Жената Рак 5

• 32 573
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
Абе истината е че се правите на прекалено чувствителни и не казвате какво точно искате(щото и вие не знаете,а и си сменята настроението прекалено бързо),а си мислите че всеки трябва да го следи и знае - какво искате,иначе имате някои черти който хич не са за изхвърляне - стига да нямате приливи на лудост - сте чудесни ,но май сте си откачени  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 661
Е, ъм, има нещо вярно  Joy

# 662
  • където мечтите се сбъдват
Ааа,Telio87,не е вярно,че рачката не знае какво иска.Ние сме доста целеустремени,все пак сме кардинален знак,но не на всеки позволяваме да го разбере  Simple Smile А,за настроенията-това е само някаква повърхностна изява на личността ни,но иначе в същността си сме си едни и същи.Както луната през различните си фази ни изглежда различна,но всъщност тя винаги си е една и съща.
А,какви са тези наши черти,които не са за изхвърляне  Blush ?

# 663
Здравейте,
Гледах, гледах... и реших и аз да се "бухна" в темичката ви.
Здравейте, рачета-осмокрачета  Hug

И аз като един истиснки представител на тази зодия, се чудя - аз понякога не се разбирам, а някакви други хора се наемат да ни разберат  newsm78

Ами хайде, давайте, може пък така да се опозная по-добре...  Grinning

Привет от сърце!

# 664
Здравей, Джулиана.
Ние тук си се разбираме, защото си знаем душиците.

Аз втрещих милото вчера. Сега ще ви разкажа. Виждам аз един магазин с табела за дънки по 5 лв и влизаме вътре, щото аз имам само един чифт вече, другите се скъсаха. Харесах си една пола, обаче все пак гледам дънките и нещо не мога да се ориентирам в номерацията. И и казвам на продавачката, че тези, които нося в момента са 34, да ми каже на кой номер от нейните отговарят. Тя ме поглежда цялата и казва: "Ми като за вас нямаме". Аз се вбесих (не купих полата) и излязохме. И аха затворихме вратата и рев, ама рев. И милото  Shocked  newsm78 И аз "Ама тя ме нарече дебела!!!" и той  Shocked Shocked Shocked , щото според него тя не е казала такова нещо  Laughing, ама тъпата патица можеше да каже "220 размер, ама няма наличност от него в момента".  Обаче не, за мен нямало. Гъска. И така, аз рева, милото бърше сълзи и се старае да не ми размаже грима, въобще - картинка. И той се чуди и мае как аз от нейните думи съм си извадила извод, че ме е нарекла дебела  Mr. Green

# 665
Аз се шегувам, че не се разбирам сама себе си. Даже напротив, знам винаги много добре какво искам. Всички останали не ни разбират! Факт  Grinning

Факт, обаче е и друго - че рачешката интуиция съчетана с женската - е непоклатимо оръжие! Стига да можеш да се възползваш! Аз 2 пъти не съм я послушала и съм съжалявала истински!

А на тази с дънките, никога не бих и проронира сълза. Гъска...
Но е ясно защо си го направила - толкова сме чувствителни, че можем да побъркаме околните! 
Hug

# 666
Ти пък какво се обиждаш - или си дебел или не - всичко зависи от теб Twisted Evil

# 667
  • Варна
Шшшшт, Тельо87  Twisted Evil нямаш право на глас!

# 668
Аз се шегувам, че не се разбирам сама себе си. Даже напротив, знам винаги много добре какво искам. Всички останали не ни разбират! Факт  Grinning

Факт, обаче е и друго - че рачешката интуиция съчетана с женската - е непоклатимо оръжие! Стига да можеш да се възползваш! Аз 2 пъти не съм я послушала и съм съжалявала истински!

А на тази с дънките, никога не бих и проронира сълза. Гъска...
Но е ясно защо си го направила - толкова сме чувствителни, че можем да побъркаме околните! 
Hug

Оооф, нали знаеш прословутия ни девиз: "Един ме разбра и то погрешно"  Joy
Добре дошла в клуба!  Hug

# 669
  • Варна
Чудесно се разбирам с раците аз  Simple Smile всичките ми приятели-мъже са раци  Hug и пол'винката тоже!  Peace Confused
И на мен на раци ми върви. И в любовта, и в приятелството.
Още си спомням, как питах милото преди 17 години, на един купон( първа среща). Коя зодия си? И той се ухили:"Най- хубавата!!!" Mr. Green Аз:"Значи рак! Crossing Arms Той- "Да'. Laughing

# 670
Eо, а защо не помислиш, че девойката е имала предвид, че си прекалено финна за техните големи размери, че така неутешимо страдаш Joy Joy Joy

# 671
Щот съм по рачешки черногледа  Laughing

# 672
  • София

Щот съм по рачешки черногледа  Laughing

Въобще ама хич даже не ми е минало през акъла да помисля като tzarina, а за черногледството типична рачешка черта, дори когато е най хубаво,все си мисля, че все пак има някакъв черен подтекст. Hug

# 673
Да, и аз, майка ми много ми прави забележка за това. Blush

# 674
Здравей, Джулиана.
Ние тук си се разбираме, защото си знаем душиците.

Аз втрещих милото вчера. Сега ще ви разкажа. Виждам аз един магазин с табела за дънки по 5 лв и влизаме вътре, щото аз имам само един чифт вече, другите се скъсаха. Харесах си една пола, обаче все пак гледам дънките и нещо не мога да се ориентирам в номерацията. И и казвам на продавачката, че тези, които нося в момента са 34, да ми каже на кой номер от нейните отговарят. Тя ме поглежда цялата и казва: "Ми като за вас нямаме". Аз се вбесих (не купих полата) и излязохме. И аха затворихме вратата и рев, ама рев. И милото  Shocked  newsm78 И аз "Ама тя ме нарече дебела!!!" и той  Shocked Shocked Shocked , щото според него тя не е казала такова нещо  Laughing, ама тъпата патица можеше да каже "220 размер, ама няма наличност от него в момента".  Обаче не, за мен нямало. Гъска. И така, аз рева, милото бърше сълзи и се старае да не ми размаже грима, въобще - картинка. И той се чуди и мае как аз от нейните думи съм си извадила извод, че ме е нарекла дебела  Mr. Green
Eo, добре ти е казала жената...мен веднъж едни "любезни и деликатни" ме караха да пробвам 100 чифта с 2 номера по малки от този който търсех!!! И не ми казват, а и аз умницата не погледнах (бях още тийн)... и "Ама само този вижте!... Не, не този е друг модел- може да ви стане" Почувствах се ужасно, отказах се да меря каквото и да е и си тръгнах, а те ми казаха- ами съжаляваме, нямаме 31. и аз: "а аз досега какво мерих?!?!?!" "29" #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire
така че - спестили са ти време и нерви  Hug

Общи условия

Активация на акаунт