От Франция до България- превоз на покупките ни (10)

• 38 632
  • 713
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Така, така...поне това ми стана ясно ooooh!

# 421
дзвер,мисля,че проблема е,че масово започна да се поръчва и от др.сайтове,след проблема с ИР,се преориентирахме към  др.козметични сайтове,vistaprint също зарибиха с далаверки,които ние използваме,а ларедут естествено,че им прави впечатление многото върнати или пренасочени поръчки и може и те да ни готвят нещо,но то само можем да гадаем

# 422
А когато поръчвате с посредник /за Ларедут /не попълвате ли имената и адреса на посредника във Франция Rolling Eyes
Щом не  си поръчвала от преди промените - значи  - адрес за фактуриране не пипаш, адрес за доставка - слагаш по изискванията на фирмата превозвач - справка сайта на фирмата превозвач, където така или иначе ще ти се наложи да си направиш регистрация.

Обикновено адрес за фактуриране е свързан с плащането, може дори поръчката да се изпрати като подарък на друг адрес, знаете, има такава опция в ЛР, а и в други сайтове. Той е и адреса, който ако решат да проверяват от банката/сайта трябва да съответства на данните от банковата карта. От тук и обяснението защо СД не желаят да предоставят адреса си като адрес за фактуриране. Нормално, нали!   Ако някой шикалкави, не плаща, ползва фалшиви, чужди карти - той да си е виновен - при тях е само адрес на доставка.
Т.е, СД си връзват гащите, ще го направят и ФТБ.
Лошото е, че голяма част от сайтовете не доставят извън Франция, и съответно няма ка да въведеш бг адрес.

Иначе не изпадайте в паника с тези адреси, специално за ЛР - сложете си адреса какъвто е - какъвто би бил, ако  ще получите пратките си в БГ в пощата/DHL и там срещу ЛК ще ви ги предадат.

п.п. Ехеее, Теди, въпроси ще има, няма значение дали е написано два или 100 пъти, дали е било ясно или не,ти добре трябва да знаеш Mr. Green

Последна редакция: чт, 05 яну 2012, 16:58 от камъче

# 423
  • София
камъче,  DHL ,а не БГ Пощи. Peace да не объркаме някой и да се започнат едни въпроси

# 424
  • Сандански
В резултат на постигната договореност с нашите партньори от България и Франция, имаме удоволствието да Ви предоставим адрес, на който ще можете да адресирате направените и платени от Вас поръчки от франски сайтове и сайтове с доставка до Франция. Курсовете ни от Франция до България ще отпътуват отново всеки петък, независимо от количеството събрани за седмицата пратки, като ще запазим досегашния си модел на работа. Новото е, че имаме договорка с партньорите ни да ни изпращат ежедневно опис на пристигналите за деня пратки, за да можем да Ви информираме, когато пратката Ви пристигне на френски адрес. Тази информация ще публикуваме в сайта ни.
Ако адреса, с който сте се регистрирали в сайтовете( адреса за фактуриране) е френски адрес или просто не е Вашия адрес, задължително го променете с Вашия български адрес и Вашите имена. Френския адрес посочвайте само и единствено като адрес за доставка. Ще Ви предоставим допълнителни указания как да процедирате, ако в някои сайтове това е невъзможно. Дотогава се въздържайте от поръчки от акаунти, в които сте се регистрирали с наш адрес и сайтове, които не позволяват регистрация с български адрес. В противен случай не носим отговорност за приемането и доставката на тези поръчки. Всички тези мерки са с цел да Ви предпазим от проблеми с поръчките, вследствие на сливане или объркване на акаунти, което стана в някои магазини след множество регистрации на един адрес.
В снимките по- долу ще можете да видите нагледно как да промените настоящия адрес за доставка с новия френски адрес. Също така сме показали как да проверите дали сте се регистрирали с Вашия български адрес и Вашите имена и ако не е така да направите съответните промени. Проверете дали и акаунтите на Вашите близки са с регистрация на български адрес и техните имена и ако е необходимо направете съответните промени.
Ето и актуалния адрес във Франция, на който можете да адресирате поръчките си:

5 AVENUE ARMAND ESDERS
ZIEGLER PARIS NORD
93151 LE BLANC MESNIL CEDEX
FRANCE
A L intencion de
Kremena Jivkova

Francetobg

В сайтовете, където няма възможност за посочване A L intencion de ( на вниманието на...), посочете

Nom: Имената на получателя на поръчката в България,независимо на чие име е акаунта

Prenom: Kremena Jivkova

telephone fixe: 0148148291
telephone mobile: 0643839130

Последна редакция: чт, 05 яну 2012, 17:17 от didipp

# 425
  • София
странно, защо проблемите на СД се появиха точно когато Франсето извадиха нов адрес  newsm78 и две седмици след като Даниела реши да пише до всички френски сайтове и да ги помоли да пратят отново върнатите от Бонди поръчки  newsm78 newsm78 newsm78

# 426
  • Варна
Еееееееее...  Simple Smile. Хайде стига. Ясно е, че проблеми има. Ще се съобразяваме с условията на превозвачите и толкова. Защо и как - така са преценили.
Аз съм убедена, че СД нямаше да реагират по адекватно от Фрбг ако бяха поставени в тяхната ситуация... не, че вече има значение.
Нищо странно няма.

# 427
Някой получавал ли е пратки чрез Smart drlivery? Искам да ги ползвам

# 428
  • София-Лагера
И двата превозвача ,ще ''умрат'' ако чакат само на пратки от ЛР

# 429
  • София
Аз пък не разбрах нещо за курса на СД -Планирана дата на тръгване 27.12, а Статус - Товарене?!  newsm78 Някой ще ме просветли ли?

# 430
  • София-Лагера
Някой получавал ли е пратки чрез Smart drlivery? Искам да ги ползвам

Естествено.

# 431
  • София
Аз пък не разбрах нещо за курса на СД -Планирана дата на тръгване 27.12, а Статус - Товарене?!  newsm78 Някой ще ме просветли ли?
имаше съобщение някъде, че докато не обработят всички пратки няма да сменят статуса на курса в системата си, понеже имало пристигнали във Франция пратки, които не са обработени преди да бъдат пратени в БГ  Peace

# 432
и аз това иска да попитам. Нали урса престигнал вече, пратки обработени, защо тогаво вчера не изпратени и що толово мързи хора драсна 2 реда - пратки ще бъдат изпратени на *** дата. Crossing Arms

# 433
  • София
 Hug Разбрах. Може да са затрупани с поръчки и затова още да не обновяват инфото. На мен пък една от поръчките ми е в изпълнение (каквото и да е това  newsm78), а други две уж чакат кашон  hahaha , ама като цъкна на виж повече и те са пристигнали във Франция и измерени.  Да, хайде верно да се размърдат, че сме нетърпеливи.  Whistling

# 434
  • Варна

Голямото зимно намаление в Ла Редут започва на 11.01.2012 в 9.00ч!!!
2012-01-05 00:19

Броени дни остават до дългоочакваното зимно намаление в http://www.laredoute.fr/. Очаква се намаленията да достигат 70% в основния сектор, а в червения сектор и тази година ще има рекордно намалени над 90% стоки!!! Очакват се и едноеврови цени!

Ние пък очакваме центовите цени ! Peace

Цитат
Броени дни остават до дългоочакваното зимно намаление в http://www.laredoute.fr/. Очаква се намаленията да достигнат до 70% в основния сектор, а в червения сектор и тази година ще има рекордно намалени до - 90% стоки!!! Очакват се също центови и едноеврови цени! Ние отново ще Ви предложим актуални кодове за безплатна доставка, подъръци и намаления. По традиция, при пристигането на всеки курс, ще изтегляме печеливш клиент, който ще може да получи пратките си от съответния курс абсолютно безплатно! Подготвили сме Ви още приятни изненади, за които ще Ви информираме в следващите дни, и които ща направят удоволствието Ви от пазаруването още по- пълно!
Желаем Ви успешни покупки и много приятни емоции!
Francetobg

Read more: http://www.francetobg.net/bg/

Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт