Къде в Пловдив??? - 28

• 59 750
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Кошница за пикник по това време къде може да има?
Май гледах в техномаркет миналия месец, но не съм сигурна. Не държа да е с порцеланови чинии.

Да, в Техномаркет до Домко има няколко варианта, много са хубави, но и цените им са  Crazy

# 376
Кошница за пикник по това време къде може да има?
Май гледах в техномаркет миналия месец, но не съм сигурна. Не държа да е с порцеланови чинии.

Да, в Техномаркет до Домко има няколко варианта, много са хубави, но и цените им са  Crazy

Подозирам, че са като тези, които има в нет-а и са над 150 лв.
В сезона има на много места, сещам се и за Практикер, но сега? Признавам, че още не съм обикаляла с тази цел, но не съм голям оптимист.

Сега търсих по старите теми, точно твое мнение имаше за склад на Брезовска. Е, стара, стара, колко да е стара, темата беше от септември2009  Laughing

# 377
В Бенетон има ли ве4е някакво намаление ?

Има,но на определени неща,в момента намалението е 30%  Peace
Мисля,че след Новата година е по-голямото намаление  Grinning

Благодаря     bouquet

# 378
  • София / Пловдив
В Бенетон има ли ве4е някакво намаление ?

Има,но на определени неща,в момента намалението е 30%  Peace....

А някои неща са със символичните минус 10%.
Най - осезаемо е намалението при блузките за децата, както и чорапи /по 5бр. за 12 лв./. Дънките например са си на високите цени.
Общо взето обаче, от детските са останали предимно малките номера. Единични бройки са останали от по - големите, за възрастните намалението е минимално все още.

# 379
Мога да дам отчет за намаленията в Стара Загора /защото така или иначе виждам по 100 пловдивчани на уикенд/
Зара, Бершка, Страдивариус, Пул&Беър - намаленията са до 40%, но има по няколко неща, които къртят мивки. Палтенца от обърната кожа уникално меки - тук в Терановата са по 100 лв и са твърди като шкурка, а в Страдивариус 90 и въобще не може да се сравни качеството. В Бершка кожено яке естествена кожа телешки бокс - 120 лв, където на другите места не можеш да го пипнеш под 250 и при това никаква марка...
Детското на Зара е много по-малко от миналата година /усетили са горе долу потреблението и стоката на намаление тази година навсякъде е в пъти по-малко/. Обаче намалението там е много по-добро - яке на малката където съм го купувала на 70 лв, в момента е 30, ама якенце перфектно.
Бешебкото е много малко, оособено за момичета, но детското е повече и разнообразно.
Мис Сиксти - до 40%, също като в нашия мол.
Хаус, Кроптаун, Ризървъд - 40%-50%

# 380
Магазините в Мол Пловдив как ще почиват? На 2.01. нормално ли ще работят?

# 381
Днес в Бенетон на главната имаше голям надпис "-50%", но не съм влизала да видя подробности.

# 382
  • София / Пловдив
В Waikiki в Галерията има ли намаления вече?

Днес в Бенетон на главната имаше голям надпис "-50%", но не съм влизала да видя подробности.

Само така пише, но всъщност са минимални намаленията, по - горе писах.

# 383
Магазините в Мол Пловдив как ще почиват? На 2.01. нормално ли ще работят?

някои ще си работят и на първи, някои почиват
целият мол /всички заведения, кафета, киното и тн т/ си работят на първи от 12 часа
втори от 10 до 21 магазините, 10-22 всички други

# 384
Детските със сигурност, дрехите като за нас - и те, но не знам подробно. Купувах блузки на малкия, намалени от 19лв. на 10, дрехите за възрастни не съм гледала, но има обявени намаления де.

# 385
Детските със сигурност, дрехите като за нас - и те, но не знам подробно. Купувах блузки на малкия, намалени от 19лв. на 10, дрехите за възрастни не съм гледала, но има обявени намаления де.
Вчера бях има на всичко намаления зависи какво те интересува при дамското точно имаше доста неща  и мноооого много хора Peace

# 386
Дами, търся си чаршафи от памук, долен 90х200 и торби 150х200. Къде мога да намеря на нормални цени? Не комплекти, единични бройки.

Благодаря!  bouquet

# 387

Не са истински намаления все още. Намират се някои изгодни покупки.
Примерно момичешки дънки номерация 1-8 г. имаше цени 16.90-19.90, бяха три, четири модела.
Блузките също имаха намаления, но не погледнах. Рекламата е до 50%, като малцинството са с толкова. Загледах се в едни розови дънки за лятото 10 лв, но пък са тънки и моята това лято нямаше как да й сложа панталон, та размислих въпреки изгодната цена.
Имам спомен, че януари и февруари миналата година оттам имахме наистина добри попадения.
Дано и тази година е така.

В момчешкия сектор малко се завъртях, но имаше няколко модела дънки и панталони като дънки, отгоре с колан и копче, прави.Малкият мери, но нещо не му се улучват моделите при тях и му беше всичко широко.
Това, което мери беше 14.90 и 17.90 дънки.
Но за тези панталончета миналата година помня, че дълго време се предлагаха на под 9 лв.

# 388
Момичета, от къде да купим фойерверки / заря на хубави цени?

# 389
  • Пловдив
Дами, търся си чаршафи от памук, долен 90х200 и торби 150х200. Къде мога да намеря на нормални цени? Не комплекти, единични бройки.

Благодаря!  bouquet

Чаршафи купих скоро от Кауфланд за 10 лв .

Общи условия

Активация на акаунт