Жената Рак 5

• 32 780
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
А, то като дойдат момчетата, ще ми оправят климатика. Аз просто не разбирам от него. Иначе и тук е високо и широко и по принцип не става повече от 20-21  Rolling Eyes

# 211
  • Варна
Може ли и аз при вас?  Flutter
Рачка съм ( 1.07), с мъж рак. Детето и то трябваше да е рак, ама додрапа до лъв.  Laughing

# 212

Кика,  Hug Hug Hug

# 213
  • където мечтите се сбъдват
Добро утро и от мен   bouquet

# 214
  • София
Eй,до вчера се радвах на снега,ама вече ми идва в повече.А и като излизам 6.30ч за работа съвсем  newsm50

# 215
  • където мечтите се сбъдват
Аз пък никога не съм се радвала на снега,защото носи със себе си студ.Искам да е топло  Crossing Arms

# 216
Скоро и на мен ще ми писне от студа. Иначе не се оплаквам, тихо е. Като е топло настава адска шумотевица.

Добре дошла, Кикаха!

# 217
  • Варна
На мен взе да ми писва. Снегът добре, ама тоя кучешки студ не се трае.Добре, че поне децата не са на училище.

kikaha приятно ми  да те видя тук Hug

# 218
....кучешки студ не се трае....
Комбинацията кучешки студ и тъпи колеги е повече ужасна Mr. Green
Това за запис в днешният ден от мен Joy

# 219
  • Варна
Благодаря ви!  Hug Hug Hug

Сега се прибираме, ауууу, мразя студ значи! Crossing Arms Особено с вятър и лед на пътя!

Милото като разбра, че сме във ваканция, веднага ни повика в планината. Ама как се тръгва при такива условия! Мисля, мисля, ама не ми се рискува по пътищата.

# 220
Вече и на мен ми писна от тоя студ. В кухнята е хладилник, изолирани сме в детската стая, че тя е най-топла. Да идва пролет.

# 221
  • Варна
Аз незнам дали ще изтрая до пролетта. Имам усещането, че ще замръзна някъде и ще се размразя тъкмо за рожденните ни дни Grinning

# 222
А, не така - да изпуснеш един прекрасен сезон.  Laughing

# 223
  • Варна
Нямам търпение да дойде лятото. Всяка събота и неделя по цял ден на плаж. Simple Smile

# 224
И рокли с големи деколтета Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт