Великобритания-тема 39 Зимна Коледна Приказка

• 43 246
  • 726
  •   1
Отговори
# 345
E.L. стискам палци  newsm17,а за мишките не мога да ти дам съвет,но се надявам да не попадам в твоето положение,защото със сигурност ще ме чуе целия южен лондон  smile3511  Joy Joy Joy

# 346
  • Манчестър
E.L. стискам палци  newsm17,а за мишките не мога да ти дам съвет,но се надявам да не попадам в твоето положение,защото със сигурност ще ме чуе целия южен лондон  smile3511  Joy Joy Joy

ако смяташ да живееш тук трябва да живееш с мисъллта,че рано или късно ще се срещнеш с тях...също и лисици....аз съм виждала плъхове да се разкарват из паркинга на Сеинсбурис...

# 347
  • Folkestone, UK
E.L. - стискам палци за мъжа ти - щом са го накарали да остане, значи са го харесали и също, че са на зор, така че  newsm10. А за мишките - миналия ден в клиниката, дето работя една мишка гордо се разхожда поне 5 - 10 минутки из едната стая, докато накрая си намери дупката. Ние обаче ползваме от онези капани, дето хващат мишката вътре и после можеш да я пуснеш из някое поле, ако има наблизо. Иначе при нас на път за работа сутрин и вечер редовно си виждам поне 2 - 3 зайчета (ако е по - рано, има поне десетина де), от време на време по някоя лисица, а мишките са си просто част от интериора  Laughing Приятел от Лондон ми се оплакваше, че лисиците редовно тършували из боклука му  Laughing
Лека на всички и  Hug

# 348
С лисиците вече свикнах  Laughing На фона на бг песовете са направо като котенца. Но с тия мишки не знам как ще се оправим. Капан няма да ни върши работа - ще хванем една, ще дойде друга. Къщите са една до друга, залепени, и са на гредоред - няма какво да ги спре.  Confused

# 349
Въх, ама вие къде живеете бре?
Тук не съм виждала такива изцепки, а и не съм чувала за подобни...направо ми взехте акъла Shocked

# 350
  • Манчестър
Тук не съм виждала такива изцепки, а и не съм чувала за подобни...направо ми взехте акъла Shocked

Абе чукай на дърво..рано или късно ще ги видиш...

# 351

Абе чукай на дърво..рано или късно ще ги видиш...

Е, като кажете така, направо ме убивате...много ясно, че всеки някога ще види лисица или плъх...или вече е виждал.
Останах с впечатлението, че дамите говорят за тях като за домашни любимци!!!

# 352
  • Bristol
По-добре късно  Laughing
LamaRina, и аз не съм виждала още. Но затова пък лисици, а веднъж дори и пор съм виждала в нашия квартал, порът се беше скътал в гаража ни. Затова малко се притеснявам за домашния ни любимец, зайче, което живее на двора и през деня свободно си шета. А съседите ми казаха, че наминавала някаква хищна птица и все се притеснявали да не вземе да се спусне и отмъкне любимката ни  Rolling Eyes Те пък са любители на птиците и все ги хранят и поят в двора си.

# 353
E.L. и от мен стиснати палци.

За мишките-майка ми скоро имаше такъв проблем.Слага отрова ама мишката не се излъга.После купи едни лепкави листи.Слагат се където най-често се вижда мишката и е много вероятно да се залепи на тоя лист.В нашия случай-намерихме доста козина по листчето, но мишката я нямаше и от тогава не се е мяркала изобщо  hahaha

# 354
Merry и аз храня и поя птици /предимно робинс и гривеци идват/ - но така или иначе от папагала изхвърляме огромни количества качествена храна...та да не отива в контейнера..., а имаме и гнездо някъде скатано в храстите на блак бърдс, защото около нас растат много видове berry и няма спасение Crazy
Пази зайо, че ако го 'надушат' и лисиците няма да му простят!

Наистина при нас никой не се е оплакал от плъхове, та дори и така наречените домашни мишки, но пък във всяка 3-та къща има котки, които свободно си щъкат навън по цял ден, знам ли Sunglasses

Елица-сестрица, ние имахме нападение на мишлета в БГ /събориха стара къща до нас и се пръкнаха много/, бащата пробва с тези лепкащите, за които говориш, но ефект нямаше. Купихме едни малки розови гранулки и за 2 седмици всичко изчезна! Не помня името, но ако някой се интересува, мога да попитам.

# 355
  • След завоя в дясно
E.L. -пробвай с тези ултасандови джаджи, дето са на батерии или се слагат в контакта. Аз с такива гоня котките от моята градина стават и за гризачи.
Вutterflyve - ти стига си се преработвала, ами вземи по често да пишеш Laughing
future74- погледни тук: http://www.freecycle.org/ за мебели понякога излизат неверотни неща, който хората не искат. Но си трябва постоянство. Аз миналата седмица разкарах един стар работещ принтер, монитор и др.

Да питам аз сега всяка трета мома тук пише, че е на диета, но не казва каква, ами не е честно само вие да слабеете Crossing Arms Аз питах за WW и SW ама гробна тишина Mr. Green

# 356
E.L. -пробвай с тези ултасандови джаджи, дето са на батерии или се слагат в контакта. Аз с такива гоня котките от моята градина стават и за гризачи.

Да питам аз сега всяка трета мома тук пише, че е на диета, но не казва каква, ами не е честно само вие да слабеете Crossing Arms Аз питах за WW и SW ама гробна тишина Mr. Green

Да,да - точно за нещо такова питах, ако си доволна и действа, кажи коя марка е.

А моята диета е 90-дневната  Grinning

# 357
  • След завоя в дясно
Казва се Rat and Mouse repeller
Изглежда така: http://www.amazon.co.uk/PestBye-Advanced-Whole-House-Repeller/dp/B001LIIA8Y

# 358
Мила Елл, защо се тормозиш с тез диети, виж какви чиизкеикови можеш да правиш:) Simple Smile Я му отпусни края, а седмица преди морето минаваш на ябьлки и чаи и си готова Mr. Green  Laughing Wink
За мишоците,които са цели пльхове ако питате мен Rolling Eyes аз всяко лято от Бг си взимам едни прах4ета за барачката в двора. Там ни стоят чувалите с боклука и естествено мишките там ходят. Така ги морим ние! #2gunfire
 Да ви разкажа са сьботния ни екшьн. Бяхме на гости до наши прятели, пихме, ядохме и кам 9.30-10пм. се прибрахме и сложих децата по леглата. И след малко започнаха едни удари отвьн ,сякаш сьм в БГ и комшията се е напил и троши мебели Rolling Eyes Мебели ама не-коли! Един гологлав скинар с обици и татос ,кьм 50те и една жена с него строшиха стьклата на 5 коли около нас Sick вклучително и моята.Пиян, дрогиран вандал ooooh! Моят мьж само скочи от леглото и хукна да го голни и каза -Обади се на полицията! Тои и комшията след него ,а ние жените по пижами отвьн! В краина сметка мьжо го хванал, разтресал го и го метнал на земята, а полицаиката му сложила белезниците. Жената с него прьскала с онези спреиове,от които ти парят очите и поврьщаш.  #Cussing out Цяла нощ стояхме будни, ходиха от кьща на кьща да взимат показания. Мьжо го пратих в 2 часа до спешното да го превьржат, че нямам големи марли и бинт. И фаинали резултата е : Вчера са ги пуснали вандалите като им забраняват да идват в нашата ерия. Е нямам думи #2gunfire

# 359
DNP,  Shocked ужас - такива направо  fight Това в кой квартал на Милтън Кийнс става?
Аз съм мн доволна - днес си получих обратно паспорта и актовете за раждане на децата, бях ги пратила за чайлд бенефита - мин. седмица !!! За по-малко от 5 раб. дни ми ги върнаха - невероятно направо. Навсякъде чета, че чакали по 1-2 месеца да си получат обратно нещата и се бях притеснила дали ще са тук до март, когато планираме да се приберем за 1 седмица.

Общи условия

Активация на акаунт