Великобритания-тема 39 Зимна Коледна Приказка

• 43 124
  • 726
  •   1
Отговори
# 255
gooooolden,

Право ти пишат другите по-горе.
Не помниш май, как всички въздишахме по активната ти програма...
На мен ще ми бъде интересно да разказваш впечатления и емоции
от екстремните преживявания, където ходите с колегите.
Пък и само да помрънкаш от времето и работата или да си похвалиш новите обувки..

Отделно, аз не смея да коментирам и да се шегувам с всички.
Има потребители, за които не мога да преценя, дали ще разберат шегата,
дали ще приемат коментара, мнението или съвета ми, без да го приемат лично.

Може би не е за вярване, но аз също се притеснявам от общуването с не толкова
познати лица, също, колкото и не толкова познатите лица.
И аз като тях премислям ще се харесаме ли, ще си допаднем ли,
имаме ли общи теми, ще се смеем ли заедно или подминаваме, да не им се натрапвам...

Пиши, дай на другите възможност да те опознаят, с някои ще се получи, с други не..
И не забравяй, че преди 2-3-5 години и ние не сме се познавали.
Но в ей-това пространство, търсейки нашето комфортно място сред местните,
покрай деца, работа, къщи, сметки, споделяйки малки и големи вълнения и проблеми,
сме си създали някаква история и отношения, приятелства, та дори и врагове..

# 256
  • Folkestone, UK
Хеееей, като стана въпрос за гости, поканата е отворена за всички, които биха заходили към моя район Simple Smile
Тази вечер се усетих, че говоря на мъжа си на български и то едва след като той ме изгледа въпросително и неразбиращо  Confused
С малкото си приятели българи ни е трудничко да се засичаме по - често за сладки приказки.
Всички хора сме различни, с различни интереси и поведение, но когато се научим да приемаме хората такива, каквито са, без да очакваме да са наше копие, тогава бихме могли да се насладим и на по - разнообразна компания  Simple Smile

# 257
Пак аз  Blush

eva_82,

Честита ви придобивка, безаварийно да си я карате и на много хубави места да ви заведе...

Днес ходих до училище. Нямаше никой и беше мноооооого зловещо.
Цял ден си превъртах всичкото холивудски боклук в раздел училищен хорър...

Следпразничен отчетен, отслабващ клуб ще правим ли  Mr. Green

# 258
Здравейте и от мен.
Голден май такива мисли спохождат повечето от нас. Не те чувствам като празно пространство, напротив. Аз също се притеснявам от срещи с непознати и много го мисля. Тук поне четем мнения, коментари,случки и тн, итн, и пак можеш малко от малко да си създадеш мнение за момичетата.

Мерси момичета за милите думи, макар че малко си го изпросих Mr. Green

Ева 82 честита придобивка и дамо ви се сбъднат късметите Heart Eyes

ЦветаК,да си призная само ти ме притесняваше, че все си мислих, че не ти е харесало.

Толумбе, не си права, само Свидничка не ми я ще дребната за снаха, имаме обаче двама други кандидата Mr. Green А томбой не е ми мъжкарана? Че не ти разбрах последното изречение за това Rolling Eyes Crazy

Аз отивам да се хоризонтирам, защото крака не ми останаха днес, но къщата е почти готова, даже и студени бири в хладилника има Mr. Green

# 259
Много приятно и уютно е станало напоследък в темата ни. Влизам да ви поздравя и да пожелая на всички една пълноценна и весела нова година. И понеже и аз не съм от много приказливите май спирам до тук, но ми е много приятно да чета, и ако има някой край Woking съм отворена за срещи и сладки приказки.  Hug

# 260
Здравейте момичета.

Чакайте да ви разкажа днес какъв ден имах и то само до 12:30 . Първо сутринта се оказа че ключа ми е в новата къща а мъж ми ни е заключил. Реших че ще се излиза през прозореца, че Боян е на училище. Той скочи, ама дребното като се запъна на рамката на прозореца с разперени ръце и крака и не ще и не ще. С триста зора я пренесох и аз след нея. .Върнахме се от училище, Яна я вкарах, но майка и не може , добре че ми добро детето та ми подаде стол Добре, ама в 10:30 има оглед, а не може хората да ги карам през прозореца да влизат  Хайде пак през прозореца но скачайки се приземих в едно котешко лайно Crazy , на колата, газ към къщата, взех ключа и газ обратно. Всичко в нас наопаки и в кашони, бързо набутах всичко по шкафовете, един парцал на пода, бърза прахосмукачка и боядисване на част от стените в детските стаи . Бяхме им залепили украси по стените и като ги махнахме взе че падна и латекса, та ги минах с четка за рисуване. Дойдоха хората, огледаха и я харесаха. Дадохме я под наем и си тръгнаха. От там газ към училището, че Боян е на зъболекар, отидохме оправихме всичко, предложих да не го връщам, а да си го пробера, но той ;"не", оставих го, минах през поликлиниката да сменя адресите ни, точно се прибрах, стоплих на Яна и седнах да и дам да яде и ми звънна телефона :"Здравейте аз съм от училището, Боян падна и е с гигантска цицина на главата. По добре елате да си го вземете! Нищо му няма иначе." Хуквам на там и какво да видя, на Боян главата му двойна. Аз такава цицина не съм виждала . Хайде пак в поликлиниката, жената като ни видя и лошо и стана. Нямаше никой от докторите та сме там пак в 5:30. А трябваше да опаковам

# 261
  • Лондон
ле-ле, дано да ти издържат силите и нервите Hug Това се казва приключение(я)... Съжалявам, че не сме по-близо да помагаме Confused

# 262
Шу  какъв ден само.Защо не закара детето веднага в болницата да го видят щото и да го видят в поликлиниката пак може да поискат да те пратят в болницата.Грабвай го и бягай да го погледнат щом е така голяма цицината.Пращам ти виртуални прегръдки  Hug Hug Hug дано всичко накрая е ОК.Опаковането може и утре.  Peace

# 263
За много години, момичета Hug

Изчетох прекрасните разкази за веселото събиране и ми се прииска и на мен да съм била там. Ние изкарахме абсолютно сухарска нова година. Приятелите на мъжа ми се бяха пръснали нанякъде и в пъба имаше само хора, с които няма какво да си кажем, освен наздраве. Но нищо - мина и замина, дано се променят скоро нещата, че и аз като голдън се чувствам доста самотно...По цял ден вкъщи затворена и нищо неслучващо се - еднообразие до полудяване. Добре, че е интернет, малко да разтоваря от черните мисли, които са ме налегнали. Приятел каза, че имало много българи в Челтнъм и щели да отварят бг кафене...нямам търпение за това, защото от толкова време в УК не успях да изнамеря един да живее наоколо Rolling Eyes

Оплаках ви се, отивам да готвя  Confused

Шу, стискам палци да не е нещо сериозно!

# 264
Здравейте момичета.

Чакайте да ви разкажа днес какъв ден имах и то само до 12:30 ......

Ужас, страшен екшън е било! Дано детето да е добре.  Hug

# 265
Ауу, Шу, твоят ден е все едно изваден от моите анали..
От излизането през прозореца, през котешкото лайно, та до цицината..
Просто си представям гледката на Яна, запречена на прозореца  Grinning
Да те успокоя, колкото и да е неприятно, да се натъкнеш на лайно, било на пари  Wink
Дано Боян изглежда по-страшно, от колкото е в действителност. Пиши след прегледа..

Пък тойбой викат на по-младите, в полза на мъжа, гаджета.
Нашият Номер 1 нали още дори не е планиран..

Аланглето ще тича след него, но се притеснявам, че закъсняхме със сватосването..
Ами хайде взимайте пример от нас, една двойна българо-английска да спретнем Simple Smile

Ей-сега извадиха шапките  Mr. Green
Бяхме се разприказвали по темата и се оказа, че аланглето си мислел,
че аз като имам вече един брак и не искам да се женя пак.
Пък аз му викам-Ооо, аз нямам нищо против да съм като Лиз Тейлър.
Всъщност, като се знам, ако ме пита сериозно, няма начин да не измрънкам-ъъъ, не знам  ooooh!
Той пък е принципно против тия церемонии. Но иска да си купи халка и да си я носи!
Нямал нужда да се подписва пред работодателя си, за да ми бъдел верен и отдаден.
Та както и при вас, при нас на дневен ред е къщата, поне по план, че те моите все кривват..

