Великобритания-тема 39 Зимна Коледна Приказка

• 43 243
  • 726
  •   1
Отговори
# 330
  • Bristol
pavleta-reni, за личния лекар са ти обяснили момичетата.
За очния, отиваш в някоя оптика, аз ползвам Спексейвърс и записваш час за преглед. Ако детето има проблем с очите, веднъж регистрирано, всяка година получавате писмо за профилактичен преглед. Прегледа за децата е безплатен, както и очилата до цена към 80-90 паунда. На сина ми миналия месец точно му взехме очила.
За зъболекаря, трябва да се регистрираш, дали са ти сайта. Моята зъболекарка извади на Ели зъбчето, тъй като отзад растеше ново. Дори предложи избор, с или без упойка и моята избра упойка. После 2 часа се тръшка, докато отпусне упойката, че май била взела грешно решение  Joy

При нас беше прекрасен слънчев уикенд. Пак не можах да свърша всичко запланирано, но заради хубавото време включих прочистване на цветните лехи. От долу вече са избили пролетните цветя, дори имам цъфнали кокичета  Heart Eyes Както и почистих колата от вътре, много я бяхме освинили и отдавна се канех, но с тези дъждове и ветрове  Crazy Пих и кафенцето си в градината, препичайки се на зимното слънчице  Flutter

# 331
Много ви благодаря за бързите отговори   bouquet

# 332
 Момичета има ли някой да попълва ЕЕА3. Че имам разни чуденки, ама да не разводнявам темата и да си пишем на лични.

# 333

При нас беше прекрасен слънчев уикенд.Пих и кафенцето си в градината, препичайки се на зимното слънчице  Flutter
Охх искам и аз.. Heart Eyes нашата малка градинка е обрасла в треволяци  Crazy нямам сили да е чистя  Tired
Сега един приятел пусна във  Facebook нещо смешно, та мисля да го споделя с вас, да се посмеете и вие  Joy Joy Joy

# 334
Sonnia,  Hug , благодаря за предложението - ще се уговорим.

Лека вечер, дами!

# 335
Здравейте момичета,
имам един въпрос, ако може да ми помогнете със съвет - както вече съм казала и преди, мъжът ми живее в King's Lynn и ние имаме намерение да се пренасяме с дребната (тя е на 1г4м) натам към 15.03. Обаче не знам как стои въпросът с обзавеждане на къща - имам в предвид, че сега половинката е на общежитие и ще търси къща. Но почти всичките са НЕ обзаведени. Сами знаете, че не ни се хвърлят пари (които и не ги имаме де), за да обзавеждаме. Та, къде могат да се намерят по-евтини мебели, или втора ръка (не че ми се иска, но засега това е положението), освен това трябва да има и детска стая за малката-най-малко легълце и матраче.

Ако имате някакви идеи, ще се радвам да споделите Grinning

# 336
  • Манчестър
Момичета има ли някой да попълва ЕЕА3. Че имам разни чуденки, ама да не разводнявам темата и да си пишем на лични.

Аз не попълвам,ама ми пиши на лични ако искаш.

# 337

Аз не попълвам,ама ми пиши на лични ако искаш.

Благодаря отново, Аве. Само да систематизирам въпросите и ще ти пиша  Simple Smile
future74 в ebay.co.uk може по пощенски код да търсиш неща наблизо. Има дости изгодни търгове. Също виж и за carboots дали има закрити в момента, защото откритите почват към април. Мъжа ти да разпита, те се знаят кога и къде са. На карбутите по-принцип е доста евтино. На малката леглото го взех за 20 паунда и е като ново. Само матрак си купих нов от ибей за 23 паудна, има и по-евтини.  Тук при нас има и много втори употреби, както и един голям склад към общината, там си даряват нещата и се продават за благотворителност много евтино. Предлагат и много евтин транспорт. Нещо такова ако има  при вас. За първо време може само стая да наемете, ако сте зле с финансите, те са обикновенно обзаведени, докато посъберете за обзавеждане.

# 338
future74 нека мъжът ти да погледне и по витрините на пощенския офис или в магазините за вестници там също има обяви за втора употреба или в локалните вестници.
Merry благородно ти завиждам.На мен ми е едно такова сънливо не мога да си отспя напоследък пък и сутрин се събуждаме 4-та и аз на ръба на леглото  Crazy

# 339
За много години и бъдете здрави и щастливи!

Много приятно и топло е станало в Коледната тема, много за четене и както винаги полезна информация!Замириса ми на греяно винце...

Вече ми поомръзнаха коледните празници, радвам се на Новата година, дано сме само живи и здрави да си изпълним плановете!

Дори и селовете вече ми омръзнаха... едно ми е пролетно, пък само едно минзухарче ми е цъфнало, изпревари кокичетата, на вън е още студено за повечко време в парка, пък и пак температури и вируси ни мъчат.

Голдън, горе главата!Всички преминаваме през подобни фази, последвани от приятни такива, пожелавам ти повече от вторите!

Лека седмица!  bouquet

# 340
# 341
Благодаря на всички за бързите  отговори:)
Ще имам в предвид всичко и ще разгледам подробно сайтовете. #Crazy

# 342
  • Folkestone, UK
future74, тук има много чарити шопс, ние се преместихме в началото на септември в един мезонет и да ти кажа, понапълнихме го с мебелите, от които се нуждаехме за по - малко от 600 паунда. (от Бритиш харт фондейшън) Отделно ни направиха и много големи отстъпки като видяха, че купуваме повече неща, транспорта беше безплатен и то до стаята и мястото, където ги искаме мебелите. Е, едното диванче не успя да влезе, спря се още между приземния и първия етаж и много ми стана кофти, защото беше едно много тъмно зелено кожено диванче (3-ка) а към него имаше и два фотьойла, ама...вместо тях после взехме от магазина две бежови кожени 2-ки. Платихме само втория транспорт - 15 паунда (всъщност ми казаха, че било 45, ама ползвали отстъпки). Голямо почистване падна на тези мебели, макар и там да им бяха ударили по един парцал, но аз съм доволна от крайния резултат, като новички са  Simple Smile
Иначе ако си купувате от някъде мебели и трябва сами да си организирате транспорта, ще е най - вероятно прекалено скъпо. (Варианта е да си наемете бус за един ден за около 40 - 50 паунда и сами да си го карате)
За бебчето, което чакаме, преди няколко дена купихме дървено легълце за 30 паунда. И аз като Miss Fine смятам да си купя ново матраче.
Ако мъжа ти се поогледа наоколо, със сигурност ще намери поне няколко такива магазинчета. Според мъжа ми града ви е по - голям от нашия (вместо да търся инфо в нета, питам хасбито, че е по - лесно и бързо) Laughing

# 343
Честита Нова Година на всички!

Все такива хубави новини да се чуват за бебета, нови къщи и весели партита!

Разбирам, че е лесно човек да се депресира на този остров с тези ниски облаци и ниски тавани, но ето няколко рецепти за лечение:
   - запишете се на нещо - фитнес, танци, готварство, английски, испански - според джоба и интереса, просто да сте сред хора
   - сертифицирайте се за нещо - първо е добра цел и държи ума буден, а не да мисли за глупости и второ, особено в тази държава, сертификатите много се ценят - счетоводство, водопроводчик, детегледачка - каквото ви влече. Курсове и сертификати да искаш.
   - организирайте екскурзия нанякъде - дори и да е само за уикенда, дори и да е ден с велосипед или посещение на музей, галерия, парк. Подготовката, проучването и органицията обикновено отнемат повече време и доставят повече удолствие от самото събитие. Места за посещение поне има безрой и са за всеки вкус и джоб.

Хайде стига съм давала акъл, ами да взема да поработя малко Simple Smile

# 344
Можете ли да ми препоръчате нещо ефикасно против мишки?  Praynig Ама да ги гони, не да ги лови, че сме в терастхаус, от 30-те, и се сещате че нямам намерение да ловя всички мишки на квартала  Confused Тия репеленти дето се слагат в контактите дали действат? И някакви миризливи неща гледах в нета  newsm78

Днес мъжът ми по някаква пълна случайност май си намери точно работата дето иска, отиде на интервю, а са му казали направо да остане и ще е 1 седмица пробно. Стискайте ни палци  Hug

Общи условия

Активация на акаунт