Великобритания-тема 39 Зимна Коледна Приказка

• 43 235
  • 726
  •   1
Отговори
# 315
Четох, четох и не мога вече Simple Smile

За много години Simple Smile на всички ви пожелавам една прекрасна година, здраве, щастие, обич и много успехи Simple Smile

Аз взех да си мисля, че идва края на света. през нас все едно мина торнадо - тука последните 3/4 дни, с този ми ти вятър ... гоним си оградите из целия квартал, да не говорим, че на малкия палатката, която беше закотвена от месеци в градината, се води безследно изчезнала  Joy Газовия бойлер спира вече 3 пъти и то поне за 2 дни - няма отопление, няма топла вода ... е то топла имаше, но пък електрическия бойлер също замина, поне ни донесоха ел.радиатори. Включа ли си тостера, ни пада бушона. Изгори ли крушка, се изключва цялото електричество. Мейтенанс хорицата на хазяина не искат да ми вдигат телефоните вече ... ми така де, като ти каже някой, че ще дойде до половин час, това не значи 2 дни ... та ги наредих подобаващо последно като ги видях и сега май ги е страх от мене  Joy
Като за начало на годината не е зле - поне имаме емоции Simple Smile
Малкия е простооооо ... качил се на канапето, дръпнал си столче, от столчето на масата, седнал човека и ми вади бутоните на лап топа - кеф  #Crazy и всичко това в рамките на няма и минута ... дръпнал си кутията с памперсите пред прозореца, качил се на перваза и се хили на съседската котка ... и постоянно е така - мисля да си го вържа с каишка за глезена и да си го влача навсякъде с мене  newsm78 Напада момиченца из кафенетата - ако награби някоя то прегръдки, то целувки ... те се дърпат, той не пуска  Joy Днес седим и пием кафе с братовчед му на мъжа ми и приятелката му - тя взела малкия на ръце, той милия и дърпа блузата и й гледа в пазвата, братовчеда се смее и му вика не, а малчо му перна шамарче по ръката и му размахва пръстче и му отговаря и той ''не не не''  Joy комедия голяма  Joy
Ние оставихме всички негативни емоции в 2011, 2012 за почна добре и се надявам така да остане.

Някой беше питал за превоз до БГ - www.transport2bulgaria.co.uk - тепърва ще пращам колет по тях, много ми ги похвалиха, много доволни, но ще имам лични впечатления по-другата седмица.

Искаме и ние къща да купуваме, но ще почакаме още 2/3/4 годинки Simple Smile сега търсим нова квартира, че не знам дали след оградите, няма да литне и самата къща  newsm78

Айде от мене лека вечер и приятен уйкенд - отивам да си доизчистя кухнята, че месихме пица днес със синчето и е просто  newsm75 newsm79 newsm28 1dishes лудница в момента.

bouquet

# 316
  • Лондон/Пловдив
В сряда пътувам пиши да видим дали ще ми го дадат без рецепта ,че нищо в Пловдив не дават без рецепта .

# 317
Svidni4ka, брат ми се прибира на 22ри този месец от БГ, ако те устройва пиши на лични Simple Smile

# 318
  • Манчестър
За превоз до БГ аз ползвам Янчо и съм много доволна. Хубавото е,че обикаля из Англия и покрива райони извън Лондон...на север стига до Лиидс...

http://www.bulex.co.uk/

# 319
Здравейте, включвам се да ви честитя новата година, желая на всички много здраве, щастие и късмет. Поздравявам всички които имат имен ден на 6-ти и 7-ми януари, да им е живо и здраво името.

Ние растем добре. По цяла нощ не спи и ни разиграва с татко й.  Постоянно я кърмя, но все е гладна, не мога да й направя режим на хранене и спане.

И така оплаках ви се. Продължавам да ви следя, като мога пак ще се включвам!

Поздрави на всички!

# 320
  • Манчестър
Здравейте, включвам се да ви честитя новата година, желая на всички много здраве, щастие и късмет. Поздравявам всички които имат имен ден на 6-ти и 7-ми януари, да им е живо и здраво името.

Ние растем добре. По цяла нощ не спи и ни разиграва с татко й.  Постоянно я кърмя, но все е гладна, не мога да й направя режим на хранене и спане.

И така оплаках ви се. Продължавам да ви следя, като мога пак ще се включвам!

Поздрави на всички!

Хич и не се опитвай да правиш режим защото няма да стане..остави детето, то само ще си направи режим.....ти само го следвай.....

# 321
Ev, относно пращането на колети, аз съм много доволна от Gabco. Ползвах ги през края на ноември - коректни са, на сайта им излиза кога точно тръгва камиона и кога пристига. Спазиха си разписанието. Когато съм пращала e-maili , за да се доуточни нещо винаги отговоряха.

Ти си знаеш, просто споделям мнение:)

# 322
Ev, относно пращането на колети, аз съм много доволна от Gabco. Ползвах ги през края на ноември - коректни са, на сайта им излиза кога точно тръгва камиона и кога пристига. Спазиха си разписанието. Когато съм пращала e-maili , за да се доуточни нещо винаги отговоряха.

Ти си знаеш, просто споделям мнение:)

Благодаря ти Simple Smile аз обаче вече съм се уговорила с хората от сайта, който постнах преди и малко ще ми е неудобно да сменям компанията. Мой познати са пращали по тях и са доволни и си мисля, че няма да имам проблеми Simple Smile

# 323
  • Folkestone, UK
Здравейте  Hug Hug,
да вметна само, че за първи път ползвах услугата на една транспортна фирма - Cargo BG Ltd, детето ми прати от БГ домашната шевна машина (която е скъпичка и новичка) и сега е в Лондон, ще й я доставят утре (надявам се цяла  Laughing).
И между другото градчето, в което живея се намира в Кент, близо до Довър, където е тунела към Франция. За желаещите да наминат  Simple Smile
Тук сме двете с Елица - сестрица, а и от време на време си намирам по някой българин из магазините и понеже преди няколко години ме оперираха от всякакъв срам, направо си ги заговарям (и не съжалявам де). Само дето Елито не иска да си спретнат второ бебче, че да бутаме двете количките  Laughing, а нейната сладка Анитка - бандитка е вече голяма кака и ходи на градинка : Sad

# 324
За много години момичета.Живи, здрави и щастливи през новата 2012 година.

Аз не съм май много редовна в писането тук, но пък чета.Има много полезна информация  Hug
Днес една приятелка ме светна, че си поръчва прясна мая от ибей  newsm78 идея си нямах, че имат.Та още от сега съм замислила козунаците  hahaha

Само дето Елито не иска да си спретнат второ бебче, че да бутаме двете количките  LaughingSad

Аз ще бутам твоята бе, нямаш никакви проблеми Whistling

# 325
Живеем в Манчестър, винаги готови за срещи (почти винаги де) bowuu
Добре дошла queenk Simple Smile и аз съм в Манчестър, пиши ако ти се разхожда в дъжда  Grinning

tzvetak, Аve, стискате ли палци вече? Simple Smile

# 326
  • Лондон
Sonnia, много стискам...но не мога да се концентрирам, много ми отвличат вниманието Wink Хайде, разбор след края Simple Smile

# 327
Момичета моля помагайте с инфо ако можете и имате желание  Praynig Hug
Нашия татко се е регистрирал за JP още когато е пристигнал тук и има едно картонче с NHS номер,но той никога не е ходил при неговото JP ,а пък и той тогава е бил на друг адрес.Сега аз и Рени трябва да се регистрираме в нашия район,а съпругът ми само да го преместим ли?Не са ми много ясни тези процедури newsm78.Другото което искам да попитам е Рени носи очила и трябва да ходим на преглед да се види дали има нужда от смяна на диоптера,че личния лекар ли ще ни прати при специалист или да отида в някоя оптика и там на място да я прегледат и ако има нужда да сменим стъклата?И другото е ,че днес разбрах че едното и зъбче много се клати и скоро време ще падне,но отзад вече е избил новия зъб.Как и къде да я регистрирам за зъболекар и да отидем на преглед?

# 328
  Рени, ще се опитам да ти отговоря, макар, че тук е по-различно от Лондон, но предполагам все нещо общо трябва да има. Идете в новата Джи Пи практика, която сте избрали. Ще ви дадат и на тримата форма да попълните. Съпруга ти да си попълни данните на старото Джи Пи, а вие кажете, че ви е първо. На вас ще изпратят също NHS номера като ви регистрират.
  За зъболекар тук при нас имаме същия случай с дете, казаха, че практиката им е да не вадят стария зъб, но така или иначе трябва да се регистрирате. Идете пак тримата и се регистрирайте. Но там се плаща за вас, та вие си преценете, може да регистрирате детето, за него е безплатно. Те ще ви дадат час за първи преглед и там ще обсъдите растеж на зъбките и тн. Виж в гугъл къде има зъболекари близко до вас и просто питайте на рецепцията. Може да се поинтересувате и за вас, защото е хубаво човек да има.
  За очен преглед, аз ходих в Азда и питах, че и аз не бях хич запозната. Дадоха ми час за преглед и директно там си ходя. При Джи Пи не съм ходила.

# 329
  • След завоя в дясно
pavleta-reni- за таткото, без проблем ще се премести, просто като се регистрирате при новият доктор вземете бланка и за него попълнете я и връщате на рецепцията. Доктора ще даде направление за преглед за очичките, още като се регистрирате споменете на сестрата, която ще ви преглежда може тя направо да се погрижи за направление.
Ето за зъболекар http://www.nhs.uk/Livewell/dentalhealth/Pages/finding-an-nhs-dentist.aspx
Не се притеснявай за зъбчето, задното ще го избута.

Общи условия

Активация на акаунт