Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Откъде мога да поръчам безплатни календари, картички и други подаръци с мои снимки?
Как да приготвя баница с късмети?
Можете ли да ми кажете къде мога да намеря поставки за чинии като тези на снимката?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Откъде мога да поръчам безплатни календари, картички и други подаръци с мои снимки?
Можете да поръчате безплатни календари, картички и други подаръци с ваши снимки от уебсайтове като VisaPrint и PhotoBox. Първите 50 или 100 снимки са безплатни, като се плаща само за доставка. Тези уебсайтове предлагат различни продукти, включително календари, картички, визитки и други персонализирани подаръци.
-
Как да приготвя баница с късмети?
За да приготвите баница с късмети, извадете тестото от хладилника и го оставете да се размрази поне за 24 часа. След това изпечете на средно силна фурна за около 1 час на всеки килограм месо. Поръсете обилно с мазнина отгоре и използвайте плънка по избор. Ако желаете, можете също да добавите късмети към баницата.
-
Можете ли да ми кажете къде мога да намеря поставки за чинии като тези на снимката?
-
Кои са някои добри места за пазаруване на дрехи за деца?
-
Къде мога да намеря дрехи за деца?
Моля помогнете ми с някаква информация
Утре в училище ще имат MUFTI Day,какво се прави на този ден,носи ли се нещо 

Нашето момче стана на 3, духна си свещите, 2 дена -пили, яли и се веселили 

Мьжьт ми крещеше на тези некадьрници , че щяха да ме изпуснат
А за БГ. там пьк всичко опира до пари, нямаш ли пари.........за никаде не си.Но все някьде трябва да се ражда, всичко е вьпрос на личен избор , лични вьзгледи и наблудения.
. Децата ги накисвах във ваната, ама ние не може така, че и ваната с два чучура, не можеш и да се изплакнеш. От там се развалиха сто и едно неща и даже и досега все има майстори в нас, даже и таваните преправяха. Шефа на обекта като ме види и лошо му става. За сметка на това на децата стаите станаха разкошни. Боян е с пердета на динозаври а на Яна стените са пълни с феи и цветя (на мен ми дойдоха малко в повечко, но баща и каза че си била нейната стая и имала право на толкова феи колкото си искала ). Пердетата сама си избра - на маймуни. Долу хола е уютен. Аз в цялата суматоха си счупих пръста на крака, тичайки ритнах спалнята
ги пусна, че аз нали нямам нет. Казаха че след месец чакане, не могат да ни включат, защото им пречила някаква кола. Трябвало аз да я махна! Ама не знаят нито къде се намира нито номер, няма да ви казвам какви разправии. Бях меко казано побесняла.
...