На мен болничния ми свърши на 19-ти и също на 5-ти получихпари, но това са парите за последните дни болничен - тези от декември. От 19 декември, трябва да получавам майчинството, но от него още нищо не са ми платили.
Джадет, чувала съм, че майчинските ги плащат по-нередовно то болничните, закъсняват доста. дано не е така, че като знам болничните как ги бавят, не мога да си представя какво значи по-нередовно...
Забравих да ви пиша днес, че моята педиатърка ми каза "и този месец никакво захранване, бебето остава само на кърма". Два пъти ми го повтори, за да е сигурна, че съм разбрала и аз отговорих, че въобще и не бързам да захранвам, така че да не се притеснява. После ми каза нещо за стомахчетата на кърмените бебета и ми обясни защо е рано да захранвам, ама не го запомних, понеже ми идва излишно защо да не правя нещо, което така или иначе не смятам да правя
Аз днес съм много изморена. Щях да заспя първо в 5, после в 8 (на приспиванията на Емо), едвам се удържах, в резултата на което почна да ми се мотае главата, ама бяхме сам-сами вкъщи с Емо и си казах, че който първи се върне, ще удари бинго, да гледа Емо, а аз излизам да ме духне ветреца. Имах нужда да съм сама и на различно място, че да не мисля за Емо и за университета. В крайна сметка, майка ми първа се прибра към 9 и аз мислих, мислих и се метнах на колата и отидох в Метро да напазарувам това-онова. Много обичам да пазарувам сама, така си зяпам колкото и каквото си искам, никой не ми дава зор, а пък не трябва и аз да чакам някой зазяпал се на скучен щанд

Двамата помежду си взеха много да си приличат.

(а много обичам сладко), но просто нямам избор в момента с този стомах. Както се вижда от лентичките и двете ми дечица са Дева. В началото, когато не знаехме пола, се шегувах, че ако ни се роди още едно момиченце Дева, спирам с подреждането и чистенето в този живот
.