Доста различни подходи използваха целевите групи, за да установят връзка с моя профил( който и да е той).Интересно как никоя не каза за предложенията от по 1000+ лв на месец за определени услуги.
. Един път се случи така, че получих на женския си хетеро профил предложение за работа в чужбина. Сещате се
Писах на администраторите, защото много от момичетата там са с проблемно минало и настояще и без вяра за бъдещето, като нищо ще се вържат. Баннаха профила на предлагащия като "нерегламентирана реклама" Но пък се случи и друго, докато пишех там с разни хора, жертви на моя изследователски социално психоложки проекти- намерихме се с моя приятел и вече година и половина сме си заедно.

и " правехме" секс на Златните мостове и не на последно място имах си топли чехли само за мене си у тях
После разговаряйки с психолог и, той ми обясни че съм подхождала много по женски в свалката и за това лесно хлътвали.
Събудихте ми интереса да ги видя що за стока са. Сега ще си мисля профил как да стана по- актуална /за проучването де/. Ама предвид ЕГН- то нямам идея кои сайтове сега актуални. И дано не си намеря белята.
толкова по- лесно щеше да бъде!

Ако има любов от пръв поглед, защо да няма и от пръв чат
(демек нищо не си изтървала 
, а мой близък си беше направил с готина мацка и бъзикаше приятелите си в сайта .