Жената Рак 5

• 32 586
  • 753
  •   1
Отговори
# 720
Аз не се дърпам. Нямам спомен някога да съм се дърпала на някого.
Какво да се дърпам, само да отлагам хубавото  Joy

# 721
Аз само готвенето недолюбвам като физическо действие Twisted Evil
Предпочитам да почиствам примерно.

Обичам много да се дърпам  Laughing Той става звяр след това.....
А кълки стискаш ли като ученичка hahaha

# 722
Аз не се дърпам. Нямам спомен някога да съм се дърпала на някого.
Какво да се дърпам, само да отлагам хубавото  Joy
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImboИ аз не се дърпам!
Ама на мен не ми и отива да играя театро, щото моят си ме знае, че за секс винаги съм на мах Mr. Green

# 723
Аз само готвенето недолюбвам като физическо действие Twisted Evil
Предпочитам да почиствам примерно.
Аз обратното  Mr. Green

# 724
  • Варна
tzarina, честит рожден ден и от мен (малко позакъсняло)...  Tada
Сигурна съм, че си имала страхотно отпразнуване и ти желая същи толкова страхотна година. До догодина, когато ще си пожелаваме пак Mr. Green

Абе за секса, аз мислех че съм асексуална, беше ми като задължение - да изпера, да изчистя, да правим секс Sick .... докато не срещнах телето (първото); а пък със настоящото теле - направо съм маниачка Joy Важни са и двамата, пък аз (като всички рачки  Rolling Eyes ) много улавям всяка емоция и мисъл на партньора и това може да ми затрие либидото с месеци. А първият ми партньор явно не можеше да се настрои на моята вълна. А секс за една нощ случвал ли ви се е? На мен никога - даже бих казала (не искам да обидя никой Peace ) малко ме отвращава идеята...

# 725
  • София
А секс за една нощ случвал ли ви се е? На мен никога - даже бих казала (не искам да обидя никой Peace ) малко ме отвращава идеята...
Случвал ми се е. Не е бил планиран като секс за една нощ, но след първата нощ не бих повторила със същия индивид.

# 726
Случвал ми се е, по мое желание, дори.
В смисъл, още от началото съм знаела, че ще е за една нощ и не съм имала против.
Не е било никак лошо Laughing
Много от приятелките ми го осъждат това поведение, обаче аз имах нужда от него в онзи момент.
Аз съм такава, като съм сама (което е било 2 пъти в живота ми, хаха), много дива и не ми пука от нищо и никого, дай ми само купони и мъже, да се чувствам жива. Joy Даже едната ми приятелка ми беше наговорила куп неща как никой няма да ме иска за сериозна връзка, защото съм такава и прочие. И в един момент, обратно на нейната логика (че като ми говори така, ще се кротна), си бях казала - ми така и така няма да ме искат, ще си правя квото искам  Joy То пък тогава се появи Стрелецът, на когото, още в момента на запознаването, обясних колко съм лоша Crazy, а той реши да приеме предизвикателството, явно. Thinking
И сега съм ангел небесен  Joy

# 727
Настоящата ми връзка започна уж само за една нощ  newsm62  допаднахме си много и нещата продължиха, изградихме стабилна връзка на стабилна сексуална основа. Но ако не бях толкова впечатлена, със сигурност щеше да си остане за една нощ.

# 728
много улавям всяка емоция и мисъл на партньора и това може да ми затрие либидото с месеци.

И аз съм така, кофти проблем е това.  Confused

Имала съм еднократни забивки, да, в дивия ми период преди забравих вече колко години. Понякога точно това си му трябва на човек, но ги приемам най-вече като гимнастика, емоционално нищо не са ми носили.

# 729
Щях да кажа, че нищо не може да ми убие либидото  Laughing, но се сетих, че може - когато бившият ми съпруг отказваше да имаме дете, е тогава ми беше толкова  Rolling Eyes, абе хич не ми се правеше.

# 730
То кой ли ги е нямал тия "гимнастически" периоди  Laughing особено в студентските години  Laughing

# 731
Баш, баш, ПипиMr. Green

На мен и нервността, и недоспиването успешно ми потушават всякакви желания.  Confused

# 732
  • Варна
Само да се надупиш пред любимият и ти е в кърпа вързан  hahaha hahaha

# 733
Има сватба пред блока. Танци, пляски, бибиткане, екшън, булка взимат.
Не мен, де, в съседния вход влязоха  Mr. Green
Та какво ви е на вас мнението за сватбените традиции?

# 734
Мнението ми е - колкото по-семпло и тихо, толкова по-добре. Както казваше един приятел на брат ми някога/беше в развод, горкия/ "ние, българите така както шумно се женим, така се и развеждаме"  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт