Къде в Пловдив??? - 28

• 59 775
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Днес набързо разгледах оутлета на Пума.
Намира се по-близо до Асеновград. Огромно хале, добре отоплено и с мнооого стока.
Предимно Пума, но и Найк има. Има детско, мъжко и дамско - маратонки, ботуши, джапанки, анцунзи, якета, шапки, сакове. В дъното на халето има и дрехи на някаква американска фимрма /ежедневно и официално/.
За цените можете да се ориентирате от сайта им. Работят всеки ден от 9 до 20ч.

Дано съм била полезна  Grinning

И понеже не ми разрешава форума да дам линк - напишете на английски бигоутлет.бг и ще разгледате стоката.
Аз лично не съм запленена, но това е само мое мнение.

# 151
момичета търся детски коледни шапки,за предпочитане плюш!навсякъде срещам само за възрастни
Така ли, я кажи къде, защото аз срещам само детски.
Искам да е с хубав рунтав пух.
А ти къде срещаш детски, понеже аз търся бебешка?

# 152
  • Пловдив
Днес набързо разгледах оутлета на Пума. ...
За цените можете да се ориентирате от сайта им....
Благодаря ти,след като видях цените ,вече не ми е интересен Mr. Green
предпочитам да дочакам намаленията в ,,неаутлетите,,

# 153
  • Пловдив
Някой знае ли дали зад сладкарница Неделя, в този район, има детска кухня?

# 154
Коя Неделя-ако е тази на кръстовището на 6 .септ. с Руски-кухня има на Данаил НИколев накрая,друга около ясла до ВХВП.

# 155
  • Пловдив
Коя Неделя-ако е тази на кръстовището на 6 .септ. с Руски-кухня има на Данаил НИколев накрая,друга около ясла до ВХВП.

Да, тази кухня я знам, но разбрах, че и зад Неделята имало някъде  newsm78

# 156
Хора, препоръчайте някоя агенция за недвижими имоти   Praynig
Може и на лични

Благодарско на всички, които се отзоваха   bouquet
Сега се сетих за друго... има едни турски ботушки дето са ги пуснали (не са GiAnni)- нещо с F май започваха. Някой сеща ли се newsm78

# 157

Има някъде около моста на Герджика, но не знам къде точно. Някои майки, с които излизахме я ползваха.

# 158
  • Пловдив
Къде в Пловдив могат да се намерят "читави" зимни якета за туризъм/ски на по- достъпни цени?
Аутлет или специализиран магазин втора ръка...

# 159
  • Пловдив

Има някъде около моста на Герджика, но не знам къде точно. Някои майки, с които излизахме я ползваха.

И тази я знам.. Благодаря, момичета, явно съм в грешка и няма кухня където си мисля   bouquet

# 160
много странно, на сайта на аутлета, който е дала Джони има адреса в пловдив само на аутлета на коматевско шосе... а вие май говорите за друг. или се бъркам?

# 161
много странно, на сайта на аутлета, който е дала Джони има адреса в пловдив само на аутлета на коматевско шосе... а вие май говорите за друг. или се бъркам?

Аз подозирам, че са същите вносители, но имат ново хале, което се намира преди Асеновград. От стоката им тук не бяхме очаровани, нито от цени, от предлагане също.
Тази събота минавахме оттам, но на връщане нещо се замотахме и не го разгледахме. По спомен се намира в дясно, след разклона на околовръстното.

# 162
Момичета, споделете кое е най-доброто и зрелищно кино в Пловдив.
Ще имам гостенчета от провинцията за празниците и искам да ги изненадам като ги заведа на прожекция на най-новата серия от Мисията невъзможна. Но от години не съм ходила на кино и не мога да се ориентирам в кое кино ги заведа.

# 163
  • Пловдив
И аз мисля, че е на същите собственици като на Коматевския оутлет.
А Асеновградския е доооста по-далеч от разклона на околовръстното...пътувайки от П-в към А-д е на 17км  почти преди разклона за долни воден. Да отдясно е и след КЦМ.

# 164
  • Пловдив
Момичета, споделете кое е най-доброто и зрелищно кино в Пловдив.
Ще имам гостенчета от провинцията за празниците и искам да ги изненадам като ги заведа на прожекция на най-новата серия от Мисията невъзможна. Но от години не съм ходила на кино и не мога да се ориентирам в кое кино ги заведа.

Ей ся ще дойде Ерин и ще ти каже...Само в Мола Mr. Green Peace Това в кръга на шегата...
Но там е най-новото май Rolling Eyes Иначе има и в бившето Фламинго.

Общи условия

Активация на акаунт