Великобритания-тема 39 Зимна Коледна Приказка

• 42 893
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
Някакви идеи за хубави и на нормални цени торти за рожден ден? Нещо по различно от стандартните в хранителните магазини?

# 631
Тролипен, ти къде живееш? За Лондон преди време ми попаднаха тези много нашенски тип торти, но никога не съм ги опитвала! http://www.merysony.com/ Но ти май не беше в Лондон, а и не е сигурно, че англичанчета - гости ще харесат сметанови торти. Не ти ли се прави на тебе самата? Децата ще се радват да майсторят заедно с теб!  Hug Иначе излизат много линкове в нета, оле, защо спомена торта, трябва да си лягам след малко!  ooooh!

# 632
trollipen аз и преди съм казвала моите торти ги купувам само и единственно от Costco. 12.99 са и от една торта може да се отрежат около 20-25 парчета торта нормален размер.
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1632088123936.2080725.1 … 28793&type=3#!/photo.php?fbid=1632089483970&set=a.1632088123936.2080725.1288628793&type=3&theater
Ако имаш желание да видиш нашата торта този линк е от миналата година РД и се вижда размера на тортата.Тази година ще поръчвам две защото едната ще носим в училище а другата за самото паръти в плеу центъра  Peace

# 633
  • Нотингам/Пловдив
Последният път поръчахме торта от сайта който е дала Мари. Тортата беше страхотна и детето беше много щастливо, че надписа на тортата и е на български Simple Smile Аз лично също харесвам тортите на Коско, но семейството ми не е на същото мнение.
 За ражданията,всеки си има право на мнение.Аз моите деца съм ги раждала в БГ с лекари и екипи които са били на смяна.(Нямала съм уговорка с никого,просто който се падне по това време) Родих ги нормално,без упойки и усложнения.Чувствах се добре ,децата също ,никой не се е държал грубо и никой не ми е искал пари за каквото и да е.
 Успех пожелавам на всички мами без значение къде ще решат да раждат  Hug  bouquet

# 634
Ще помисля за тези българските, но не знам защо така на снимките не ми харесват. "Costco" този магазин много ми го хвалят, нямаме наблизо и не съм ходила, но мисля да го посетя по повод тортите. aniji не мога да отворя линка, би ли пратила друг, моля.

# 635
А пък на вкус са ужасни....сух пандишпан с рабит маргарин за крем, и гадости отгоре...мазнотийки.Аз съм безкрайно разочарована от тези български пасти....

# 636
За тия българските ли говориш или другите? Гледах сега в сайта на бълг, че кремът е по избор  и "ванилов със сладко от череши и бисквитки" ми звучи добре  Thinking

# 637
  • Манчестър
За тия българските ли говориш или другите? Гледах сега в сайта на бълг, че кремът е по избор  и "ванилов със сладко от череши и бисквитки" ми звучи добре  Thinking

абе както и да звучи все си е калориина бомба.

# 638
 Joy ми торта е все пак, не е плодова салата

# 639

Да, за българските.

Но това е само мое мнение... изглеждат евтини, правени в някой гараж...

# 640
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150742997141562.4972 … 991561&type=1

trqbva mi pomo6t dami (ne sum na moq lap top i nqmam BG). Malkiq v4era se obrina celiq. Hodihme na lekar - ne e 6arka, no ne ni i kazaha kakvo e. Ili bilo virustno, alergiq, trqbvalo da mine do nqkolko dni. Dadoha ni Piriton, a to e sirop, koito se pie pri surbeji. Nikakvi izsledvaniq, ni6to. Ama to vmesto da mine se razprostrani navsqkude, samo po glavata mu nqma i go surbi mnogo. Nqma drugi simptomi - nqma temperatura, ne e otpadnal, samo ima leko 4erveno gurlo.
Ta se 4udq dali da ne go zaveda v bolnicata napravo utre.

# 641
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150742997141562.4972 … 991561&type=1

trqbva mi pomo6t dami (ne sum na moq lap top i nqmam BG). Malkiq v4era se obrina celiq. Hodihme na lekar - ne e 6arka, no ne ni i kazaha kakvo e. Ili bilo virustno, alergiq, trqbvalo da mine do nqkolko dni. Dadoha ni Piriton, a to e sirop, koito se pie pri surbeji. Nikakvi izsledvaniq, ni6to. Ama to vmesto da mine se razprostrani navsqkude, samo po glavata mu nqma i go surbi mnogo. Nqma drugi simptomi - nqma temperatura, ne e otpadnal, samo ima leko 4erveno gurlo.
Ta se 4udq dali da ne go zaveda v bolnicata napravo utre.
АЗ бих го завела  на спешното за всеки случай,но знай,че се чака с часове и ако няма температура няма да ви обърнат кой знае какво внимание и ще е излишно при липса на други симптоми! Hug
Успех и дано нещата са пооправят. Много е неприятно това с алергиите и обривите.

# 642
Това прилича много на алергичен обрив.Много често на втори трети ден се разпространява из цялото тяло.Има един гел Фенистил действа много добре, в България го продавахме без рецепта, заедно с тях и същите капки.Едва ли леко зачервено гърло би имало общо с това.Аз бих го завела в болница и си спомни 1-2 дена назад какво е ял и може ли да се свърже с него.

# 643
Запис в темата

# 644
Ако гърлото е с налепи - може да е скарлатина, но пък няма Т  Thinking....Така без Т и други признаци най-вероятно е алергия - може да е към прах за пране, омекотител и мн.др. Нямаш ли телефон на някой педиатър в Бълг, да се консултираш по телефона? Май и тук някъде из форума имаше здравни справки  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт