Къде в Пловдив??? - 28

• 59 678
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Споделете, моля, къде да намеря памучно черно или млечно розово детско трико. Боди също би ми свършило работа, стига да е с цяло дъно, тоест да няма копчета.  Hug
А също и някой ако може да ми напише адреса на този прословут магазин "Мечо Пух" в Кичука. Laughing И на мен ми се налага да го посетя днес, за да търся определен модел цвички на КК.

# 571
  • Майничка
Споделете, моля, къде да намеря памучно черно или млечно розово детско трико. Боди също би ми свършило работа, стига да е с цяло дъно, тоест да няма копчета.  Hug
...

В магазина на Пен силует на "Леонардо да Винчи", в частта от градинката с тоалетните на "Капитан Райчо", по посока бул. "Мария Луиза". Има и в магазина за балетно и танцово облекло на втория етаж в Гранд, но цените са много по-сериозни.

# 572
gargamela , благодаря ти!  bouquet

# 573
  • Пловдив
Знаете ли къде в Пловдив има турски магазин? Търся си чашки за чай като тези по сериялите им  Mr. Green Mr. Green
ако питаш за стъклените, преди година някъде, гледах такива в Пикадили.

# 574
Споделете м-н за спортни стоки с добри цени?Конкретно искам маратонки,"маркови"... LaughingТук надали има такива,но все пак...Ако някой скоро си е купувал...

Мерси! Peace

Погледни в магазините на спорт депо. Имат и реални магазини и онлайн може да се пазарува. Дъщеря ми лятото си взе Найк на много сносни цени Peace
http://sportdepot.bg/stores/owner

# 575
Moмичета, благодаря на всички за отговорите  bouquet! Безценни сте Hug!

# 576
А, тъкмо се сетих и аз да питам. Преди няколко седмици ме бяха помолили да "проуча" добри учители по математика в града.  Искат да се готвят за кандидат-студентски изпити хората... и понеже аз не съм навътре в нещата, ще помоля ако някой има впечатления, да сподели.  Peace

# 577
  • Пловдив
Аз съм ходила при Иванка Градева - страшно доволна съм - тя преподава в ПУ-то и в частното МГ - много мила и разбираща от работата си жена. Ако ви интересува ще дам на лични координати.

# 578
Аз съм ходила при Иванка Градева - страшно доволна съм - тя преподава в ПУ-то и в частното МГ - много мила и разбираща от работата си жена. Ако ви интересува ще дам на лични координати.

Да, благодаря!  Simple Smile

# 579

+ . Преподаваше на сина ми в частната МГ . Това е човекът който ти е необходим! Peace

# 580

+ . Преподаваше на сина ми в частната МГ . Това е човекът който ти е необходим! Peace

Би ли написала на лични колко взима, колко трае урок...

# 581
  • Пловдив
аз като ходех траеше час и половина и беше 25лв. до колкото си спомням , но сега може и повече да  е ,но си заслужава напълно - много високо качество на преподаване.. много... благодарение на нея след това в университета си взех без проблем всички математики... Simple Smile

# 582
Момичета,от къде да купя лимоново дръвче?
  bouquet

# 583
Момичета, едно предупреждение към жените шофьори в Пловдив, а и за всички всъщност:

http://news.ibox.bg/news/id_661316509

# 584
  • Пловдив
Момичета, едно предупреждение към жените шофьори в Пловдив, а и за всички всъщност:

http://news.ibox.bg/news/id_661316509

благодаря за предупреждението

аз винаги се заключвам като шофирам-превенция срещу налитащи и крещяши Бай Ганьовци.но пък и за кражба помага

Общи условия

Активация на акаунт