Моят опит от сайт за запознанства...

• 266 916
  • 1 042
  •   1
Отговори
# 90
Във вторник станаха 15 години, откак се запознахме в едно нещо, дето никой не го е чувал, но да зората на ббс-ите... Wink

# 91
Във вторник станаха 15 години, откак се запознахме в едно нещо, дето никой не го е чувал, но да зората на ббс-ите... Wink
Хех, да сте живи и здрави Simple Smile. Налехнаха ме едни спомени, едно чудо Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 92
Мерси! Ние го обърнахме на чат, а даже не сме по темата баш, моля да прощава авторката! Другите затаиха дъх нещо Wink
/ама все се питам дали верно не сме пионери в жанра/

Пък по темата, сайтовете за запознанства не са по-различни от рубриките за запознанства във вестници и списания или "Адрес 4000" по ТВ от "миналото", нали? Само средството е друго. Идеята е същата, рисковете - също. Само филтърът е по-добър, вероятността за успех - по-голяма. Може би...
/малките да питат майките си Wink/

# 93
Престрашавам се да попитам какво е ббс Rolling Eyes А адрес 4000 го гледах много едно време, беше ми много забавно предаване.

# 94
Зависи в кои сайтове.Иначе мнението на авторката се припокрива почти изцяло с моето.Преди време имах известни наблюдения върху типовете мъже от тези сайтове и мисля,че ги е охарактеризирала доста точно.
Хах,а това за безплатните минути ме разби. Laughing.И аз познавах един такъв "романтик"-точно от такъв сайт.
Съветът ми към авторката е да не разчита чак толкова на сайтове за запознанства,ако има за цел сериозна връзка или брак,макар че има щастливи изключения.

# 95
  • Galaxy 13197853088
BBS Buletin Board System, май беше ...
романтика.

И по темата. Не разбрах какво очаква авторката, може би абрамович с годежен пръстен или ония неомъжения принц ....

# 96
Пък по темата, сайтовете за запознанства не са по-различни от рубриките за запознанства във вестници и списания или "Адрес 4000" по ТВ от "миналото", нали? Само средството е друго.
В тази връзка преди около месец попаднах в заведение, където се провеждаше speed datng ( дублираха се резервациите със събитието, на което аз трябвашеда присъствам). Ами два часа отвисяхме там, пиейки и наблюдавайки хората, и поне на външен вид мъжете бяха много по добре изглеждащи от жените. Жените или бяха тотално извън времето като визия, или с налудничав поглед, докато мъжете поне изглеждаха нормални.

# 97
Много съм ви благодарна за подкрепата и отношението!  bouquet
Дано всички, които търсим подходящият партньор, да го намерим!

Последна редакция: пт, 16 дек 2011, 08:34 от даниела_

# 98
 Някой ден ще напиша книга за елмаз. И другите сайтове са интересни, но в елмаза е есенцията.
Имам няколко много ценни контакта от там, няколко "контакта" също. Според моята статистика там се подвизават женените кръшкачи, рядко има нещо различно за цвят.

# 99
Моя роднина си намери мъж от сайт за запознанства. Писаха си дълго време и по скайп, тъй като левентът работеше в чужбина. В последствие той ѝ изпрати самолетен билет до съответната страна и там се видяха за първи път.  Всички бяхме настръхнали да не би да става дума за трафик на жени, но се оказа наистина любов Crazy Миналото лято сключиха и брак. 

# 100
  • София
А не ви ли е страх да ходите по такива срещи?

# 101
Аз пък се запознах с моята любов именно в сайт.След това се видяхме случайно в неговия град  txtloves И сега сме много щастливи и двамата живеем заедно 2 години вече. luvbed Той е най-голямата ми любов която съм имала.  newsm76 1dating Така че може просто да си объркала сайта.И когато го търсиш усилено няма да го намериш.Просто се забавлявай.Весели празници на всички  Wink

# 102
  • България-Швейцария
Тъжно е, когато жени над 45 показват плът и се описват като палави... Може би винаги е било така или пък е нормално, не знам Sick Не осъждам никого, чудя се...
Жените над 45 са отписани в категория 'лелки' само по балканските ширини.
Но какво ли се чудя, тук и 25 годишни обявяват за стари по интервюта за работа и не само.
2000 км по на запад в Европа моя позната съвсем успешно работи в бар за свалки. На 52 Wink
И не плаши хората иззад бара, вЕрвайте ми. Не е единствена.

# 103
даниела-толкова забавно пишеш,че се увлякох и изчетох цялата тема   bouquet

И аз имам опит в елмаз.Било е лятото на 2004-чаках да ми издадат виза за чужбина и понеже нямаше какво толкова да правя шетах из нета.Една приятелка ми каза за елмаз-голям купон падало според нея и се регистрирах и аз...що да изпускам купона  Mr. Green
Не съм имала никакви сериозни намерения или очаквания.Обаче пък ходих на двайсетина срещи  Laughing
Някои от господата бяха тотално изтрещели :
Един ,който три часа не спря да говори за бившите си работни места,настоящото такова,бившите колеги и настоящите такива...полудях,но всеки път като се надигах да си тръгвам и той казваше :"Чакай ,стигнахме до най-интересното!"  Mr. Green
И един друг ,който използва ,че си поръчах бира ,за да ми изчете лекция "колко грозна картинка е жената  -алкохоличка" .И се изкара вървежен-негова разведена колежка по цял ден му се сваляла,ама не била случила на обект-той не бил толкова прост да се хване с нея,че да й отглежда детето... Whistling
Имаше и още няколко такива.С останалите си прекарах добре -симпатяги бяха,добре си прекарахме по кафетата и кръчметата. Имаше едно много свястно ,но ужасно срамежливо момче-най-искрено се надявам,че вече е намерил сродната си душа.

С един от тези господа приятелството ни много се задълбочи-пишеше от чужбина,страната ,за която тръгвах и аз.Там (тук) се видяхме на живо и се роди едно много красиво приятелство.Може да се каже,че първата година от чужбинският ми живот я преминах леко благодарение на помощта и грижата му за мен.Заедно бяхме на кино,когато срещнах моят мъж.
С един друг се получи романс ,който продължи около година... Приключи ,заради работата му-военен с мисии ...

Един друг близък приятел срещнах в ICQ.

CTramell - и при мен жените на 45 ,че и на горе изобщо не са в графа "лелка".Даже извадиха от употреба думите старец и старица.За хората в пенсионна възраст се казва "личност на възраст " или сеньор ...
Премиершата Карла Бруни-Саркози е малко под 45 и наскоро роди дете.Има доста хора ,които не я харесват,но никога не съм чула да я обиждат на възраст .

Даниела-а пробвала ли си с игрите?Аз имам 50 човека нови запознанства във ФБ заради ситивил-доста от тях са мъже-чатът започва покрай играта,после си коментираме статусите,снимките...
Намерих няколко много симпатични дами ,с които редовно си пишем.
Другата ми игра е икариам.Там съм лидер на отбор-има десетина ергенчета на около 30 години  Mr. Green Аз съм далече ,но те си правят отборни срещи ...Доста от играчите ,повечето от един определен отбор ,си имат редовни явки в една пицария...
И тук чата започва покрай играта,правилата...
И преди да кажете ,че в игрите е пълно само  с откачалки и инфантилни мамини синчета директно да кажа,че не е вярно.

# 104
Едно ще ви кажа-внимавайте при срещи с мъже от сайтовете!!!Моя позната на скоро едвам се отърва от изнасилване!И после през нощта ходих да я прибирам от една горичка до Арбанаси....

Общи условия

Активация на акаунт