Жената Рак 5

• 32 780
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
Аз очаквам да споделиш какво ти подариха, кой ти честити първи, получи ли обаждане от такива, които не си чувала с месеци?
Това предлагам да е въпросникът, на който да отговаря всяка рожденичка  Sunglasses

# 616
Аз получих телефон от съпруга си,любимият си парфюм от сестра си,бижу от синовете,но най много се зарадвах на пълната шестица на държавния изпит на магистратурата на големият си син.

# 617
  • Варна
Хехе готино!
От любимият: уред за сушени плодове и нови панталони и блузка за бягане (мноого гъзарски) и Киндъл. Всичко аз си избрах Mr. Green Роднините ще ми дадат пари предполагам, а партито е в петък, когато той има имен ден, но подаръци ще имам със сигурност още... мале все едно съм на 13 Laughing Ама отдавна не съм си празнувала рожденният ден и е готино Blush
Обажданията бяха супер - всяко ме зарадва много! Имаше и такова, което наистина не бях чувала от 1 година почти - един колега от университета.

Ееее, Григори, поздрави и на отличника!

# 618
Ама отдавна не съм си празнувала рожденният ден и е готино Blush

от цяла година, нали  Flutter Laughing

# 619
  • Варна
Честит празник, Пипи( малко на патерица) и на теб, Радост!!!

Здраве, любов и мнооого подаръци  Laughing

# 620
Радост,бъди здрава, безкрайно щастлива и нека имаш много поводи за усмивки!
Бъди уникално добра и чаровно неповторима, както досега!

# 621
  • София
Честит Рожден Ден на Пипи(на патерички) и на Радост, бъдете много здрави позитивни и усмихнати

Цитат
Ео, много са опасни те  Laughing надничат и още как........И ще ти кажа защо - СЛАБОСТ СМЕ ИМ НИЕ,РАЧЕТАТА!!!  Simple Smile бтв, май срамежливостта ни е една от главните черти?

Мъже телци не познавам амааа за срамежливостта хич не ме бройте в групата, аз сам оперирана от срам Crazy

# 622
Аз също не се имам за срамежлива, обаче ...Имаме офисен вестник и в него традиционно бива представен по някой служител, та дойде и моят ред и там ме описали като скромна, тиха и срамежлива. Бая се облещих  Mr. Green
Иначе аз съм по-скоро затворена и не обичам да ми се бъркат.

# 623
Радоооост!!!  Hug Hug Hug  newsm59   newsm18   newsm18  smile3525

Happy Birthday, Радост мила,
да си здрава, да си силна!
да си все така засмяна
(виртуално - но за двама  Party )!
Пръстен скоро да на пръстето
да получиш от Телето  Animal Cow!
Хубави емоции много
да те следват гдето могат Heart Eyes    newsm41  grinning039:   txtloves!
а сега ни почерпи-
с повечко- така- бонбонки-
та от сладост току - виж-
паднали ни две- три пломби   grinning012
работата да върви-
да си с пълен кабинет-
до годинка или три
да сте в собствен мезонет  newsm30:)))

Hug

# 624
  • София
Аз също не се имам за срамежлива, обаче ...Имаме офисен вестник и в него традиционно бива представен по някой служител, та дойде и моят ред и там ме описали като скромна, тиха и срамежлива. Бая се облещих  Mr. Green

Абе аз, че не обичам да ми се бъркат не обичам, ама и затворена не съм ама хич Laughing

А по повод въпросника с подаръците почти сигурно е, че ще се запиша само с един, от много близко приятелско семейство. Покрай предишната ми връзка с един скорпион ми останаха само те Sad, човека който ме обичаше най-много и ми правеше най големите подаръци вече не е между живите newsm45 така че.....

А тоооолкова много обичам подаръци и то момента на изненадата (може да е един бонбон) ама аз да си го разопаковам аххх.

# 625

То тва си ни е някаква колективна черта на всички раци май. Аз така, както съм общителна и комуникативна, така и обичам да си се затварям в раковината   Laughing и изолирам от външния свят.
Тва е, Минке, положението, на който му изнася, да ме търпи, който не - у лево.   smile3534

# 626
Благодаря за честитките на патерица на всички!    Hug

# 627
  • София
Pipi_, още една честитка с малко закъснение и от мен! Много щастие ти желая!   bouquet

Ако случайно някой друг е празнувал, а не си е казал, да си каже, де! Никога не е късно да честитя! Laughing

Прекрасни подаръци сте получили, момичета!

Днес празнувам аз. Цял ден. За двадесет и някой път!  Laughing
Айде, наздравеее!

# 628
 newsm59 nbirthday  bigdance2 Хубав празник

# 629
every me, благодаря ти!  Simple Smile
Честит рожден ден и на теб! Здраве, успехи в начинанията ти и много любов!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт