От Франция до България- превоз на покупките ни (10)

• 38 496
  • 713
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте!
Има ли някой ,който да не си е получил пратка от Лил

# 46
Ок и сега какво следва. Това е първата ми поръчка с посредник въобще. Та бях писала, че ще я вземе човек от офиса на Франсето. Това понеделник може ли да стане, като е излязъл списъкът?

# 47
  • Варна
Даааа, Даниела ни каза да пием по една студена вода за пратките си в Бонди. Аз още няма да пускам диспут, ще поизчакам още да видим дали няма да ми върнат парите от ЛР. Но я кажете, след като поръчката е от 23-ти, а парите са ги дръпнали на 30-ти, от кога текът 45 дни за диспут?
И тук да честитя на всички, които ще си получат тези дни така чаканите поръчки. Да благодаря на всички, които се включиха в битката.   bouquet

# 48
  • София
Ms.Gorgeous,благодаря за темата !  bouquet

Момичета,има ли някой получил поръчка от Ив Роше от дата 17.11.в списъка на Франсето от Лил?

# 49
  • София
Shte si vzema istori4eskite maratonki ot 10.10....drugite mi 3 poru4ki v Bondy uvisnaha v nebitieto;(...nai-rannata e ot 14-ti. Laredoute ne otgovarqt na zapitvaniqta mi.
Prostete za latinicata.

# 50
# 51
Но я кажете, след като поръчката е от 23-ти, а парите са ги дръпнали на 30-ти, от кога текът 45 дни за диспут?

От 23-ти, т.е. датата на оторизацията.  Peace Но има време. Аз ще пусна диспут само и единствено ако не си получа парите обратно 2 дни преди 45-я ден. Не забравяйте, че пейпал води някаква статистика и вижда кой какви и колко диспути пуска. Не е добре за нас да повдигаме диспути за спорта, защото в даден момент ще ни сметнат за недобросъвестни.  Naughty

# 52
Олекна ми като видях списъка, пристигнали са прословутите ми пратки от Дамарт (от 02.11.) и Вистапринт (от 06.11.) тези от ИР са от 11. и 12.11., на 17-ти не можах да пусна поръчка от ИР и много се ядосвах тогава, че не сработва и легнах да спя с децата  Blush

# 53
Аз ще пусна диспут само и единствено ако не си получа парите обратно 2 дни преди 45-я ден. Не забравяйте, че пейпал води някаква статистика и вижда кой какви и колко диспути пуска. Не е добре за нас да повдигаме диспути за спорта, защото в даден момент ще ни сметнат за недобросъвестни.  Naughty
Peace
От Ла Редут са ми връщали 0,02 Е с ваучер в писмо, което струва повече  Mr. Green Нямам причина да се съмнявам в коректността им по отношение на плащанията (пазарувам почти пет години от тях). Ако ще пускам диспут, то ще е в (пред)последния момент  Peace
Вчера изтече срокът за диспут за моя неполучена поръчка. Бях решила да не предприемам нищо, бях прежалила сумата (малка е). Вечерта си видях името в списъка на ФТБ - с тази поръчка Simple Smile

Последна редакция: сб, 17 дек 2011, 09:25 от Чикита

# 54
E,поне стана ясно, че пратки няма да видим от Бонди.За парите от Ла редут не се съмняван, че ще ги върнат, само се моля да няма някакви негативни последици от цялата каша, в която неволно забъркахме и коректните саитове като Ла Редута. Оптимист съм по принцип и се надявам скоро всички да забравим тази неприятна ситуация и да се наслаждаваме на щопинг манията си.Добре накупих други подаръци от тук за децата.Който е виновен рано или късно си получава заслуженото....визирам я представителството на Ив Рошето, я някой друг БГ "бизнесмен" , чиято гуша не желаем да пълним #2gunfire

# 55
аз току що затворих диспута в пей пал за 3 поръчки от ларедут след като си видях името в списъка,но имам още една до бонди,но ще изчакам след празниците да пусна диспут за нея, ако ларедут не се усетят сами да ми върнат парите..

# 56
И аз имам 2 поръчки на адреса в Бонди, които засега са в неизвестност-едната е с къщичката, ептен у мъглата  Laughing
Засега няма нищо отразено в суивито и съм с надежда, че ако Даниела успее да ги освободи от поща/полиция или където там са задържани, може и да си ги получим.
Ако не, от Ларедут ще ни върнат парите, и аз вярвам в това  Peace

# 57
Здравейте!
Има ли някой ,който да не си е получил пратка от Лил
Аз не съм получила първата си пратка от Ив Роше. Втората е до Бонди, нея също съм я отписала  ooooh! . Нямам идея какво да правя, вече не им искам продуктите, а си искам парите  Crossing Arms .

# 58
Тази вечер по btv action ще дават "Хрътките" от 20.00 часа  Peace

# 59
Стотици българи попаднаха в примката на френски козметичен гигант

Защо стотици българи попаднаха в капана на интернет пазаруването?

Измамени българи в Интернет

Последна редакция: сб, 17 дек 2011, 13:36 от Anais

Общи условия

Активация на акаунт