Къде в Пловдив??? - 28

• 59 789
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Къде в Пловдив могат да се намерят "читави" зимни якета за туризъм/ски на по- достъпни цени?
Аутлет или специализиран магазин втора ръка...

Бени,мисля скоро имаше в Лидл...ама дали са свестни.Иначе има по вторите като Ла Фиеста на Сточна гара и с-у ВМИ има един магазин- Зиг-заг.Има и там доста. Запазени,че и детски. Peace

# 166
Момичета, споделете кое е най-доброто и зрелищно кино в Пловдив.
Ще имам гостенчета от провинцията за празниците и искам да ги изненадам като ги заведа на прожекция на най-новата серия от Мисията невъзможна. Но от години не съм ходила на кино и не мога да се ориентирам в кое кино ги заведа.

Разбира се, че само в Синема Сити... Виж как са се сетили момичетата. Wink
Майтапа настрана, но децата от малките градове си умират за 3Д кино, за моя лигльо едва ли не трябва да му се моля да отиде на кино, докато тези деца излизат зашеметени от прожекциите. И после Макдоналдс ги довършва.
Тъй като участвам и в организирането на такива посещения, наблюденията са ми от първа ръка.
Сега хитовете са 3Д за малките - Тайните Служби на Дядо Коледа и Котаракът в чизми /тръгва от петък/. Не знам Мисията дали е 3Д, но ако не е, направи сигурно, че отиват и на 3Д.

За зимните екипи - в Ла Фиеста има половин етаж със всякакви размери.

# 167
  • Пловдив
Благодаря, момичета!   bouquet

За Ла фиеста не се бях сетила...
А в Лидл ги гледах...не са добри, според мен...

# 168
От вас разбирам за този нов Аутлет,сигурно ще е нещо,като този по пътя Бургас-Слънчев бряг,имам някакъв спомен,че там в дъното имаше някакви дрехи и обувки на някаква неизвестна за мен марка,но пък изглеждаха доста симпатично,явно разширяват дейността!

# 169
Момичета помагайте,
снощи детенце повърна на килима. Поизчистих с гъба и мокри кърпички, какво успях, навих го на руло и го метнах на терасата. Моля за идеи къде по това време могат да го изперат. Не ми се ще да е в някоя автомивка, защото не ми харесва как ги изпират. Освен това килима е светло бежов, тип шаги, а детето повърна един червен сок от вишни. Дайте идея с какво да го третирам, преди да го занеса за пране. В този сняг как ли ще го изсуша?

# 170
Момичета помагайте,
снощи детенце повърна на килима. Поизчистих с гъба и мокри кърпички, какво успях, навих го на руло и го метнах на терасата. Моля за идеи къде по това време могат да го изперат. Не ми се ще да е в някоя автомивка, защото не ми харесва как ги изпират. Освен това килима е светло бежов, тип шаги, а детето повърна един червен сок от вишни. Дайте идея с какво да го третирам, преди да го занеса за пране. В този сняг как ли ще го изсуша?

Червеният сок от плодове се премахва с кисел разтвор, аз лично натърквам с кисело мляко и стои така една нощ, това преди прането. Сложиш ли сапун, червеният цвят посинява и няма махане. Но за килим е неподходящо. Има един препарат АТИ клири
/два вида са за мазни и цветни петна/, мисля че в Лекси, Сани и Бриколаж го имат. Български е и е за петна от вино и плодове, с него от дрехи се махат червените петна без проблем.
Купувала съм си за същата цел препарати от Кауфланд без успех в почистването, с Вениш също са ми оставали лекета.
От препаратите за мокети и килими, много съм доволна от Емсал жълта туба, продават го в Кауфланд, не се пени много, килимът става нов.
В това време бих се пробвала аз да го оправя, не се сещам къде ще ти свършат работа за пране, освен ако не грейне слънце.

А аз съм с въпрос и не съвсем по темата, но ако някой е поръчвал ортопедични стелки за дете в поликниниката на Понеделник пазара, ще съм благодарна да ме ориентира в цени и срокове. Разбрах, че на място се взима отпечатък от крачето.

# 171
Препарат за петна съм доволна от този тип ролка,универсален.В Метро са около 3 лв.

# 172
  • Пловдив
Имам спомен,че някой търсеше рокля за принцеса за около 4 год.Ето на какво попаднах:
http://prodavalnik.com/krasiva-roklya-za-printsesi-orginalna-na-disni-i2951687

# 173
  • plovdiv
Някой знае ли дали зад сладкарница Неделя, в този район, има детска кухня?
Има кухня,  но не точно зад а близо -в яслата с/у ВИХВП, готвят много добре, но нямат места Peace

# 174
Момичета,какво представлява склад Рови-Рови( зад Аркадия някъде)-втора ръка ,или като ТСМ едно време в кашоните?

# 175
  • Пловдив
Къде по това време има детски пантофи(не ватирани) Rolling Eyes Ама не тези на Беко...Във Форума е обрано,в Бейбиленда-също...
В Лекси (новото, до моста на ВХВП) на втория етаж има чудни модели, мисля, че на Зетпол, цените са под 20лв, на дъщеря ми й купувах скоро, май около 12лв бяха. И по-скъпчики има. Хубави, памучни, леки. Ето го нашия моде, само че тук е в друг цвят http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/18301
.... Сега погледнах, че момченце имаш, предполагам, че момичешки модели няма да са ти интересни  Mr. Green Но има и за момчета  Peace
Рови-рови ми звучи на секънд хенд, почти 100% съм сигурна, че е такова  Peace

Последна редакция: пн, 19 дек 2011, 15:35 от *Буб*

# 176
М/у другото в предната тема коментирахме инвест банк и някой каза, че в панаира офис нямало- има и си работи!

# 177
  • Пловдив
За това Рови-рови ми беше попаднала някаква реклама преди месец някъде - нещо като аутлет май го водеха, или нещо подобно

# 178
Момичета помагайте,
Лейди, обади се на тепавица Рай, моите ги праха в средата на ноември и ми ги върнаха съвсем сухи. Имат доста сносен сайт разгледай

# 179
Момичета,какво представлява склад Рови-Рови( зад Аркадия някъде)-втора ръка ,или като ТСМ едно време в кашоните?

Представлява магазин "Боклук". Стоки с дефекти, счупени, с нарушена опаковка /на цени като със здрава/  и т.н. Имаше и техника, неработеща и съмнително работеща. За мен лично цените бяха неоправдано високи за неща изхвърлени от някой  Peace

Общи условия

Активация на акаунт