрънка едно ''мамоооо''. Сега на тате си вика ''мамо''. Обяснявам му ''това е тати, а аз съм мама'', той милия гледа него, гледа мене и бяга при него и му вика едно нацупено ''мамооо''. Цирк и половина.
Търсим къща, не намираме каквото искаме. Уж ни е до Юли договора, а хазяина от сега я е пуснал сегашната за оглед - за 4 дни идваха 3 групи от по 5/6 човека на оглед. Пред последните дето идваха ми идеше да ги изгоня - дойдоха 3 девойки - огледаха цялата къща. Появи се 4та - айде всичките 4 пак огледаха всичко. Дойде и 5та - дай наново всичките - бяха тука час сигурно и то след 6 вечерта. Поиздразниха ме нещо.
Пращам СиВи-та насам и натам, да видим, ще се отзове ли някой.  newsm78
И от личен план отново започнахме годината с погребение Sad и се преструвам, че не се е случило, но ми е криво и болно, и нямаше как да се приберем с брат ми до БГ Sad бе живота си върви, както каза майка ми, но нали се сещате как в едни такива моменти (поне аз лично) човек се замисля над избора си да е имигрант и далеко от близките си.

И диетата ми не върви по план - тази седмица я зарязах напълно - но и това не е голяма болка.

Айде, намрънках се. Лека и прекрасен ви Уйкенд   bouquet

# 664
ev:) не се ядосвай  на тази вързаст не правят тестове за алергги защото детето е малко и не показвали точно.Минала съм по този път.Наглеждай го какво яде с кого се заиграва.Ти не спомена дали си си сменила праха или омекотителя.
Шу добре си ни дошла липсваше ни  Peace

# 665
ev:) не се ядосвай  на тази вързаст не правят тестове за алергги защото детето е малко и не показвали точно.Минала съм по този път.Наглеждай го какво яде с кого се заиграва.Ти не спомена дали си си сменила праха или омекотителя.
Шу добре си ни дошла липсваше ни  Peace

нищичко не съм сменяла - нито в храната на малкия, нито в прахове, омекотители, нищо ... само дето групичката ни е нова.

# 666
Шу,  ''добре"сте влезнали в новата кьща, а и  нещо множко ти е дошло. Горе главата, не се предаваи! Simple Smile Нека доиде по-бьрзо пролетта, денят ще стане по-дьльг, време за фитнес и зумба ще има. Simple Smile Малката принцеса на колко е? Скоро 3 год. не и ли предстоят? Запиши е на при-скул за 3 часа. Малко вьздух да вземеш:)
Малее днес какьв беше този студдддд, ужассс!:( Днес си мисля за глобьл уорминг, Simple Smile ако удари Англия ще сьм на 7мото небе. Казват че лятото в УК щяло да стане цял месец по 30градуса. Ихахааааа! Чак се стоплям при тази мисьл..........Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 667
DNP айде от твоята уста в божите уши ама ще доживеем ли такова нещо 30 градуса и то цял месец като мираж ми е  Laughing Laughing Laughing .Да те питам аз между другото колко ви струваше тортата аз гледах сайта ама нито снимки видях нито цени , и не  успях да им се обадя днес.
ev:) наблюдавай го другия път като сте в тази група дават ли им храна или сокове и с кого и какво си играе най-много.Дано не се повтори че вярвай ми е ад.Аз си имам едно дето има сто алергии да не ти дава господ да ти е на главата.
Поръчах си Ecoegg.С него ще пера че било ,много хубаво за хора с екзема и алергии, а и спестявало доста пари.Пакета който поръчах има 13 опаковки с перли които са за 720 пранета и струва само 17 паунда.

# 668
Аз имам лоши спомени от тези алергии, ей така без откриваема причина.Дъщеря и беше само на 9м,захранена на 6 внимателно и по книга и уж нищо алергично не беше яла и стана за минути алено червена цялата и лицето й се поду ,буквално й се затвориха очите от оток.Нищо не се разбра.От тогава винаги имам в мен нещо противоалергичо на капки, като ме подгони параноята и на инжекция даже,че е много страшно.
Може ли подробности за тези перли.От къде се поръчват?

# 669
  • Bristol
Шу, добре си се завърнала  Hug
aniji, да споделиш после впечатления от този Ecoegg, дали се справя добре с по-светли зацапани дрехи  Thinking
ev:), до определена възраст тестове за алергии не се правят. Племенникът ми преди около година му направиха първия тест, значи около 5 години в България.
За тортите, аз сама си ги правя. Пандишпанени блатове и крем с мляко и яйца, ако нямам много време, сметанения крем става за броени минути. Сиропирам блатовете с любим сок и между тях редя плодове, обикновено банан, ягоди или кайсии от компот. Но ако ни гостуват тукашни деца, те моите торти не ги харесват, свикнали са на техните спъндж кейкове и те са много лесни за направа, но не ми е приятно да се занимавам с айсинга, а и не съм толкова добра и затова купувам готова от магазина. Миналата седмица измайсторих една за РД на сина Wink Какаови блатове, яйчен крем и банани   chef

# 670

Поръчах си Ecoegg.С него ще пера че било ,много хубаво за хора с екзема и алергии, а и спестявало доста пари.Пакета който поръчах има 13 опаковки с перли които са за 720 пранета и струва само 17 паунда.

Звучи много интересно.Ще чакам отзиви, че малката ми е с атопичен дерматит и зимата определено се изостря.

А случайно някой да може да ми препоръча крем за ръце, за кошмарно суха кожа, чак ми се пукат и кървят.Пробвах бая до сега ама няма подобрение.И ръкавици нося и пак няма ефект.

# 671
А случайно някой да може да ми препоръча крем за ръце, за кошмарно суха кожа, чак ми се пукат и кървят.Пробвах бая до сега ама няма подобрение.И ръкавици нося и пак няма ефект.

http://www.boots.com/en/Flexitol-Hand-Balm-For-Very-Dry-Skin-56g_1225242/ мъжа ми си маже ръцете с този вечер, а денем на Нутрагена серията. И той е с много суха кожа и това го поддържа. Странното е, че като си идем в БГ и кожата му става като бебешка  Rolling Eyes

# 672
И моете ръце са с адски суха кожа - направо се нацепва, и единственото което ме спасява е вазелинът

# 673
http://www.qvcuk.com/ukqic/qvcapp.aspx/view.2/app.detail/params. … cid.KeywordSearch
Ето това е комплекта който поръчах миналия четвъртък и беше на промоция както споменах за 17 паунда.Пише че изпира без проблем кафе,кетчуп/домати,трева и др.от този тип.До 2-3 дена ще насъбера пране и ще пробвам дано да имам добри отзиви.Само да не пропусна че перлите които са в комплекта стигат за 720 пранета

# 674
  • След завоя в дясно
Елица-сестрица- вазелин ползвам и аз за сухи ръце, както и зехтин.
DNP - те и за зимата казваха, че ще е много дълга и  студена, ама май ни се размина тази година.
Момичетата с алергичните малчугани- пробвайте да им давате чай от коприва има го в Холанд и Барнет.
ev:)- успех от мен в търсенето на нова работа.
trollipen - пожелавам "някой ден може би" да дойде по бързо от очакваното.
Miss Fine bittersweet си е избирането на къща, но намерил ли си желаното местенце след това е кеф.
Шу- големи пери пети, голямо чудо, вие не взехте ли ново строителство?
valeri08 - моите и двамата са раждани тук, и затова ще се въздържа от коментар, ако позволиш Wink само ще ти пожелая леко и безаварийно от мен. ПС Първото ми дете се роди 4кг. нормално.
В последно време един сладък (не диетичен Wink) ник не се е разписвал newsm78

Общи условия

Активация на акаунт