Къде в Пловдив??? - 28

• 59 731
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, желая в весело посрещане на Новата година - бъдете здрави и щастливи   bouquet

Може ли да ми препоръчате добър специалист УНГ, работещ със Здравната каса. Съмнявам се за трета сливица при малката, но в града, в който сме нямам вяра на "специалистите".

# 391
Д-р Лилия Милинич в Каспела, д-р Петров на Байкал.
И двамата имат опит с деца.

# 392
Препоръчайте ми магазин откъдето да купя качествена електронна цигара за мъжа ми, спешно ми трябва за тази вечер!

# 393
Препоръчайте ми магазин откъдето да купя качествена електронна цигара за мъжа ми, спешно ми трябва за тази вечер!

Магазини Каса Дел Тобако - Военна болница като караш към ВСИ, вляво, има къде да паркираш.
Отивай сега, защото трябва да я заредиш до довечера.
Приятно прекарване! Що ще го мъчиш човека? Simple Smile

# 394
Ааа, не е моя идеята, негова си е - иска да ги отказва. Отивам.

# 395
  • София / Пловдив
Ааа, не е моя идеята, негова си е - иска да ги отказва. Отивам.

Успех  Laughing!
Аз издържах има - няма три дни с ел.цигара. Сега ми седи в офиса, за краен случай, когато примирам, а нямам време да изляза да пуша.

# 396
  • В царството на мечтите
Весело посрещане на новата година

# 397
Къде има голяямооо разнообразие от пъзели?

# 398
На първо място се сещам за Джъмбо , имат цял щанд с пъзели, от дървени за най-малките, до големите кутии с по сто и нагоре части. Зависи какво търсиш Simple Smile

# 399
  • Пловдив
Честита нова  2010..............,  Simple Smile

Днес Кауфланд работи ли? Може и лидъл, лекси или др., нямам претенции стига да е хранителен.....

Пъзели съм купувала от Хермес..........

# 400
  • Майничка
Лекси в Гранда работи, вероятно и другите също.

Честита Нова Година! Здраве и късмет да ви налази!

# 401
  • Пловдив
Лекси в Гранда работи, вероятно и другите също.

Честита Нова Година! Здраве и късмет да ви налази!

Мерси,   bouquet И този ми е достатъчен, а и ми е близо........

# 402
Къде има голяямооо разнообразие от пъзели?

За деца или възрастни?
Комсед са вносители на най-добрата марка за пъзели - Равенсбургер, така че ако трябва да се купува хубав пъзел от там
Отделно един познат ми казваше, че е станал вносител на много хубави пъзели, но не го заслушах много, магазинът му е в мол Галерия на 3ия етаж - казва се Сити Тойс, но какви са и какво разнообразие има, не мога да твърдя.

# 403
За много години, момичета   bouquet
Препоръчайте ми, моля, къде мога да разкодирам i-phone, внесен от Великобритания, както и горе-долу каква ще бъде цената.

# 404
  • о`майна лунна нощ е
Момичета, за много години! Нека 2012 да е здрава и щастлива   bouquet
Имам нужда от помощта ви - знаете ли къде днес има отворена/и аптека/и. Марешки със сигурност не работят.

Общи условия

Активация на акаунт