Къде в Пловдив??? - 28

• 59 635
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • Майничка
...Търся приятно местенце в Пловдив,където да предлагат хубаво греяно вино  Party

С уговорката, че не съм надниквала от миналата година - като се качваш от Античния стадион по стълбичките към К2, вляво има нещо като крак-мак, дето се води "немски павилион", държат го един немец и жена му и предлагат греяно вино, но не е заведение, определено.

# 556
Моля, препоръчайте ми коректна фирма или човек за изработка на сайт.

Шайн, един от нашите сайтове го правиха от фирма
http://webartgraphic.com/
Доволни сме, уточнявахме доста неща в процеса на
работа докато не останахме доволни.
Ако те интересува ще ти изпратя нашият сайт на лични.

# 557
Моля, препоръчайте ми коректна фирма или човек за изработка на сайт.

Повтарям си въпроса и ако някой има инфо моля да помага Praynig.
Уж има толкова много предложения, а от две фирми изобщо не благоволиха да ми изготвят оферта, а третата отказа да се ангажира с конкретни срокове ooooh!.

последния ни сайт го прави това момче http://slavovstudio.bg/
за 2 седмици, без забележки, за всичко толкова пари колкото другите ми взимат само за дизайн
ако не бях започнала другия си сайт вече другаде, хич нямаше и да се замисля
от тук нататък само с това момче

# 558
...Търся приятно местенце в Пловдив,където да предлагат хубаво греяно вино  Party

С уговорката, че не съм надниквала от миналата година - като се качваш от Античния стадион по стълбичките към К2, вляво има нещо като крак-мак, дето се води "немски павилион", държат го един немец и жена му и предлагат греяно вино, но не е заведение, определено.

Заинтригува ме и ще го проверя,въпреки че покрай ремонтирането на стадиона бяха отклонили главната оттам и не помня да  има такова нещо .

# 559
  • Пловдив
Споделете м-н за спортни стоки с добри цени?Конкретно искам маратонки,"маркови"... LaughingТук надали има такива,но все пак...Ако някой скоро си е купувал...

Мерси! Peace

# 560
tandonova79  по всички спортни магазини в момента текат намаления!Разгледай какво предлагат,пък друг вариант ти е да си поръчаш от Спорт Директ!

# 561
  • София / Пловдив
Момичета, питам и тук, защото четат повече хора...
Спешно ми трябва мобилен телефон на д-р Цветан Деведжиев, кардиолог, от МБАЛ "Св.Мина".

# 562
Споделете м-н за спортни стоки с добри цени?Конкретно искам маратонки,"маркови"... LaughingТук надали има такива,но все пак...Ако някой скоро си е купувал...

Мерси! Peace
Магазинът на Адидас в хотел Санкт Петербург в момента има до 50 % намаление, има мнго хубави дамки маратонки в диапазон 59 - 100 лева, детските също си заслужават.

# 563
Шайнче, пиши ми на лични, ако желаеш, да ми кажеш за какво точно става въпрос (какъв точно сайт искаш). Ще се опитам да те ориентирам към фирма (или познат уеб дизайнер).  Hug

Извинявам се ако въпроса е обсъждан, но темите които прочетох са стари. Интересува ме как стоят нещата с картите за градски транспорт за майки с деца до 3 години - условията за издаване, къде се издават и телефони за връзка. Благодаря предварително!
Писах в предната, или по-предната тема, но пак ще напиша: в зависимот от това какви линии ползваш, се свързваш със съответната фирма превозвач. от там нататък искаш информация - не е ясно дали все още има карти за майки с деца до 3г., със сигурност обаче, ако ги има, искат документи някакви (за дохода, мисля). Мога да ти дам информация за линии 15, 24, 222...Хеброс Бус тоест. Ако ползваш Градски транспорт (т.е. техните линии) - информация можеш да получиш в бюрото им на Байкал (на кръстовището на Сточна гара). За Хеброс бус - на всяка автогара имат гише.
Благодаря за отговора!

# 564

Мерси! Peace
Магазинът на Адидас в хотел Санкт Петербург в момента има до 50 % намаление, има мнго хубави дамки маратонки в диапазон 59 - 100 лева, детските също си заслужават.

А случайно да обърна внимание,дали има хубави дамски анцузи  Laughing  Laughing

# 565
  • Пловдив
Момичета, къде мога да подам сигнал за неправомерно изхвърляне на боклук?

# 566

Мерси! Peace

А случайно да обърна внимание,дали има хубави дамски анцузи  Laughing  Laughing
Със сигурност имаше и анцузи, но не им обърнах особено внимание, гледах маратонките Laughing

# 567
  • Пловдив
Четейки предният пост се сетих да попитам - къде да се обадим, жалваме или нещо такова - къщата до нас е необитаема от доста време и освен, че е боклучарник сега се населиха и скитници. През прозореца гледам как дими, но не през комина, а някъде от покрива - какво ли горят и кога ли ще стане беля.

# 568
  • Майничка
Виоленца, в районното кметство, отдел Екология или Опазване на околната среда (не съм сигурна как се води). Аз редовно си придрънквам заради едни сотаджии до нас - кога мият колите, кога изхвърлят гуми... Звънят им на тях, после звънят на мен, накрая сотаджиите ми звънят да "докладват", което значи, че веднага им снасят откъде е сигнала. Laughing

# 569
Портокали, зрели, сладки и сочни от къде? Небоядисани също. Този сезон каквото и да купуваме все киселее и имат сухи ципи.
А ми се ядат от онези, дето като почнеш да белиш и отишли 3 кила Laughing

Общи условия

Активация на акаунт