Къде в Пловдив??? - 28

• 59 769
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
e, да това са кабините от по морето
за 10 000 евро толкова

# 136
e, да това са кабините от по морето
за 10 000 евро толкова

Аааа, сега вече ми се изясни, какво е това кино.  ooooh!
Според мен е забавление, подходящо за луна парк, ама да го наречеш чак кино....

# 137
  • Пловдив
Къде по това време има детски пантофи(не ватирани) Rolling Eyes Ама не тези на Беко...Във Форума е обрано,в Бейбиленда-също...

# 138
Хора, препоръчайте някоя агенция за недвижими имоти   Praynig
Може и на лични

# 139
  • Пловдив
Хора, препоръчайте някоя агенция за недвижими имоти   Praynig
Може и на лични

Инот,офиса и е на Вазов... Peace

# 140
Къде по това време има детски пантофи(не ватирани) Rolling Eyes Ама не тези на Беко...Във Форума е обрано,в Бейбиленда-също...

Бефадо - аз ги купувам от магазина на Венера.

# 141
  • Пловдив

Бефадо - аз ги купувам от магазина на Венера.

Обясни,моля къде е...Мерси! Peace

# 142
Венера е срещу служебния вход на панаира,но на центъра има Бефадо/ Илинорсрещу Маркет център .Цените са ок. 20-тина лв.

# 143
Бефадо по 15-16 лв има срещу Верди до РТЦ.

# 144
  • София / Пловдив
Бефадо по 15-16 лв има срещу Верди до РТЦ.

Peace Но магазина в пресечката на "Кап.Райчо" има по - голям избор.

И аз се нареждам на опашката да чакам отзиви за аутлета на Пума.

# 145
  • Пловдив
Я ми обяснете къде точно се намира този аутлет на пума? Hug

# 146
Пак съм изпуснала няколко темички
Балли, големи красоти си показала, и аз съм на опашката за коледните сладки от Попимони. Дано да са толкова вкусни, колкото красиви  Peace
Такаааа,хайде и аз тук с проблем!Търсим си място,на което да заведем децата и да има Дядо Коледа,който да им даде някакви малко подаръчета и да се снимаме с него!Около 5 деца сме,около 2 годишни!
Лилия Златна, днес в Метро до Джъмбо имаше дядо Коледа. Само като ни видя с децата веднага се приспалмчи да ги закача, но нашия батко реши да се срамува и не пожела да си вземе бонбонче.
Момичета, препоръчайте ми моля добър зъболекар, по възможност в района на Кършияка.  Praynig
Аз да си подновя въпроса, може все някой да се включи с предложение...
Нефертари, ако решиш да смениш района, мога да препоръчам моя зъболекар, на ул. "Славянска" е кабинетът. Ако се интересуваш пиши ми ЛС.

# 147
  • Пловдив
И аз да попитам за Коледните сладки на Попимони - с поръчка ли са или веднага на място може да се купува? Работят ли в неделя, тук виждам, че Да http://citybonk.com/spots/popimoni/1215
Имат всички коледни меденки,в чаша,без чаша,като кексчета,картички и т.н.Много са красиви и имат всичко в наличност.Честно казано изкопирали са коледните лакомства на" 100 гр.сладки" ,който виждам в сайта им.Имаш единични по 1 лв,малки торбички за 2 лв и т.н.И честно казано,тези със шоколада найстина ми харесаха и като вкус!
Съвсем се обърках с тези колени сладки,май съм била гладна като съм писала.И от Папимони съм яла,но горната информация за копираните от "100 гр.сладки" и цените им се отнасят за "Чочко"-на бул.Христо Ботев срещу Макдоналдс горе-долу се пада.

# 148
  • Пловдив
За пантофите препоръчвам магазинчето срещу Верди до Градската градина. Верно, няма толкова голяма разнообразие, колкото в Илинор на Капитан Райчо, но пък то за момченцата и в Илинор не са кой знае какви. Цените са по-добри (15-17 лв), а пантофките им са също на някаква полска фирма, но според мен са по-добри от Бефадо.  Peace

# 149
  • Пловдив
Я ми обяснете къде точно се намира този аутлет на пума? Hug
На Асеновградско  шосе ,  след завод КЦМ , от същата страна на пътя ,но не съм го посещавала.

Общи условия

Активация на акаунт