Януарските шкембоци, вече стават на бебоци! - тема №16

• 30 868
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • Габрово
Момичета, които очаквате второ или трето дете, как смятате да процедирате с каките и батковците, ако започнете да раждате през нощта? Ние с мъжа ми решихме да будим баткото и да го вземаме с нас. Няма как да викаме някой да стои при него, пък сама не ми се ходи в родилното  Crossing Arms.

Менина, и при нас е слънчево, но "хапе". Не се подвеждай  Wink.

# 481
  • до едно тепе
Един бърз запис от нас Rolling Eyes
Позагубих се,защото нямам нет вкъщи.И сега съм в офиса да си довърша някои неща.Нямам време да ви чета.
Да са живи и здрави бебоците,родени докато ме нямаше!!!
Ние сме добре.Вече сме в болничен и пуснах последните изследвания.Ходих и на очен и ми разрешават да се раждаме нормално.Бебо расте и онзи ден според док беше 2,600 вече.Следващия ни преглед е в началото на януари Sunglasses
Понеже няма да влизам вероятно тези дни искам да пожелая на всички прекрасни и незабравими празници.
Толкоз от нас засега.

# 482
Ивап аз смятам да си оставя мъжете в къщи. Мисля, че на тях ще им е по-спокойно, а и не искам да ги травмирам. А и ако ги взема ще се притеснявам и за тях.

# 483
  • На морето!
Сексилов86, нямаш нужда от АМ, още по-малко от НАН.  Naughty То ако започнеш да се презапасяваш знаеш ли колко неща трябва да вземете... за всеки случай.
Гери, почти позна за името, с изкл. на това, че не е българско. Симеон също не е българско.
За козметиката четох също, но ме мързеше да пиша- не знам кога Бюбхен е била по-добра от Мустела. Дори факта, че втората се намира и съхранява само в аптечната мрежа, а първата в хранителните магазини е показателен, че са съвсем различен клас и не подлежат на сравнение. А за икономичността и цените- аз в началото ще взема олио за къпане, което по спомен се слагаше във водата в коритото и само с ръка се облива телцето на бебето. Не се нанася в-у кожата или в-у гъби, не се търка и т.н. (не, че предполагам, че някой ще си къпе бебето както къпе себе си). Сега си взех една много симпатична раничка на Нивеа с продукти вътре, не знам какви са те, но ще вършат работа, а чантичката е супер удобна да памперси и пюрета. Та мисля да си взема и другите неща на Нивеа, ако има проблем (недай Боже с кожата), тогава вече ще търся и друга козметика.
За мазане- олиото ползвахме за масаж или почистване, не е препоръчително да се маже с толкова мазни неща, вкл. и зехтин и мас не бих мазала, някакво леко лосионче за тяло, не знам какво още, не съм и убедена, че ще мажа както практикувах със Симеон. Всички тези въпроси съм оставила за родилния дом, когато ще имам 3 дни ударно да вляза в час с новите тенденции и мнения, изследвания- най-вече с хигиената на бебето.  
ИваП, ние ще звъним на някоя баба да идва да стои при него, а аз и ММ отиваме в РД. Там вече според ситуацията- ако д-рите преценят, че ще се ражда след 8-9 часа, ММ се прибира при детето, а ако се окаже, че съм постъпила с голямо разкритие и на края или поне средата на 2ра фаза (на което силно се надявам  Blush) ще остане при мен, бабата при Симеон. Такива са ни първоначалните планове, но на ММ му предстои пътуване следващата седмица и ако се случи точно тогава (аз не вярвам), планът вече ще е друг и аз не знам какъв.

# 484
Добро утро момичета,Честит Рожден Ден на Бубанка всичко най-хубаво и пожелавам Simple Smile
Случва ли се на някоя от вас да и изтръпват пръстите на ръцете през ноща и чак като стане да и се оправят,от 2 седмици се събуждам така даже и през  ноща като ставам сами изтръпнали,исках да ви питам някоя пие ли магнезии на мен лекарката ми каза да го пия до 25ти и после да го спрем,от неделя влизам в 38ма седмица и във вторник съм на преглед дано бебчо да не реши да излиза по рано иска ми се да е след нова година,но ще видим.Приятен ден на всички Simple Smile

# 485
Честито и от мен на новата мама Simple Smile smile3504
Аз утре съм на преглед ,ама със тези снеговалежи....а на всичкото отгоре , всички около мен дават зор да оставам в Пловдив още от сега .Само моя мъж казва ще няма да раждам преди Нова Година.Все пак термина ми е чак на 8ми януари.Хем не ми се седи в Пловдив за Коледа , хем ме е страх .Дано утре доки някак си ми гарантира че няма да излизаме поне до 27.12 .Тогава ве4е може и да остана в ПЛовдив да чакам Simple Smile
Мони , Менина , с един термин сме Simple Smile.

Последна редакция: ср, 21 дек 2011, 10:51 от villygdr

# 486
Честито и от мен на новата мама Simple Smile smile3504
Аз утре съм на преглед ,ама със тези снеговалежи....а на всичкото отгоре , всички около мен дават зор да оставам в Пловдив още от сега .Само моя мъж казва ще няма да раждам преди Нова Година.Все пак термина ми е чак на 8ми януари.Хем не ми се седи в Пловдив за Коледа , хем ме е страх .Дано утре доки някак си ми гарантира че няма да излизаме поне до 27.12 .Тогава ве4е може и да остана в ПЛовдив да чакам Simple Smile

Мацка и на мен термина ми е за 08.01.2012 и аз се надявам поне да минат празниците  и след това бебчо да излиза Simple Smile

# 487
Мони , аз от толкова умуващи около мен , вече се надявам поне коледа да мине .Иначе миналата седмица като бях на преглед , нямах нито разкритие нито нищо.Ама като само ти повтарят че може и да не стигнеш до болницата , само ме психясват Sad

# 488
Мони , аз от толкова умуващи около мен , вече се надявам поне коледа да мине .Иначе миналата седмица като бях на преглед , нямах нито разкритие нито нищо.Ама като само ти повтарят че може и да не стигнеш до болницата , само ме психясват Sad
Ужас и при мен е така всички ми казват че съм щяла да родя преди термина,аз бях миналата седмица на преглед и не ме е гледала за разкритие затова се надявам да устискам поне до вторник да мине прегледа да вида какво ще каже Simple Smile ти какво бебче ще имаш,аз ще имам момче вече сме се спряли и на име затова се надявам да не се роди на някой празник Simple Smile

# 489
  • София
Здравейте,
сутринта писах, но всичко отново ми с изтри Close
втори опит:
бубанка честит рожден ден  bouquet много щастие, късмет и успехи да те следват в личната ти година Peace
за козметиката чувала съм че това което понася на майката по време на бременност е подходящо и за бебето Rolling Eyes аз от Бюбхен съм доволна много и все пак за в началото си мисля да взема медицинска козметика и с Ого процедирах така и съм фен на себа мед Peace
за калкулатора и на мен ми излиза, че ще родя 2 - 3 седмици преди термин Crazy късметлийка съм и ако е нормално ще е 5 часа Mr. Green
г-жа Монк и аз не съм много добре с английския, но за това пък да е жив и здрав чичо гугъл Mr. Green и опцията му ''преводач'' Peace
вчера бях до болницата внесохме предпоследната ''вноска'' за бебето  Crazy направиха ми всички изследвания и тестове за алергии документите ми там вече са почти готови - трябва да мина утре само за преглед и резултати Rolling Eyes и в къщи всичко ми е готово и багажа ми е опакован Crazy и така изчаквам в нисък старт, но се моля да устискам до другата година, но напоследък така ми тежи и имам разни болки и контракции, че ми се струва че и магнезия няма да ми помогне Rolling Eyes каквото й е писано такова - тоя път няма да ме свари неподготвена като миналия Mr. Green
c-mira Честито щастие  bouquet
желая ви спокоен и усмихнат ден и много хубавини Peace Hug Heart Eyes

# 490
  • софия
Добър ден и от мен!

Честита ти радост c-mira    bouquet

Честит рожден ден бубанка   bouquet

Този тест ме разби - пак ли ще преносвам  ooooh! и 7 часово сутрешно раждане - поне това е добре  Grinning

Дори факта, че втората се намира и съхранява само в аптечната мрежа, а първата в хранителните магазини е показателен, че са съвсем различен клас и не подлежат на сравнение.
Това за София не важи, предлагат я навсякъде по бебешките магазини, стига да има пари човек, че за мен е безбожно скъпа и не знам дали си оправдава парите  newsm78

Ние на нашия батко ще му подсигурим баба, за да съм по-спокойна, ако нещата се случат през нощта, но той е голям вече, така че и сам да го оставим проблем няма да има.

А днес в София е едно слънцеее, за какъв сняг постоянно говорят се чудя. Айде да идва вече, че и нашия батко всеки ден го чака милият. Пък и така както е напекло и на мен хич не ми е коледно  Sad

Приятен ден на всички!

# 491
Мами, къде е този тест, че нещо съм го изтървала?

# 492
c-mira, да ти е жива и здрава рожбата!  Hug

Бубанка, Честит Рожден Ден и тук  Wink Бъди много щастлива!

# 493
# 494
Нашата кака ще я оставим сама най-вероятно, ако ММ е тук, само ще ме закара и се връща в къщи при нея. Ако го няма, звънкам на майка ми, будя малката, оставят ме в родилното и се прибират двете. Аз нямам проблеми с малката, дори и да се събуди, което е абсурдно за нея през нощта и бомба да падне, добре че поне сега има здрав сън. Даже ако й кажа, че отивам да раждам най-вероятно ще ми каже "добре мамо" и ще продължи да спи. Но при мен има много НО и АКО, така че всичко ще решавам в движение. Все пак гласят ММ да направи още един курс и тогава да го пуснат отпуска, което ще е след 10.01, така че нищо не се знае.
Честито бебче на c-mira да ви е жива и здрава малката Ина.

Общи условия

Активация на акаунт