# 266
  • Манчестър
Здравейте момичета.

Чакайте да ви разкажа днес какъв ден имах и то само до 12:30 . Първо сутринта се оказа че ключа ми е в новата къща а мъж ми ни е заключил. Реших че ще се излиза през прозореца, че Боян е на училище. Той скочи, ама дребното като се запъна на рамката на прозореца с разперени ръце и крака и не ще и не ще. С триста зора я пренесох и аз след нея. .Върнахме се от училище, Яна я вкарах, но майка и не може , добре че ми добро детето та ми подаде стол Добре, ама в 10:30 има оглед, а не може хората да ги карам през прозореца да влизат  Хайде пак през прозореца но скачайки се приземих в едно котешко лайно Crazy , на колата, газ към къщата, взех ключа и газ обратно. Всичко в нас наопаки и в кашони, бързо набутах всичко по шкафовете, един парцал на пода, бърза прахосмукачка и боядисване на част от стените в детските стаи . Бяхме им залепили украси по стените и като ги махнахме взе че падна и латекса, та ги минах с четка за рисуване. Дойдоха хората, огледаха и я харесаха. Дадохме я под наем и си тръгнаха. От там газ към училището, че Боян е на зъболекар, отидохме оправихме всичко, предложих да не го връщам, а да си го пробера, но той ;"не", оставих го, минах през поликлиниката да сменя адресите ни, точно се прибрах, стоплих на Яна и седнах да и дам да яде и ми звънна телефона :"Здравейте аз съм от училището, Боян падна и е с гигантска цицина на главата. По добре елате да си го вземете! Нищо му няма иначе." Хуквам на там и какво да видя, на Боян главата му двойна. Аз такава цицина не съм виждала . Хайде пак в поликлиниката, жената като ни видя и лошо и стана. Нямаше никой от докторите та сме там пак в 5:30. А трябваше да опаковам

В такива случай веднага,по най-бързия начин мажеш мястото с олио(най-обикновено слънчогледово олио) и цицината изчезва бързо, плюс намаля синята окраска....изпробвано е и рабтои. Моя син си халоса главата в дървения под точно на НГ,ама сега само леко се синее.

# 267
Аве това с олиото работи ли за по късен етап.

Толумбе да си призная на мен честичко ми се случват такива неща. Аз го разказах защото ми беше наистина смешно, с изключение на цицината де. Сега поне съм с кола, че преди подобни упражнения правих или с Яна на ръце или с количката пеша.

Благодаря ви момичета за загрижеността.
И отчет, въпреки че цицината на Боян е огромна, докторката го прегледа, направи няколко теста със светлина и тн. и каза че въпреки че изглежда ужасно, няма нищо страшно. Каза да го следя непрекъснато даже и през нощта, но иначе не вижда нищо притеснително. Той не е губил съзнание, не е повръщал, гладен е и е в настроение, така че само почивка и следене. Утре ще е голямото местене и аз трябва  в 8:30 да съм в къщата, че ще идва електриджия да оправи звънеца и лампата пред входната врата, та ще си го водя с мен.Само не знам баща му като го види дали няма той да се гътне Crazy

# 268
  • Bristol
Ау, Шу  Crazy А като лежи как е, цицината да не би да го боли и да не може да спи довечера  Rolling Eyes

LamaRina, Челтнъм в Глоустършир ли имаш в предвид?! Защото ние до там отскачаме, имаме близки приятели българи. И изкуствената писта в Глоустър, на която се каня и тази година да заведа пак щерката е много близо до градчето. Ти къде си?

А аз днес както си мислех, че ще го давам по-леко, само работа и плуване на щерката, домакинската работа я бях прехвърлила на мъжа и сина, така синът ни изненада, че имал родителска среща. И защото аз никак не си падам по това спииди дейтинг с учителите за първи път пратих мъжа, а аз се вмирисвам на манджи, плуването на щерката го пропуснахме  Rolling Eyes От една страна са ми много досадни тези срещи и в 99% знам какво ще ми кажат, за 10 години до сега нито веднъж не са ме изненадали, но от друга пък сега ме загриза дали точно днес няма да има нещо интересно и да го пропусна  Laughing

# 269
  • Манчестър
Аве това с олиото работи ли за по късен етап.

Толумбе да си призная на мен честичко ми се случват такива неща. Аз го разказах защото ми беше наистина смешно, с изключение на цицината де. Сега поне съм с кола, че преди подобни упражнения правих или с Яна на ръце или с количката пеша.

Благодаря ви момичета за загрижеността.
И отчет, въпреки че цицината на Боян е огромна, докторката го прегледа, направи няколко теста със светлина и тн. и каза че въпреки че изглежда ужасно, няма нищо страшно. Каза да го следя непрекъснато даже и през нощта, но иначе не вижда нищо притеснително. Той не е губил съзнание, не е повръщал, гладен е и е в настроение, така че само почивка и следене. Утре ще е голямото местене и аз трябва  в 8:30 да съм в къщата, че ще идва електриджия да оправи звънеца и лампата пред входната врата, та ще си го водя с мен.Само не знам баща му като го види дали няма той да се гътне Crazy

ами не съм пробвала на късен етап.....ама можеш да пробваш..

Общи условия

Активация на акаунт