Жената Рак 5

• 32 780
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
# 166
Ах, какви късмети!  hahaha

А снимката е много хубава, ситуацията се изяснява.  Flutter

# 167
Да, вярно, снимката е повече от страхотна Peace
Ама и Ео май си е доста фотогенична.

# 168
Нескромно  Mr. Green, но май ще се окажа по-добър модел, от колкото фотограф  hahaha

# 169
Лелееее страхотни късмети Simple Smile Искам и аз Simple Smile хахахаххаха

# 170
Здравейте, още едно раченце да се запише  Hug

# 171
  • София
Добре дошла! Hug
Къде се скрихте останалите!?  ruporuu

# 172
Тук съм, мръзна. Какво стана със срещата?

# 173
  • София
И аз това  се чудя...Колкото повече наближава 13.01 толкова повече всички се изпокриха.

# 174
На нас ни забраниха форума от работа. И въобще външният интернет. За тва ме няма много.

# 175
На нас пък само форума са ни оставили Simple Smile
Момичета много съм зле тия дни, притеснена, нервен стомах, всичко понасям много емоционално, като кълбо от нерви ... Не знам защо започва така годината, и защо толкова се връзвам на всичко, и го приемам на вътре. Тази пуста рачешка емоционалност ....
Какво му е на 13.01 аз му се кефя, досега винаги ми е било ок на петък 13. Дано и сега да е така.
Какво става с нашата среща, ще я има ли ?

# 176
  • София
Ами уж нещо около тази дата се разбрахме Mr. Green-то вярно петък 13-ти.Ако искате друг ден?И на мен ми е много притеснено,но около детето.

# 177
Явно е масово явление при жените Раци, и на мен ми е свит стомаха, притеснено ми е, едно такова мъчно, несигурно.
Но аз съм се отдала на философски размисли за мен, за моят мъж, за семейството, за това къде отивам и какви са целите ми.  Mr. Green

# 178
Това за свитият стомах е пълна истина.
Понеже при мен много ме подтиска това усещане, винаги си взимам от ,,розовите,, хапченца. Иначе съм в състояние да побъркам и тези около мен с това притеснение и нерви.
Последно срещата за 13-ти ли е?
Ако има съгласни, айде да я отложим още малко.
Вчера големият син стана на 18 и си е наумил да прави купон в нас в събота. Което означава, че в петъка ще имам ангажименти - тортата, кетъринга да посрещна, да им подготвя терена...
Относно ограничението на интернета по работните места винаги съм се чудела на това. Много ми е непонятно като реакция на хората свише.
Да се ограничи фейсбук - да, игри-да, сайтове за кандидатстване за работа-да. Ама общи форуми и прочие хич ми не иде някак си.
Jasmine, добре дошла от мен. Радвам се, че групата на рачетата се увеличава Hug

# 179
tzarina, какви са тези хапченца? Дават ли ги без рецепта?  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт