Къде в Пловдив??? - 28

• 59 801
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
относно чантите, тези се водят за спорт- купуват се от спортните магазини... дори в сайта на така обсъждания аутлет мернах такива на пума... в мола можеш да пообиколиш спортните магазини.

Последна редакция: пт, 23 дек 2011, 22:06 от orez

# 301
Откъде мога да купя формички за коледни сладки?

# 302
  • Пловдив
Да, да, спортни са Simple Smile
Благодаря ти за информацията, ще проверя, май сам там не съм погледнала Crazy

Стефи, до колкото разбрах ти е спешно. Иначе такива има на сносни цени в Sportsdirect.

# 303
  • Пловдив
Откъде мога да купя формички за коледни сладки?

Аз си купих от Джъмбо - много са хубави, коледни , метални.

И аз да питам - тази вечер трябва да купим елха-жива, къде сте виждали в района на Тракия или към Смирненски.

# 304
  • Пловдив
Живи елхички има пред входа на Кауфланд в Тракия. Simple Smile

# 305
  • Пловдив
Къде има магазин или нещо подобно за компактдискове.В последно време всички свалят музика от интернет.Аз пък искам оригинален диск  Grinning

# 306
  • Пловдив
Момичета, знаете ли кога по принцип започват намаленията в Celio? Набелязала съм едни нещица за подарък, има ли шанс да ги намалят преди празниците, или няма смисъл да  чакам? Благодаря!

# 307
  • Пловдив
Къде има магазин или нещо подобно за компактдискове.В последно време всички свалят музика от интернет.Аз пък искам оригинален диск  Grinning
Зависи каква музика търсиш, ако е за рок музика на Отец Паисий има музикален магазин. Иначе и в Техномаркет, Кауфланд и т.н. продават дискове...

# 308
Благодаря на всички, които ми писаха за чантите Hug
Мире, не ми беше много спешно, но ми беше писнало да търся...И днес докато вървях към един от препоръчаните от вас магазини, на главната видях магазин за страхотни чанти, не знам как съм го пропуснала досега...И на витрината ми помаха едно чанте, дето ми грабна сърцето Heart Eyes Та така, намерих си каквото търсех Grinning Иначе от Спортса си бях харесала 2 модела, но не прочетох добри отзиви за материалите, и се отказах...

Формички за сладки има в Лекси и в Джъмбо - там съм виждала аз, и от там си купих наскоро, иначе сто процента има и в много други магазини Simple Smile По 2лв. бяха, доста формички са в комплекта.

# 309
Здравейте! Благодаря за отговорите, днес бях в Джъмбо и Лекси, но нямаше от такъв вид метални форми. В Джъмбо имаше 3 форми по-големи /пластмасови/, та се отказах  Cry Иначе за елхата, наистина в Лекси в Смирненски, е на хубава цена.

# 310
Хм, странно...Когато ходих аз, преди няколко дни, имаше страшно много формички (на щанда с домашните потреби са в Лекси), явно народът се е юрнал да купува масово..Дано си намериш отнякъде, сигурна съм че има по магазините тип домашни потреби или левчето дори.

# 311
  • Пловдив
И днес докато вървях към един от препоръчаните от вас магазини, на главната видях магазин за страхотни чанти, не знам как съм го пропуснала досега...И на витрината ми помаха едно чанте, дето ми грабна сърцето
Stef би ли споделила къде е този магазин за чанти?

# 312
  • Пловдив
Момичета,къде могат да ми направят чаша със снимка на детенце?Трябва ми от утре за утре Laughing

# 313
  • Пловдив
За такива сувенири знам в района на автогара юг но да ти обясня няма да успея.А моето питане е  дали има коледен базар в панаира тази година и дали си заслужава да отида.Идеята ми е,че трябва да купувам коледни подаръци играчки за малката .Ходих в джъмбо ,но е отвратително.Искам да отида някъде където хем мога да купя някои неща хем да пийна кафенце с приятелка утре.

# 314
Момичета,къде могат да ми направят чаша със снимка на детенце?Трябва ми от утре за утре Laughing
Преди доста време ми правиха във едно фото точно на колелото на гарата (ако още съществува  newsm78) Става за 20 минути, но трябва да имат машината за да положат печата и за изпекат чашата след това. Някое фото Пинк предполагам могат да ти свършат работа  Peace

Общи условия

Активация на акаунт