Къде в Пловдив??? - 28

• 59 686
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Къде в МОЛ Пловдив има стая за кърмене???

Стаите за преобличане се водят стаи за кърмене - със сигурност на партер и ниво 1 има
Също в Мадъркеър стаята е гъзарски барната
Общите са по-семпли

# 121
Момичета, препоръчайте ми моля добър зъболекар, по възможност в района на Кършияка.  Praynig
Аз да си подновя въпроса, може все някой да се включи с предложение...
аз съм много доволна от изидент - имат си всичко- рентген и т.н. + много добри специалисти. Била съм при различни зъболекарки и винаги съм оставала доволна. Работят със здравната каса.
Благодаря ти!  Hug

# 122
Най-удобна е стаята на 3-я етаж, зад киното. Има стол с облегалки, който в другите стаи няма. Има мивка с топла вода, течен сапун, място за повиване и хартиени кърпи  Hug

# 123
Някой има ли актуален телефон на клиника Вела? Мобилният им е изключен, а миналата седмица ми звъняха от съвсем нов номер, явно са сменили телефоните.

# 124
  • Пловдив
И аз да попитам за Коледните сладки на Попимони - с поръчка ли са или веднага на място може да се купува? Работят ли в неделя, тук виждам, че Да http://citybonk.com/spots/popimoni/1215
Имат всички коледни меденки,в чаша,без чаша,като кексчета,картички и т.н.Много са красиви и имат всичко в наличност.Честно казано изкопирали са коледните лакомства на" 100 гр.сладки" ,който виждам в сайта им.Имаш единични по 1 лв,малки торбички за 2 лв и т.н.И честно казано,тези със шоколада найстина ми харесаха и като вкус!

# 125
  • Пловдив
Най-удобна е стаята на 3-я етаж, зад киното. Има стол с облегалки, който в другите стаи няма. Има мивка с топла вода, течен сапун, място за повиване и хартиени кърпи  Hug
Много се радвам,че са се сетили да помислят за кърмещите майки.По времето на първото ми дете нямаше такива екстри,кърмила съм и съм цедяла мляко на всевъзможни места и почти винаги имаше нагли зяпачи.

# 126
момичета търся детски коледни шапки,за предпочитане плюш!навсякъде срещам само за възрастни

# 127
  • Пловдив
Здравейте момичета   bouquet едни мои познати търсят играчка ЗВЯРА от "Красавицата и Звяра" нямало значение дали ще е плюшен или какъвто и да е,просто да е звяра  Grinning .Та,ако някой го е засичал някъде,моля да сподели   bouquet

# 128
момичета търся детски коледни шапки,за предпочитане плюш!навсякъде срещам само за възрастни
Така ли, я кажи къде, защото аз срещам само детски.
Искам да е с хубав рунтав пух.

# 129
  • Пловдив
Трябва ми адрес на фирма в Асеновград, в която се  може да си занесеш месо и да ти напълнят луканки.

# 130
  • о`майна лунна нощ е
Вземи си gsm-а. Имаш пропуснато повикване с оферта  Mr. Green

# 131
  • Пловдив
Ходи ли някой в аутлета на Пума  мужду Пловдив и Асеновград?Пишеше ,че отваря на 14 декември.Заслужава ли си посещението?

# 132
Някой ходил ли е на 5D кино в МОЛ Галерия? Какви са филмите и цените на билетите?

# 133
Някой ходил ли е на 5D кино в МОЛ Галерия? Какви са филмите и цените на билетите?

И мен ме интересува.В сайта на Галерия прочетох за новата технология и че билетите са 5лв,но никъде не намерих име на киното,нито пък програмата му  newsm78

П.П.Разрових се по-обстойно и излезе някакъв афиш с филми.Погледни в сайта им  Peace

# 134
Кино е силно казано.
"Киното" е  един контейнер, с 10тина места, а филмите са по 10-15 минути.
Контейнерът се намира като слезете с ескалатора от централния вход - в дясно.

Последна редакция: нд, 18 дек 2011, 13:04 от ioli

Общи условия

Активация на акаунт