Жената Рак 5

• 32 577
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
На мен пък редовно ми предлагат по- малки размери сутиени.   Twisted Evil

Вече много внимавам да съм с изправен гръб и изпъчена, като тръгна за бельо. Joy

# 676
Хахахахаха  Joy
Благодаря ви  Hug

# 677
  • София
И на  мен една продавачка ми беше казала абсолютно същото,ама магазина фалира Mr. Green,а тогава носех М размер/интересно сигурно магазина беше за анорексички/.Аз обаче и досега се шегувам с това изказване като минем покрай този бивш магазин.Хич не съм черногледа,че някой е смотан и даже и дрехи не може да продава. Crossing Arms

# 678
Добро утро, рачета! Още една лунатичка иска да се присъедини към вас!

Рак съм с асцендент риба - много вода, много чудо при мен. Живея с овен, много хубава връзка имаме, противно на всички лоши прогнози. Преди това две дълги връзки и двете с козирог - ужасТ и безумие....

От много време ви следя и искрено се забавлявам, сега вече имам и време да се включвам пълноценно по темата  Grinning Grinning Grinning

# 679
Добро утро, рачета! Още една лунатичка иска да се присъедини към вас!

Hug Hug Hug

# 680
  • София
Добре дошла и то в нашия месец,poppy-fairy! Hug

# 681
Знаех, че мога да очаквам топло рачешко посрещане  Hug Hug Hug

# 682
  • Варна
Добре дошла!!!  Hug Hug Hug
Ох, днес не съм в настроение........има ли по-чувствителни от нас,кажете ми???!  Cry

# 683
Добре дошла!   bouquet
Аз съм с асцендент везни, та освен водна, съм и вятърничава  Laughing

# 684
Добре дошла!   bouquet
Аз съм с асцендент везни, та освен водна, съм и вятърничава  Laughing

newsm62 newsm62 newsm62  Везните някой път на голям драматизъм ги избива.

Сагапо, и на мен ми е малко смотано, но аз от месеци почти не излизам от нас, карам малко тежка бременност. Истината е, че на фона на всички кофти работи, които ми се случват, запазвам завидно спокойствие и дух - нещо характерно за рака. За глупости се депресираме и шашкаме, но когато пред нас има нещо наистина сериозно, сме силни като Съветския Съюз  Grinning Grinning

# 685
  • Варна
Аз съм с асцендент Дева  Peace

# 686
  • Варна
poppy-fairy, Джулиана добре дошли и от мен Hug Hug

Оле снощи беше размазващото парти вкъщи по случай рд-то и именния ден. Сега едва гледам, а и на работа трябва да ходя; добре че не пия Mr. Green

По въпроса с "дебелините" не само милото, ами май и всички вече ме знаят каква съм параноичка. От дете имам комплекси, че съм дебела (тогава и бях де) и това мисля, че цял живот няма да се промени. Дори когато вече не съм чак толкова, все "улавям" някоя реплика по този повод ooooh! Тежи им, ама какво да направя - вече психиката ми се е увредена Crazy

# 687
Аз съм с асцендент Рак Blush
А аз като бях малка, бях много кльощава. Сега всъщност изглеждам нормално като за тоя ръст, може би пухкава, но дебела не съм. Ама като си бил като клечка и после си, ъмммм, пухкав   Mr. Green, си мислиш, че си дебел Blush

# 688
И аз все живея с параноята, че съм дебела. Ама в момента наистина съм. Пусто чревоугодничество, не мога да не си угодя.

# 689
И аз не мога да не си угодя  Blush

Общи условия

Активация на акаунт