Януарските шкембоци, вече стават на бебоци! - тема №16

• 30 868
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Ехааа  успях да ви изчета най-накрая  Laughing
ЧЕСТИТО НА НОВАТА МАМА,ДА И Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА АДЕЛИНА! newsm30 newsm30 newsm30 newsm51
Памперсите не съм се замисляла кога ще ги сменям, но май ще се настройвам според бебка!

Шишетата биберони и т.н ще стерилизирам в стерилизатор!

Помпата за кърма не мисля да я вземам в болницата newsm78 ,не са ми и казвали да я нося де....

И да се оплача..... никъде не мога да си намеря еднократни родилни гащи.. ooooh! Днес щяхме да ходим да си вземем още 3-4 лигавничета....ама не я свършихме тази работа.

Утре сутрин ще ходя да дам кръв и урина за изследванията, та да са готови..

И при нас има сняг и продължава да вали  Nature Snowman супер коледно настроение има вече  Laughing

# 616
  • Западен парк
Ами, Еве, аз само да платя цифровата уж... Но попаднах на обедната им почивка, и понеже пазара е близо, та профуках рестото, преди да съм платила основната сметка!!!
Иначе да - виновата за отсъствията. Ако не се случи нещо извънредно, може и да дойда на 28-ми на лекцията за дишането. А ти направи ли си теста? Колко часа ще раждаш според него?

Лене, аз днес си взех от ДМ.   5 бр. за 5,60

# 617
Влизам набързо, само да се отчета от днешната консултация - бебка е вече 2500г, тоновете са ок, още си е седалишно обиколка на корем 101см  ooooh! и пак малко бактерии, които ще лекувам отново с глобули.
Това е от мен за сега, ще лягам че съм мн изморена, а ще ви дочитам утре

# 618
Честито на новите мами(Десито и Гемушка)-да са им живи и здрави малките принцеси и бързо възстановяване!
 Утре съм на консултация-да видим освен теглене  нещо друго ще правят ли(ще ми се пак да го претеглим).Решихме,че дядо \Коледа(баща ми) ще дойде на обяд на 25.12 да донесе подаръците на Хриси и племенникът ми,а после ще се черпим за Именните дни на Хриси и свекъра,че вечерта може да има изненади.

# 619
Монки няма как да изтървеш 28 Simple Smile
Теста не го направих щото незнам някои отговори.

# 620
Добро утро!

Поредна нощ не мога да спя!! Tired Сега се връщам да ви чета!

# 621
Добро утро момичета. Днес кукнах в 6. Но се понаспах де.
Марету и аз ще се възползвам от рецептата за меденките Simple Smile

: bebo_sn успокой се бе човек. Важното е сега да си добре ти. Не драматизирай толкова. Случват се такива неща. Ще се видите на следващия ден. Сега от притеснения да не отидеш да раждаш без него.
Вчера и на мен не ми беше добре. Имах болки и си мислях че започвам да  раждам. Но после посетих тоалетната и се разбра, че те не са от това . Нали първото беше секцио и не знам какво е родилни болки Laughing
Вече ми е трудно даже да ходя до детската градина да взимам малката и затова я спрях зая празниците. После ще видим кога ще я пусна. Но от сега прави пазарлък като се роди бебето да ходела само до обяд на драдина. Явно някой и е казал че и така става.  Rolling Eyes
Ние по Варна все още си чакаме снега ама тцццц, няма да натрупа. както винаги тук е ветровито и мокро и не може да се застои сняг. А децата жадуват за него.
Хайде хубав ден от мен. И се пазете, лежете и не се ядосвайте за нищо Hug

# 622
  • Китна Тракия
Добро утро!!!!Хайде да се сгреем в тази мразовита сутрин Simple Smile

Като гледам как се клатят дърветата навън.... фууу, студено ми става.... сняг се вижда май само по покривите, но се басирам, че вън е кучи студ, при това сух. Днес мъжо си остана у дома, да си почине милия, че покрай боледуването на малкия и ставането по нощите за мерене на Т, преобличане и т.н. ходеше като сомнамбул цяла седмица... Мислим да отидем в близкия супермаркет да пазаруваме това, което ни остана за празниците и много ми се ще да отидем и да понакупим бебешки дрешки  Hug. Последното мислех да е след празниците, ама... я да се приготвя аз, да няма изненади  Mr. Green

И да ви поздравя с една любима коледна песен Simple Smile http://www.youtube.com/watch?v=8VO4ijBxpWY

Последна редакция: пт, 23 дек 2011, 09:15 от nevva

# 623
  • Китна Тракия
nevva, може би колкото лекари толкова и мнения ще срещнеш и накрая пак сама ще си решиш има ли риск и можеш ли да го поемеш. Аз така си мисля.

Даааа - права си! И аз мислих, мислих, говорихме с мъжо и реших да не се вкарвам в излишни филми с 15 мнения... Въпреки че докторката ме нервира, направи си ми изследвания жената, прегледа ме обстойно, та ще се доверя на нейното мнение - още повече, че  има голям опит с диагностициране именно на това - дали си подходящ за нормално раждане или за секцио. Даже си се зарадвах на възможността да родя нормално -  още повече, че и това искам де Wink

# 624
  • Бургас
Добро утро, мами от нас!

Как сте?
А бебораните в коремчетата шават ли или кротуват?
Усмихнат ден на всички ни!

# 625
  • София

Добро утро и от нас!
Така ви завиждам на снежната приказка...  newsm53
Тук от вчера има поройни дъждове и много силен вятър-ужасно ме потиска такова време.   Weary
Ще се захвана с подготовката на някои неща за празничната трапеза, дано това ми повдигне духа!
Мисля да пробвам рецептата на Марету за меденки! ... за която "Благодаря!" newsm51
Хубав ден желая, пупинки!
newsm44

# 626
Снежно утро мамиии Simple Smile И при нас на морето заваля сняг (толкова дълго чаканият) !!!
Станах сутринта раничко и какво да видя , навън не просто сняг , а снежна буря ! То при нас с този вятър няма как да е иначе.

Да се включа малко по мини темичките , относно стерилизирането на шишетата , ще действам със стерилизатор , видях в айко комплект за около 50 - 60 лева - включва и шишета .
Помпа за кърма , осигуряват в болницата в която ще раждам , но мисля да си взема моята Simple Smile
А за болките при обръщане , мислех си че ги сънувам (хаха) , но явно не . При мен по скоро не са болки ами нещо като сръчкване , все едно бебео ми се кара че мърдам и му нарушавам съня .

И това е от мен за тази сутрин , от утре започват празниците , пожелавам на всички мами , бебета и на цялото семейство , незабравимо прекрарване и Вълшебна коледа , всички ние носим по едно чудо в себе си (някои от нас вече си имат такива) , мога да пожелая на вас и на себе си само здраве .
Ще се порадвам на снега на плажа след закуска , прекрасен ден и на вас !

santa2      Nature Snowman      lovekiss

# 627
Добрутро ви!   bouquet

При нас вече е заледено и ужасно студено - мен много ме е шубе от подхлъзване и падане с тоя корем, защото вече ми се е случвало. Колкото и да внимавам, с малката стихия разходката ще ми е тегава.  Sad Добре че поне сняг не вали и няма да се наложи пак да чистя колата.

Днес съм на кола маска, на тонове, после ще купувам подаръци - надявам се да успея за всички, и да напазарувам за малкото неща, които мисля да приготвям за Бъдни вечер. Утре сигурно ще е кошмар по магазините и по-добре дружно да си го спестим. За Коледа чакам семейството на мъжа ми. Свекърва ми е обещала тя да се погрижи за всички, а аз само да си гледам децата и да си почивам.  Mr. Green Надявам се да успеем с мъжи да излезем сами за няколко часа и/или да заведем баткото на едно кино.

Стискам палци на всички, които днес и през празниците ще се обебят! Здрави бебчета и щастливи майки!

Ако не успея пак да вляза през празниците, желая на всички ви много светли и щастливи дни, изпълнени с обич, мечти и вдъхновение! Бъдете обичани, уважавани, ценени и много щастливи в очакване на малките ни съкровища!  Heart Eyes

# 628
Привет от мен, първо честито на всички мами, които вече родиха!

Вчера бях на тонове в Шейново и после на ЖК, всичко е наред освен, че бебка много добре наддава и до термина може да е 4 кг, което може да е причина за секцио....Сега е 3150 и се разбрахме за следващ преглед след новата година. (Дано издържа дотогава Simple Smile)
Освен това се оказа, че май в последния момент ще променя болницата от Шейново към Вита и в тази връзка да ви попитам дали някоя от вас знае как са цените за избор на екип там и какво включва? Попаднах само на 1400лв  за естествено раждане за здравно осигурените.
Иначе напоследък и на мен ми е трудно да спя, събуждам се през 2-3 часа, тоалетна, ръцете си ме болят непрестанно, изнервена съм напоследък може би от хормоните. ММ е на банкет тази вечер и ще си кукувам сама.
Много е красиво навън със снега, но и ме плаши дали ще се придвижим до болницата лесно ако е така, понеже сме от град близо до София.
Хубав ден и ще се опитвам по-системно да ви следя:)

# 629
добро утро и от мен,аз днес вече трябва да отида да взема играчките,че са само 3 но не ми се ходи сама, дано ММ да се прибере по рано за обяд че да отидем с него
за празниците искал да ходим на село(това от къде го измисли  newsm78 ),да ама с тоя сняг из страната не ми се тръгва макар че е на 40 км от Бургас
и аз май ще ги правя тези меденки лесни и бързи ми се видяха,вчера правих едни морковени хруски и станаха доста добре
лек ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт