Къде в Пловдив??? - 28

• 59 795
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, утре ми предстои обикаляне по магазините по спешност, за яке (или палто), за мен. Трябва ми нещо спортно елегантно...
Изключвам района на Панаира, Мол-а и Главната...
Трябва ми място, където има избор на номера.
Мерси предварително!!!

# 181
Някой да даде идея къде мога да дам за ремонт епилатор Филипс? Проблемът е някъде по кабелите.

# 182
Имам спомен,че някой търсеше рокля за принцеса за около 4 год.Ето на какво попаднах:
http://prodavalnik.com/krasiva-roklya-za-printsesi-orginalna-na-disni-i2951687

Аз,аз,аз Peace!
Търсих вчера в Джъмбо ама нямаше...в каталога на Метро имаше костюми за момченца, ама такива рокли не видях... Rolling Eyes

# 183
Момичета помагайте,
снощи детенце повърна на килима. Поизчистих с гъба и мокри кърпички, какво успях, навих го на руло и го метнах на терасата. Моля за идеи къде по това време могат да го изперат. Не ми се ще да е в някоя автомивка, защото не ми харесва как ги изпират. Освен това килима е светло бежов, тип шаги, а детето повърна един червен сок от вишни. Дайте идея с какво да го третирам, преди да го занеса за пране. В този сняг как ли ще го изсуша?
Лейди, обади се на тепавица Рай, моите ги праха в средата на ноември и ми ги върнаха съвсем сухи. Имат доста сносен сайт разгледай
Благодаря за съвета, но аз още сутринта се разрових из нета и попаднах на тях. Мъжът ми занесе килима и се надявам да го изперат добре. Понеже нямах време да ходя за препарати, го намазах обилно с кисело мляко. Дано да не му стане нещо и петната да се изперат.
Дамата от тепавицата каза, че новите сокове оставяли такива петна, че и най-силните препарати не ги изпирали, но ми обеща да го третират с нещо преди да го изперат. Каза, че ще изсъхне за 3-4 дена и ще ми се обадят да отида да си го взема като е готов.
Така че отзиви за качеството след няколко дни, на първо време мога да кажа само, че цените са добри.

# 184
Момичета, утре ми предстои обикаляне по магазините по спешност, за яке (или палто), за мен. Трябва ми нещо спортно елегантно...
Мерси предварително!!!
Какво точно си търсиш !При мен има и шуби и палта .Пиши на л.п ще ти обясня .

# 185
  • Пловдив
Мерси предварително!!!

Аз окъомври месец си купих палто от магазина до платовете Мерилина - отстрани на моста.

# 186
  • Пловдив
Някой да си е купувал парфюми от тук...http://fragrances.bg/    Венера козметикс???

# 187
  • Пловдив
търся мигел камино и найджъл паурдрайв от количките, навсякъде са изчерпани, но все пак някой да ги е виждал някъде   bouquet

# 188
  • Пловдив
Мерси предварително!!!
На втория етаж на Гранда набелязах едно магазинче с доста спортни якета. Като цяло в Гранда на 3-4 места има якета.
Палто - в Микстар на Иван Вазов  - но цените са 129лв. и не са спортни, а елегантни.

# 189
  • Пловдив
Здравейте, вчера си направих малка чистка в шкафчето с лекарствата и се оказа, че има много стари, които или са с изтекъл срок, или вече не се знае кога на кой и за какво са предписвани. Чувала съм, че лекарства не се изхвърлят в контейнера с битови отпадъци, но не знам къде мога да ги изхвърля в такъв случай. Предложете нещо  Peace

# 190
Мерси предварително!!!
Ако не ти е далече Тракия хвърли едно око в аутлета на Етере. Аз си купих преди няколко дни късо спортно-елегантно палтенце от 160 на 70 лв., с 42 % вълна. Аз взех 40-ката, остана само номер 46. Имаше и няколко други модела палтенца, но не ги загледах особено, понеже търсех рокля. А това късичкото случайно ми попадна пред погледа и много ми хареса. Ако искаш ще ти обясня къде точно се намира.

# 191
Здравейте, вчера си направих малка чистка в шкафчето с лекарствата и се оказа, че има много стари, които или са с изтекъл срок, или вече не се знае кога на кой и за какво са предписвани. Чувала съм, че лекарства не се изхвърлят в контейнера с битови отпадъци, но не знам къде мога да ги изхвърля в такъв случай. Предложете нещо  Peace

В България няма къде нито да изхвърлиш лекарства, нито къде да ги върнеш. Поне не регламентирано.
По принцип трябва да ги взимат в аптеките, но поради липса на депо за медицински/болнични  отпадъци, ако питаш в някоя аптека, ще те гледат като полезно изкопаемо  Peace

# 192
  • Пловдив
Колко тъжно   Confused   Благодаря ти, БиРенкА

# 193
Скоро приеха закон, че всеки по-голям град ще има площадка за събиране на разни такива неща, но мисля, че след 1-2 години ще се направят..

# 194
  • Пловдив
Колко тъжно   Confused   Благодаря ти, БиРенкА
Аз ги изсипвам в канализацията, за да не вземе някой клошар да ги погълне...знам, че не е редно, но ми се струва по-...хуманно.

Общи условия

Активация на акаунт