Моят опит от сайт за запознанства...

• 268 958
  • 1 042
  •   1
Отговори
# 675
  • Kопенхаген
Аха значи Aha.com  Grinning Ери той да не беше ли някакъв тийнеджърски? Я ни светни има ли подобаващи нам кандидати, нЕкоЙ чичо като за нас  Laughing

Марс пък на кой се е впрегнал такъв?

# 676
Аха значи Aha.com  Grinning Ери той да не беше ли някакъв тийнеджърски? Я ни светни има ли подобаващи нам кандидати, нЕкоЙ чичо като за нас  Grinning

Мар

....да бе чичо, аз имма схема да изпълнявам и чичовци не щЪ.

# 677
  • Kопенхаген
Форти, друго си е да те лъхне нещо младо и свежо  Grinning

# 678

знаеш тииии..

# 679
  • Kопенхаген

знаеш тииии..

Офф... гладни кокошки просо сънуват  Laughing

# 680
Може да не им харесваш.

Разбира се, напълно възможно е да не ме харесват.

Но аз говоря, че по принцип е хубаво жените да се научат, да бъдат инициативни. Иначе ако само чакат, нямат право да се оплакват! Така мисля аз.

Fortune, достатъчно открит съм за да влизам в този форум с пълното си име, ако толкова съм ти интересен можеш да ме потърсиш в гугъл, ще излезнат снимки Wink

# 681
Форти, друго си е да те лъхне нещо младо и свежо  Grinning

знаеш тииии..

Офф... гладни кокошки просо сънуват  Laughing

...бе несъм гладна да ти кажа, но пък винаги съм насреща зараД гъдела...

п.п. Емилиан Дечев - не се съмнявай/толкова ли пък си известен, че и гуглясваш чак.../.
 Въпросът е какво предлагаш, ако те намерят.

# 682
  • Kопенхаген
Но аз говоря, че по принцип е хубаво жените да се научат, да бъдат инициативни. Иначе ако само чакат, нямат право да се оплакват! Така мисля аз.

Жените, много добре знаят какво искат и как да го намерят. А ти ако чакаш някой да те заговори или да те намери още дълго време ще си в това положение.

# 683
  • out of space
Аха значи Aha.com  Grinning Ери той да не беше ли някакъв тийнеджърски? Я ни светни има ли подобаващи нам кандидати, нЕкоЙ чичо като за нас  Laughing

Всякакви ги има. Все едно си на пазара- има свежи, но и гнили краставици  Wink
Чичо ли си търсиш?  Shocked

# 684
  • Kопенхаген

Въх сакън... Ери, недей че сега ще ми се юрнат на ЛС  Laughing

# 685

Жените, много добре знаят какво искат и как да го намерят. А ти ако чакаш някой да те заговори или да те намери още дълго време ще си в това положение.

Повярвай ми аз не чакам Wink Винаги когати си харесам жена и го казвам директно, това ми е станало принцип. Дори да не стане, поне ще знам че съм си казал.

# 686

Въх сакън... Ери, недей че сега ще ми се юрнат на ЛС  Laughing

...просиш си, нали....признай... Whistling Hug

# 687
Ако ти си фотографът, който излиза при търсене на името ти в Гугъл, то може да се каже, че си снимал доста красиви жени. Никоя ли не успя да те грабне? Thinking

# 688
  • Kопенхаген

Повярвай ми аз не чакам Wink Винаги когати си харесам жена и го казвам директно, това ми е станало принцип. Дори да не стане, поне ще знам че съм си казал.

Тогава не разбирам претенцията ти относно жените и тяхната активност. Ако не си успял да срещнеш Там подходящата, опитай другаде щом си решил да търсиш любима във виртуалното пространство възможности има много дори и Тук  Grinning

Форти, ах ти... отдалеч надушваш  Laughing  Hug

# 689
Жаве, да аз съм това. Честно казано харесвал съм си много пъти момичета и съм им го казвал, но те не са ми отговаряли положително. Не зависимо от причината, все пак те са дошли при мен за да ги снимам, а не за да си търсят гадже.

Мадам Дьо Помпадур, съмнявам се да намеря точно тук жена която да ми подхожда, защото съм по-млад и съответно си падам по по-млади. Това е "бг-мама" и се очаква жените да са по-възрастни. Да не говорим че нямам интерес към майки, а и те имат нужда от по-големи мъже.

А това е само форум - нито може да видиш снимка на някого, нито нищо. За мен най-доброто място за търсене на половинка в интернет е фейсбук, защото там има много информация за хората.

Общи условия

Активация на акаунт