От Франция до България- превоз на покупките ни (10)

• 38 658
  • 713
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
NBM, предполагам, че покрай пристигналия курс бавят актуализирането в данните. Нощес са ми въвели информация, че една пратка е пристигнала на фр.адрес, нямах номер за проследяване никакъв от ларедут. Даже писах на ларедут за номер колисимо но ми казаха, че са го изпратили с обикновена поща и да чакам между 8 и 18 дена за доставка.
Ако е доставена до вкл.28.12 може да е натоварена и пристигнала тази твоя пратка. Peace

# 346
  • Пловдив
При мен на 02.01. добавиха номер на пратка и че е пристигнала на френски адрес, а днес статуса на поръчката се промени на "в изпълнение". Не знам дали означава, че е в БГ или предстои да се изпрати.

# 347
  • София
Да бе, какви са тия шифровани статуси. Пиши- на адрес, натоварена, превозва се, чака обработка в БГ.....точно и ясно ooooh! В изпълнение- мноУ е ясно, думи нямам Crossing Arms

# 348
  • София
А дали пратиха мейлите?

# 349
А  Mr. Green Моят статус "кашон" на 1 от пратката се промени  Party
в изпълнение, пише, че е пристигнала във Франция, дано и другата дойде преди курса, който така и не схващам кога тръгва...

# 350
Френския адрес го въвеждам на адрес за доставка, но не ми излиза адрес за фактуриране, където да въведа моя адрес.
Моля помогнете
Благодаря
Става дума за Laredoute. И преди съм поръчвала и си излизаше адрес за доставка и адрес за фактуриране. Сега ми излиза само адрес за доставка. Къде да си напиша моя адрес.
Благодаря

# 351
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
в изпълнение, пише, че е пристигнала във Франция, дано и другата дойде преди курса, който така и не схващам кога тръгва...

Като си отворите История на поръчките, след това Виж повече и след таблицата със заявката се вижда малка таблица с дата на доставта на френски адрес и кг.
Според сайта всички пратки пристигнали на адреса до и на 27.12. трябва да са пристигнали в София и вече да са обработени.

# 352

И моите една се промени, само че не от тези дето пратих с потвърдителните нови мейли, а дето пратих преди още със стратите номера на поръчките. Пише и някакъв № пакет
(от магазина) , който идея си нямам какво и за какво е. Абе тези СД са ми пълна мъгла, нищо не им разбирам  newsm78

# 353
fannyy ,този номер на пакет от магазина, ако се копира и сложи в сайта на http://www.colissimo.fr/particuliers/home.jsp и се вижда кога е доставена пратката на френски адрес./за ИР/ При мен излезе , че е на 27.12.

# 354
Те да ни дойдат работите, пък хич не щЪ да ги разбирам Wink Фанни  Hug

Дейзи, да, видях за какво иде реч, но там няма нищо на доставка

№   № пакет
     (от магазина)     Пункт   Добавен на   Статус   Доставка   Забележки   Тегло

Тези подчертаните са без нищо в графите, ясно е, че ще идват със следващия курс, ама кога ще е той  newsm78
И да  и аз имам такъв номер на пакет от магазина  Peace
Ина, при мен също излиза 27.12
пууу...не успяха 2 дни по-рано да доставят нещата, че да си ги приберем сега  Crossing Arms

# 355
fannyy ,този номер на пакет от магазина, ако се копира и сложи в сайта на http://www.colissimo.fr/particuliers/home.jsp и се вижда кога е доставена пратката на френски адрес./за ИР/ При мен излезе , че е на 27.12.

Да, сега проверих и ми дава доставена на 27.12, но пак не е ясно за коя става въпрос. Още повече този статус ми го дава на една заявка, която бях пратила най най -напред още като казаха да пренасочваме към тях пратките на ИР. Аз им пратих заявка за всички пратки на едно още със старите номера на поръчките. И точно тази заявка (по-точно за 5 пакета) е със този статус. После им пратих по отделно за всяка със новите номера, които ми пратиха от ИР, но те си стоят чакащи.
Ще видим като дойде, но за мен процедурата на СД си остава объркана и неясна. В крайна сметка е важно те да са си наясно с работата не аз ама ще видим накрая

# 356
Здравейте!Някой знае ли какво означава този надпис и ще получа ли артикула си или много ми  здраве.. newsm78

Remplacer cet article.En attente. Livraison prévue à partir du 26/12/2011

# 357
  • Пловдив
А при мен, като копирам номера, излиза, че е грешен Rolling Eyes

# 358
  • София
 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

и аз имам три пакета от ИР, пристигнали във Франция, пък и са бая тежички, дано парфюмчетата - подаръци са там, че аз не получих мейл за повторна доставка

newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

обаче шапката от ларедут ми я няма, ескалирам си диспута  Peace

# 359
 Shocked И аз имам отразена в системата на СД получена пратка от Ив Роше, за която нямах мейл за повторно изпращане. Това е въпросната "чака номер кашон", за която питах по-рано какво значи. Ще се чуе дали липсва нещо- само 1,195кг. е, а трябва да има чанта с шал, парфюм, мини глос за устни, душ гел, крем за ръце и мини лосион за лице.

Общи условия

Активация на акаунт