Къде в Пловдив??? - 28

• 59 678
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Здравейте!Аз днес с едно по-странно питане...
Улицата ни е северна и  в моемнта е гладка и заледена  като стъкло,колоте едва излизат,съответно никога не съм виждала да се почиства,а за опесъчаване да не  говорим.Някакви идеи към кого  да се обърна и как да се свържа по телефон или  направо да нахлуя в общината,ако успея да стигна до там? #Cussing out
Тел.112.Ние им се обадихме на 31-ви и веднага пратиха хора.Даже бяха опесъчили,а диспечърката беше много любезна даже ни пожела весели празници Grinning.

# 436
Момичета,къде има избор на кутии за съхранение.Нещо от този тип:http://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=62&pid=53973?Може и онлайн магазин.Благодаря предварително   bouquet
В Джъмбо.

За много години, живи и здрави да сте всички!

# 437
Търся козметичка, която да прави хубава кола маска (интим), на приемлива цена, за предпочитане в Смирненски. Решила съм старата да я сменям, че вече не ми харесва как работи, пък и започна да взима по-скъпо.

# 438
Данини в Кичука махнаха ли го?

# 439
Търся козметичка, която да прави хубава кола маска (интим), на приемлива цена, за предпочитане в Смирненски. Решила съм старата да я сменям, че вече не ми харесва как работи, пък и започна да взима по-скъпо.
Не знам дали ще ти е далече Колежа по икономика и администрация, улицата е Задруга. До Маркита се пада. Салона е ню вижън, козметичката се казва Алекс. Работи с хубава кола, хубави ленти. Отскоро съм й клиентка, но съм много доволна. Цените са 10 лв. интим, 18 лв. цели крака, друго не знам. Има едни карти за остстъпка от 10 % на всяко посещение плюс някакви бонуси.
Ако те интересува и ако ти е удобно мога да дам тел.  Hug

# 440
Не знам дали ще ти е далече Колежа по икономика и администрация, улицата е Задруга. До Маркита се пада. Салона е ню вижън, козметичката се казва Алекс. Работи с хубава кола, хубави ленти. Отскоро съм й клиентка, но съм много доволна. Цените са 10 лв. интим, 18 лв. цели крака, друго не знам. Има едни карти за остстъпка от 10 % на всяко посещение плюс някакви бонуси.
Ако те интересува и ако ти е удобно мога да дам тел.  Hug

По-скоро кажи с кои автобуси да стигна дотам.  Laughing

# 441
Здравейте!Аз днес с едно по-странно питане...
Улицата ни е северна и  в моемнта е гладка и заледена  като стъкло,колоте едва излизат,съответно никога не съм виждала да се почиства,а за опесъчаване да не  говорим.Някакви идеи към кого  да се обърна и как да се свържа по телефон или  направо да нахлуя в общината,ако успея да стигна до там? #Cussing out
Тел.112.Ние им се обадихме на 31-ви и веднага пратиха хора.Даже бяха опесъчили,а диспечърката беше много любезна даже ни пожела весели празници Grinning.

На 112 не бих се обадила,защото няма нищо спешно в ситуацията.Всяка година си се пързаляме по 1 месец ,след като вече няма и помен от сняг в целия град.Да се отчета иа з какво се случи.

Обадих се телефона  на чистота за сигнали.Бяха любезни и казаха,че ще пратят човек да  провери каква е ситуацията.След  половин час ми се обадиха  да ме информират,че нашата улица не се чисти и опесъчава никога ,защото е невъзможно за машината.Помолих тогава ръчно да си свършат  работата и реакцията беше   #Crazy .Дамата ми предложи утре да ми докарат човалчета със сол  newsm78 .Аз много  любезно  и обясних,че няма какво да я правя тази сол и не мога да звъня от звънец на звънец да моля мъже да осоляват  ooooh! 
В крайна сметка с много добър тон и любезно се разбрахме да пратят някой да понахвърли малко  луга и пясък,колкото да можем да си  паркираме колите,без да си сваляме боите и да си  чупим колите.Дано  утре наистина дойде някой.  Rolling Eyes

# 442
търся кърпичка за лице /детска, за детска градина/ с мини маус

преди купувах от софия едни пакетирани, като пресовани, на различни дисни герои за момчето ми, но магазинът е на фалит и ги нямат... да сте виждали някъде този тип? в джъмбо дали има?

Имат. От там купувам на дъщерята с героите на Дисни. Спомням си, че и Мини Маус имаше.

Момичето на щанда за балони в Мола е много слънчево и любезно. Ей такъв персонал обичам.  Peace

# 443
Здравейте момичета, сърдечно благодаря на всички, които споделиха лекове за синузит!
Сега аз ще споделя с вас как се оправих, с цел да помогна на който има нужда:

Вземане на следните хомеопатични препарати, 6 дни, 4 пъти на ден по 5 гранули: kalium muriaticum 9, mercurius solubilis 9, arsenicum iodatum 9 и kalium nichromicum 9.

През това време пиене на Геломиртол 3х1 таблетка.

Йога дишане за прочистване на синусите.

Това е за синузит със силно заглъхване на едното ухо, пукане в ушите, схващане на врата, зверски болки в главата, подуване на лицето.

През цялото време се пият горещи чайове, правят се нагревки на челото, врата и лицето с морска сол. По желание може поставяне на захаросан мед в носа преди лягане.

Извинете ме всички, на които темата в е скучна. Само като знам какъв зор видях и реших да споделя добрия опит.

Хубава вечер на всички:)

# 444
Виждам, че си прескочила най-хард частта - сок от лук в носа!
Браво!
Никога не съм ползвала хомеопатия за синизут /не че за друго съм/, но ако ми се наложи, би ли казала кой е лекаря, който е предписал това. В случай че го закъсам безнадежно и аз, да го имам под ръка.

# 445
търся кърпичка за лице /детска, за детска градина/ с мини маус

преди купувах от софия едни пакетирани, като пресовани, на различни дисни герои за момчето ми, но магазинът е на фалит и ги нямат... да сте виждали някъде този тип? в джъмбо дали има?

Имат. От там купувам на дъщерята с героите на Дисни. Спомням си, че и Мини Маус имаше.

Момичето на щанда за балони в Мола е много слънчево и любезно. Ей такъв персонал обичам.  Peace

Благодаря.
Тя е много повече от персонал, тя е един от основните ми декоратори и прави наистина уникални фигури. 
Благодаря за признанието, наистина  Simple Smile

# 446
Не знам дали ще ти е далече Колежа по икономика и администрация, улицата е Задруга. До Маркита се пада. Салона е ню вижън, козметичката се казва Алекс...................

Ами не знам точно, мисля 20 и 27 на спирката преди маркита. А в посока Кючука не знам кои автобуси отиват.  Сещаш ли се за къде говоря? Т-образното на Коматевско и Вапцаров.

# 447
Не знам дали ще ти е далече Колежа по икономика и администрация, улицата е Задруга. До Маркита се пада. Салона е ню вижън, козметичката се казва Алекс...................

Ами не знам точно, мисля 20 и 27 на спирката преди маркита. А в посока Кючука не знам кои автобуси отиват.  Сещаш ли се за къде говоря? Т-образното на Коматевско и Вапцаров.

Да, сетих се за мястото, но не знам кои автобуси ходят там. Нещо, което мога да хвана от хирургиите, ако може (20 и 27 не минават оттам).

# 448
  • Пловдив
MiaMIa, радвам се, че си оздравяла. Толкова е неприятно и болезнено.

# 449
Няма автобус, който да минава от См. през там, но от Смирненски можеш да ползваш 24, ще ти спре на първата спирка след въпроснто Т образно кръстовище, после пеша до Маркитата...
27 минава през там и отива към Коматево, но трябва да го хванеш в посока Центъра–Кючука, т.е. от Смирненски да идеш до спирка, през където минава 27 и оттам към Маркита..което си е хамалогия и няма смисъл. Успех Hug

Миа Миа, радвам се, че си добре и съжалявам, че си минала през патилата на усложнения синузит...И аз се поизмъчих, разбирам те и ти съчувствам...но тъй като все още нямах хомеопат, се доверих на медикамент с алтернативен произход - въпросният Назодрен е всъщност шишенце със течност, извлек от иглика. Дано не те повтаря повече Hug

Общи условия

Активация на акаунт